Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Пан Пес – Стандарт 10 кг, корм для взрослых собак всех пород

Оценка пользователей 4.55/5
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PurinaX. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Гарний корм

• Продавец  PurinaX

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що корм сподобався вашому улюбленцю. Бажаємо йому гарного апетиту та міцного здоров"я! Будемо раді бачити вас знову!

• Іванна Б***

Це напевне найкращий корм, що ми мали за 9 років, як у нас є наш лабрадор. Спочатку фракція була йому не звична трохи. Але коли розпробував то йде на ура. І зі шлунком жодних проблем. А ми пробували різні марки за цей час і дорогі преміадьні і дешеві румунські. Саме оцей Пан Пес Стандарт нам найкращий

Достоинства:
    Ціна/якість. Пес наїдається, жодних проблем зі шлунком і виплрожненнями
    Недостатки:
    Трохи нам зарічна фракція. Але наш пес призвичаївся
    • Продавец  PurinaX

Щиро дякуємо за високу оцінку! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою! Нехай вашому улюбленцю завжди смакує !

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Норм

• Юрій С***

Норм

• Тетяна Б***

Дякую,замовляю не вперше,все ок)

• Любовь Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Хвостяра. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Собака є залюбки

Достоинства:
    хороший корм
  • Юрій П***

Добавляв в корм трохи з пакету рідких і собачка здається за рік зргизла усю пачку. Рекомендую.

Достоинства:
    Їстівне, бажано щоб трохи рідину перед вживанням добавляти. Може гризти собачка так легше, бо до собачої стоматології я не ходив!

• Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Наш Боба їсть із задоволенням, хороша ціна

Достоинства:
    Середній розмір
    • Продавец  StarLight

• Юлія С***

Нормальний корм

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КотоПес. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Дякую,пси задоволені)

• Дмитро В***

Добре їдять собаки

Достоинства:
    Бюджетна ціна
    Недостатки:
    Не виявив

Прислали корм для котів

• Юрій П***

Пів мішка поволі неохоче але їла. Потім відмовилась. Почав купувати їжу в пакетах і потроху добавляти в раціон розміщуючи. Їсть, можна добавляти.

Достоинства:
    Їсть з рідким.
    Недостатки:
    В чистому вигляді не зовсім. На вигляд наче сухий комбікорм в таблетках. Діаметр 12мм. Якщо зробили дрібніше раза в два було набагато краще, (стареньким собачкам легше було просто його ковтати)
  • Наталия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Моїй собаці подобається. Їсть із задоволенням.

Достоинства:
    Бюджетна вартість
    Недостатки:
    Не помітила
  • Петро М***

Посилка, в якій відправили корм, значно більша ніж сам пакунок з кормом.
    Все вільне місце було заповнено сміттям (дрібні та не дуже дрібні обрізки гофрокартону)

Недостатки:
    В посилці купа сміття
  • Віктор Г***

Собака не ест

• Надежда Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal_Life_Form. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Хаски едят хорошо

• Продавец  Animal_Life_Form

Дякуємо за відгук!

• Сергей Б***

Розетка, а з яких це пір корм Пан Пес не є українським і на нього не розповсюджується кешбек?

Достоинства:
    Корм нормальний
    Недостатки:
    По версії Розетки це не український продукт.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Людмила П***

Корм чудовий, пес їсть із задоволенням.
    Ціна нормальна.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Не має.

Дуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!

• Дарья С***

Швидка доставка, якісний корм, мій пес від нього в захваті

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашому собаці!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кото&Песик. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

• Руслан П***

Гарна ціна

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo_PetGo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

• Продавец  Zoo_PetGo

Дякуємо за відгук.

• Надежда Ч***

Собака такса добре їсть вже третій пакет. Виглядає здоровим та щасливим ) Дуже активний

Достоинства:
    Добре співвідношення ціна-якість
    • Продавец  Zoo_PetGo

Щиро дякуємо за відгук.

• Віктор Л***

Все добре

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Simbak. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

• Надія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Корм хороший, собака їсть

• Яна К***
  • Катерина К***

Собака не ест

• Владимир

собакам нравится, что ещё нужно?))

Достоинства:
    цена невысокая, собакам (бигль и овчарка) нравится, аллергий нет
    Недостатки:
    быстро заканчивается))

• Денис Ж***

Хороший корм, за таку ціну

• Ольга П***

Хороший корм! Собака (кокєр) їсть із задоволенням!

• Тетяна П***

Моїм собакам сродобався. Їдять з зажоволенням

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшла

• Лариса П***

Корм непоганий, мої двортерєри їдять з задоволенням

• Надежда Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BZR-ZOO. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Такса їсть із задоволенням. Кіт теж не відмовляється )

Достоинства:
    Поки все норм. Їдять тиждень
  • Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Моим собакам понравился

Достоинства:
    Доставка близко от дома
    Недостатки:
    Мои собаки подряд вторую упаковку есть не стали- приелся