Отзывы покупателей о Кабель быстрой зарядки для Apple iPhone iPad Type-C (USB-C) to Lightning White
- Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1
Нажаль, товар не відповідає якості, заряджає дуже повільно
- Недостатки:
- Неналежна якість
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, ви використовуєте не якісний блок для заряджання або у вас на телефоні стоїть обмеження для швидкої зарядки.
- Диана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1
Провод не проработал даже месяц.
- Продавец kostor
Дякуємо за відгук. Нам прикро, що кабель перестав працювати. Якщо покупка була здійснена 28.12 і кабель використовувався більше місяця, важливо врахувати умови експлуатації — кабелі Type-C на Type-C можуть виходити з ладу через постійні згини, використання з потужними блоками живлення або механічне навантаження. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення, щоб уточнити деталі — постараємось розібратися та запропонувати рішення. Нам важливо зберегти вашу довіру.
- Злата Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1
На жаль, провід працює дуже повільно і заряджати можливо лише розміщуючи його по-особливому.
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що робота кабелю вас розчарувала Звертаємо увагу, що швидкість заряджання Type-C Lightning залежить не лише від кабелю, а й від зарядного блоку та підтримки протоколів швидкої зарядки самим пристроєм. Якщо заряджання відбувається лише в певному положенні, найчастіше це свідчить про забруднення або зношення роз’єму Lightning у пристрої, або про механічне навантаження на кабель під час використання. Рекомендуємо перевірити роз’єм та спробувати інший адаптер живлення. Якщо ж проблема збережеться — зверніться до нас у приватні повідомлення, ми допоможемо з перевіркою, обміном або іншим варіантом вирішення ситуації.
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1
Замовив шнур, нажаль не було змоги перевірити самому на пошті тому забрав відразу так. Коли вже прийшов додому то виявилося що він не працює.
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Напишіть нам в особисті - ми допоможемо.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1
спочатку працював добре, згодом тількі під певним нахилом, і зараз, через півроку геть перестав працювати
- Продавец kostor
Шановна Анастасія, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з проблемами кабелю, який ви придбали 6 місяців тому. Однак, ми хочемо уточнити, чому ви не зверталися раніше з цією проблемою? Це досить дивно, адже якщо проблема виникає при заряджанні, варто було б спробувати використовувати інший кабель або перевірити роз'єм телефону на наявність несправностей. Якщо заряджання працює лише під певним кутом, це може свідчити про кілька можливих причин: Можливо, проблема не у самому кабелі, а в роз'ємі телефону або його внутрішній платі, що з часом могло пошкодитися через часте використання. Іншою можливою причиною є сильний вигин кабелю під час використання, що може призвести до пошкодження проводу або контактів в роз'ємі. Також ми рекомендуємо перевірити, чи не використовуєте ви інші кабелі чи зарядні пристрої з неналежною якістю або технічними характеристиками, які можуть впливати на процес заряджання.
У таких випадках, коли проблема проявляється не лише з одним кабелем, але й з іншими, або з заряджанням під певним кутом, ми рекомендуємо звернутися до майстра для перевірки стану телефону, оскільки несправність може бути пов'язана саме з роз'ємом чи іншими технічними елементами вашого пристрою. Ми завжди готові допомогти вам із консультаціями щодо правильного використання кабелю та відповісти на ваші запитання. Якщо у вас є додаткові питання або ви потребуєте допомоги, будь ласка, звертайтесь до нас. - Анастасія Г***
дякую звичайно, але з моїм телефоном все гараз, проблема тільки з вашим кабелем
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1
Класс
- Вероніка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1
Зламаний. Постійно відходить заряд
- Продавец kostor
Добрий день, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, у вас на товар є гарантія зв'яжіться з нами і ми вам допоможемо
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1
Все якісно, приїхало швидко
- Ілля Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1
Прийшов зломаним
- Продавец kostor
Шановний Ілля, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас гарантія на товар 3 місяці, зверніться в сервісну підтримку або в питання про замовлення вам допоможуть, гарного дня)
- Valeriya A***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1
Дуже цікаво , але я так розумію ви відправили мені зарядку тієї людини що писала вище відгук! Приїхало юсб вже у відкритому вигляді , коробка помʼята , ну думаю гаразд начебто заряджає і добре , але виявилось заряд показує але не заряджає !!!поверніть будь ласка гроші і заберіть товар !
- Недостатки:
- Показує заряд але не заряджає
- Продавец kostor
Шановна Валерія. Цікаво про яке юсб йде мова, у вас в замовленні кабель Type-C to Lightning. Якщо у вас є проблеми з товаром будь ласка зверніться до сервісної підтримки і вам після перевірки товару обміняють його на новий.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1
Кабель при подключении не дает зарядки
- Недостатки:
- Не заряжает
- Продавец Ovollovo
Шановний Володимир. Нам прикро, що у вас виникли прорблеми з товаром. Ми готові вам обміняти або повернути кошти. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки за номером телефону і ми вирішимо ваше питання.
- Альона Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Длина: 1. Цвет: Белый
вже перестав працювати, навіть півроку не пройшло. сильних ушкоджень ніяких не було.
жаль! бо заряджав дійсно швидко і я була задоволена ним увесь цей час. - ВитаОтзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Длина: 1. Цвет: Белый
Все добре
- Достоинства:
- Швидко заряджає
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Длина: 1. Цвет: Белый
Все відмінно! Дякую продавцю!
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Длина: 1. Цвет: Белый
На второй день после получения товар перестал работать
Видимые дефекты товара отсутствуют , однако зарядка смартфона через купленный у этого продавца кабель не осуществляется
Считаю что продавец продает некачественный товар- Достоинства:
- Отсутствуют
- Недостатки:
- Продали не качественный товар
- Оля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Длина: 1. Цвет: Белый
Замовляла кабель , відправили адаптер
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Длина: 1. Цвет: Белый
Рекомендую компанію
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Длина: 1. Цвет: Белый
Дякую все нормально, гарно упаковано
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Длина: 1. Цвет: Белый
Хороший товар, продавца рекомендую
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Длина: 1. Цвет: Белый
Гарний магазин, приємні менеджери. Швидко зателефонували та відправили замовлення.
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Длина: 1. Цвет: Белый
перестав працювати через місяць після купівлі