Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Киберспортивные профессиональные игровые сенсорные напальчники (носки) для игр на телефоне Fox CoD (геймпад триггеры курки для смартфона для PUBG Mobile) 4 шт Серый

Оценка пользователей 3.5/5
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВелМаркет

Напальчники явно не стоят 325 грн, я бы дал за них до 200 грн максимум. Они довольно быстро изнашиваются, вылезают в скором времени после использования нитки по краям и со швов. Не рекомендую за эту цену.

Достоинства:
    Хороший контакт с экраном, отлично скользят
    Недостатки:
    Быстрый износ, качество пошива.
    • Продавец  ВелМаркет

Доброго дня, Дмитро! Даний тип напальчників є одними із флагманів на ринку, вони мають чудову якість про що свідчать сотні задоволених клієнтів і як Ви описали вони чудово виконують свою функцію. Термін придатності не обмежений і залежить від гігієни екрана, і інтенсивності використання. Дякуємо за зворотній зв'язок! З Повагою ВелМаркет

• Володимир К***

Не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Незручні,погано сидять на пальці
    • Продавец  ВелМаркет

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за зворотній зв'язок, напальчники мають чудову якість універсальний розмір, та практичність про що свідчать сотні задоволених клієнтів, наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення проблеми. Дякуємо

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВелМаркет

Чудові напальчники. Все відподіває опису продавця. З початку виник "казус" з видом напальчників але потім здогадався просто їх вивернути з середини і тоді вони почали відповідати фото на сайті.

Достоинства:
    Все як і вказано продавцем
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  ВелМаркет

Доброго дня, Роман! Дякуємо за зворотній звʼязок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет

• Даниил

Достаточно удобные
    Привык быстро )

Достоинства:
    Есть два кейса для хранения
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  ВелМаркет

Доброго дня, Данило ! Дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет!

• Сергей

Проблема решена

Пришел вообще не тот товар , который показан на фото , просто слив денег в никуда

Достоинства:
    У этого магазина их нет
    Недостатки:
    Во всем
    • Продавец  ВелМаркет

Доброго дня! Товар повністю відповідає фото і заявленим характеристикам, можливо Ви не розібралися до кінця з розпакування . Наш менеджер зв'яжеться з Вами і надасть консультацію! Дякуємо