- Юля І***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Все прийшло ,прекрасні кулі ,гарний надпис .
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Качество отличное, шарики крепкие и большие. Стоят долго.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Купувала товари для прикраси кімнати на День народження чоловіка. Залишилася дуже задоволена покупкою і хочу поділитися враженнями. Приємно, що в одному місці можна знайти все необхідне: повітряні кульки, стрічки та стрічки для кріплення, святкові ковпачки і т.п (не потрібно шукати декілька різних магазинів). Всі елементи декору виявилися якісними. Жодна повітряна кулька не лопнула і не здулася це дуже важливо, коли готуєш сюрприз заздалегідь. Все легко кріпиться до стін і стелі (рекомендую купити тут клейові точки на кульки). Процес прикрашання зайняв мінімум часу і зусиль. Чоловік був приємно здивований і отримав море позитивних емоцій. Атмосфера свята вдалася на 100%. Щиро рекомендую цього продавця всім, хто готує свято і хоче якісний результат без зайвого клопоту. Обов’язково повернуся за новими покупками
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Прийшло швидко, товар якісний.
Іменник був в захваті та задоволений - Олеся І***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Гарний набір. Якісні кульки. В наборі їх виявилося більше ніж заявлено. Дякую за швидку доставку
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Чудовий набір для святкового настрою.
- Рената П***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Швидка доставка , якісь
- Леся З***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Чудовий набір. Дякую консультантам, гарна співпраця з клієнтами.
- Достоинства:
- Гарний набір
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Все супер, набір сподобався, дякую!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Чудовий набір та якісні кульки!
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Дуже все сподобалось.Швидке обслуговування та якісний товар.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Все сподобалось!
Дуже швидко відправили, товар гарної якості! - Валерия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Спасибо, все пришло во время) все так как в описании)
- Надежда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Все прийшло вчасно в повному обсязі. Дякую!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
Все сподобалось!
Набір супер, дуже швидко відправили! - Елизавета Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSPRO
З цим набором святкова зала заграла новими барвами, ми залишились у повному захваті від товару
- Достоинства:
- Прекрасний набір для свята
- Недостатки:
- Недоліків не виявила