Отзывы покупателей о Быстрая зарядка блок Type-C 20W Fast Charging для Apple iPhone USB-C Power Adapter

Оценка пользователей 4.41/5
на основе 221 отзыв
  • Отзывы про товар продавца kostor
  • Віктор Д***

Ок

Достоинства:
    Є
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Юлія Г***

Все ок

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Купляла для Айфона.Заряджає добре,але дуже нагрівається.Доставка Розетки на висоті.

• Артур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Купляли блок для зарядки iPhone 13. Блок заряджає в середньому до 38%, потім процес припиняється(хоч і значок зарядки активний). Не рекомендую цей блок для використання чи покупки.

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Не виконує основну функцію
    • Продавец  kostor

Шановний Артур, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас є гарантія на товар 3 місяці, зверніться в сервісну підтримку або в питання про замовлення, допоможемо, гарного дня)

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Заряджає через раз, дуже сильно гріється.

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Іван, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром зверніться до сервісної підтримки або напишіть нам в питання про замовлення і ми вирішемо ваше питання, гарного дня)

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fast Sale. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Замовила вдруге, все супер

• Юрій П***

Товар чудовий!

• Олексій Г***

Все працює
    Дякую
    Швидко відправили

• Дмитро О***

Отримав швидко. Все працює.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Alex

Не заряжает

Недостатки:
    Не работает
  • Степан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luminar. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
  • Ігор М***

Швидко відправили і доставили. Товар відповідає опису. Якісне упакування.

Достоинства:
    Швидка комунікація і збір зворотнього звʼязку
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олена Т***

Швидка доставка, блок добре працює, швидко заряджається телефон

• Євген Ж***

Блочок бомба ще і по скидкі урвав радуюсь як немовля

• Віктор Д***

Товар доставили без фабричної упаковки,не швидка зарядка як в опису,а просто зарядка які продаються по дешевих цінах. Прийдеться замовляти в іншому магазині,вже перевіреному раніше.Не купуйте тут!

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Одні недоліки,та обманюють
  • Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Three cats. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

На жаль не швидка зарядка як пише виробник

Достоинства:
    Швидка доставка, немає дефектів
    Недостатки:
    Заряджає телефон 2,5 години з 0 до 100.
  • Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лаймік. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

все влаштовує

• Юлия Г***

Все чудово)))

• Наталия Ц***

Отримала свій зарядний пристрій ! Все гарно працює ,все було дуже надійно запаковано ! Дякую за швидку та якісну доставку

• Віктор Т***

Дякую все підійшло.

• Софія З***

Замовила зарядний пристрій,прийшла до дому ,відкриваю,а він в середині вскритий.Коробка ціла,але в середині вже розпакований.

• Неля Д***

Блочок швидко нагрівається та починає воняти

• Євгенія Т***

Дуже неприємно, прислали буквально неробочий блок
    Не рекомендую тут щось замовляти

Достоинства:
    Жодної
    Недостатки:
    Не робочий
  • Карина Л***

Купила оригінальний блок живлення Apple — дуже задоволена! Заряджає швидко, не гріється, якість на висоті. Корпус міцний, виглядає стильно, як і вся техніка Apple. Працює без жодних збоїв. Товар прийшов швидко, упаковка ціла. Рекомендую!

• Лідія Ц***

Сьогодні отримала товар і коли відкрила - шок
    На малюнку заявлена зарядка в коробці. По факту - в поліетиленовому пакеті. Просто обман на рівному місці
    Розетка, а вам слід уважніше перевіряти продавців
    Більше жодного товару в цьому магазині не куплю

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Без коробки
  • Борис К***

Ок

• Лео Б***

nice

• Дмитро З***

Працює без нарікань

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Зарядка відповідає характеристиці. Доставка швидка, один день у Києві.

• Валерія Б***

Все чудово

Достоинства:
    Все супер, працює
    • Продавец  Lemeshop

• Александр

Все работает. Заряжает. Я доволен.

Достоинства:
    Доставили быстро.

• Наталия Ч***

Перестала працювати через 5 місяців

Достоинства:
    Дешева
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що блок перестав працювати вже через 5 місяців. Рекомендуємо звернутися до нашої служби підтримки для оформлення гарантійного звернення або заміни товару. Ми цінуємо ваш вибір і прагнемо покращувати якість продукції.

• Андрей Б***

сподобалось

Достоинства:
    швидко в навності
    Недостатки:
    на виявив
  • Валентин Д***

Дякую!

• Олег Р***

Швидко відправили. Все прийшло. Відмінно працює.

• Варшавський Т***

Все добре працює