- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Замовляли підлітку для занять в спортзалі. Дуже задоволені, працюють відмінно, заряду вистачає на довго. Зручні у використанні. Роботу магазину моду оцінити на відмінно. Отримали наступного дня після замовлення!
- Любов Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Все подобається)))
- Недостатки:
- Немає.
- Берегеля Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Нормальні, працюють
- Достоинства:
- На затикають вуха, норм звук, тривалий час роботи, зручні, тайпс
- Яцюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет: Black
Звук слабенький, для просмотра фильмов, вполне хватит, для полноценного прослушивания музыки, не очень.
- Достоинства:
- Цена как для костных наушников.
- Недостатки:
- Звук, слабый микрофон, плохо слышно собеседника.
- Продавец Globus M
Ці навушники підходять для тих людей, які дбають про те щоб не нашкоджити своєму здоров"ю, а саме вони розміщуються над вушною раковиною, тому потужного звуку та сильних басів тут не відчутно, але є свої переваги.
- Альона І***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Black
Навіть, якщо це копія відомого бренду, то мають відповідати кольори на фото до оригіналу. Я повелась на дизайн, на кольори, а отримала г***о дешеве, яке аж зовсім не відповідає тому, що на сторінці товару (порівняйте самі).
Звук фігня, щось пікає. І доречі ніякого шумопоглинання немає.
Коротше паль (не за малі кошти).- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Дешевий пластик, кольори не відповідають до реальності
Звук таке…
- Продавец Disero
Вітаємо, Альоно!
Дана модель навушників не позиціонує себе брендом і не має на меті відповідати оригінальності, в описі та характеристиках навушників ніяк не згадується брендування, товар належить до категорії "Без бренду", якщо ви уважно ознайомилися з карткою товару перед покупкою . Дякуємо за ваш відгук, однак якщо вас не влаштовує якість придбаної продукції у нашому магазині - ви завжди можете впродовж 14-ти днів звернутися до нас в особисті повідомлення за потреби повернення товару та коштів.
- Вячеслав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Blue
Не вірю, що це MI. Якість низька. Коробка легенька та хлипка.
Звук непоганий, але за ці гроші - цього мало.
чесний нонейм Китай в 4 рази дешевше - буде таке саме.
Здам назад.- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже легкі. Пакування (ПЕ пакет)
- Продавец Disero
Добрий день! Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що модель S900 не є продукцією бренду Xiaomi (MI) — в описі товару не вказаний цей бренд. Якщо ви вирішили повернути товар — без проблем, наша служба підтримки допоможе вам з процедурою повернення. Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
- Максим г***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Black
Звук як піщалках. Басів немає взагалі. Єдиний плюс - зручно сидять на вухах
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Немає басів. Для фільмів, та ігор вистачає...для музики - отстій
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Black
Мені дуже сподобалися
- Святослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: White
Гарно працюють. Не закривають вуха так що можна одночасно чути оточення. Може знадобитися десь біля дня-двох для базової адаптації вуха (чи мозку) до сприйняття такої звукопередачі. Після цього діапазон та якість звуку буде приблизно тими ж що і з класичними навушниками. Підключення та роспізнання девайсу автоматичне та швидке.
- Достоинства:
- Зручні. Не закривають вушний прохід. Не створюють навантаження барабанної перетинки тому безпечніші. Більш прості для чистки.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Black
Навушники чудові, розмовляти по ним зручно, рекомендую
- Юлия Щ***Продавец: Disero. Цвет: Black
Вы серьезно считаете что наушники,которые пришли на Розетку у зип пакетике,с крохотной бумажечкой - инструкцией,поцарапаным чехлом и лишь издалека напоминающие то что предложено продавцом на данных картинка- может столько стоить? Даже ребятам на Розетке,выдающим заказ было смешно! Отказ!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дешевая потделка
- АртемПродавец: Disero. Цвет: Black
Продавец дает описание товара явно от других наушников, не имея понятия, что эти наушники не вставляются в уши:
"Оснащені силіконовими насадками для вух" – даже на фото видно, что их нет
"Вони добре сидять і міцно тримаються у вусі" – даже на фото показано, что они не вставляются в уши