- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Купляю такий, бо скільки перечитала , що тут хоть м'ясо є, а ті всі мяу, фелікси іт.д -внутрянка перемелена
- Редька С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
все рк
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Якісний,швидка доставка
- Оксана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Швидко, якісно.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Чудово
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Киця задоволена.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Блэр ест с удовольствием.
В такого рода корма добавляют "приманку" из-за которой требует ещё, а обычное мясо ест не с таким аппетитом) - Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 4
Дуже якісний корм, котику подобається. Купуємо вже давно, однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- якість, ціна
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Часто беру. Котики їдять залюбки.
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хто користується програмою Національний кешбек, будьте уважні! Розетка виставляє позначку участі товару в програмі, але оплату товару проводить таким чином, що в платіжному чеку немає прив'язки проплати до карти, таким чином кешбек не нараховують! Робиться це цілеспрямовано.
- Недостатки:
- Навмисно проводять оплату без прив'язки до карти, яку ви реєструєте для участі в програмі Національний кешбек!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Корм имеет неприятный запах, желе-мутное
- Достоинства:
- Покупала пару месяцев назад этот корм-кошка ела с большим удовольствием
- Недостатки:
- Корм, купленный в середине апреля, есть не хочет.
Представник брендуВітання, Тетяна. Дякуємо, що повідомили про цю ситуацію. Ймовірна причина псування продукту - мікротріщина на пакуванні, через яку повітря могло потрапити усередину. Нам необхідно перевірити партію цього продукту. Будь ласка, надішліть реєстраційні дані партії (зазначені на звороті упакування) та ваш контактний номер телефону на офісну скриньку компанії Kormotech [email protected] З вами сконтактує фахівець Відділу контролю якістю для подальшого спілкування.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
- Татьяна П***
Как и предполагалось, представители бренда никак не отреагировали на мои письма, хотя сами дали адрес для контакта
Представник брендуДобрий день, Тетяна. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Наш кіт з задоволенням їсть.
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Відгук розетці: вказано, що за даний товар нараховується національний кешбек, однак у банку сказали, що код МСС терміналу не відповідає тому, якіий підлягає під національний кешбек. Тому за товари на розетці не буде нараховано
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Зовсім не такий , як раніше , відкриваєш і просто запах наче він зіпсований , колір дуже темний , якась каша всередині , раніше було світле желе з овочами. Не рекомендую , гроші на вітер! Кішка відмовляється їсти цей корм
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Дуже багато
Представник брендуДобрий день, Анастасія. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
Хороший корм
- Продавец ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
Нехай Вашому хвостатому смакує.
До наступних зустрічей!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Купляю цей корм давно.Якщо акція то гарна ціна.Мої киці їдять гарно.
- Достоинства:
- Ціна.Якість
- Тамара Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Склад, заявлений у описі товару, не відповідає дійсності. Склад відрізняється, присутні цукри. У двох попередніх замовленнях Оптіміл з кроликом та фореллю склад відповідав заявленому, тому це замовлення вже забирала без огляду, з позитивним попереднім досвідом. Доведеться віддати корм та замовляти новий, супер.
- Достоинства:
- Склад все ж непоганий
- Недостатки:
- Цукри, склад не співпадає з заявленим
Представник брендуДобрий день. Рівень цукру в складі вологих раціонів Optimeal складає 0.05%. Такий рівень абсолютно безпечний для здоров'я тварини.
- Олександр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Коти їдять
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Отличный корм.Собственно,как и вся линейка Оптимил.
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
Котику подобається!
- Продавец ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
Нехай Вашому хвостатому смакує.
До наступних зустрічей!
- Алла З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Якісний, гарна ціна
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Кішка полюбляє цей корм)
- Майя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Дуже достойна ціна. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Не голодний
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Чомусь мої коти люблять корм цієї лінійки. Судячи з їх уподобань, корм хороший.
- Достоинства:
- Акційна ціна.
- Недостатки:
- Я вважаю, що корма, які у складі містять цукор, мають коштувати дешевше інших. Та з іншого боку, в Україні війна, добре, що хоч такий виготовляють.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
гарний корм. котам подобається
- Недостатки:
- не має
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Чудовий корм, як і будь який іншій цієї марки. До речі, коли кішка повністю перейшла на Оптіміл, в неї заросла шерстю лисина на животі (за думкою нашого ветеринара була алергія на інший корм). Дуже рекомендую!
- Достоинства:
- Гарний корм за прийнятною ціною.
- Недостатки:
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Зазвичай коти добре їдять цей корм і нормально почуваються після нього, але остання партія, яку я купила, напевно була з браком, тому що у трьох котів саме після цього корму була діарея. Вони їли два смаки - з ягням та овочами в желе і з журавлиною. Хоча термін придатності хороший до 2026 року, запах був нормальний, герметичність упаковки не порушена. Коти домашні, тому інші чинники, чому би вони погано стали почуватись, малоймовірні.
- костенко с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Я не пробовал, кот ест, говорит-нормас
- Достоинства:
- Кот ест
- Недостатки:
- Не выявлены
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Корм дуже гарний, но краще за все поєднувати з сухим. Містить комплекс для зміцнення імунітету Immunity Support Mix, корисні трави, ягоди та пребіотики. Такі дрибніци, як добре очищена вода також дуже радують, свіжа ягнятина сприєю здоровому травленню, а Омега 3 та 6 добре впливають на стан шкіри та шерсті.
- Сергій С***
Не треба поєднувати сухий і вологий корм, навіть якщо розвести їх на ранок і вечір
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: lick&bark. Количество в упаковке: 1
Все отлично
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Кіт задоволений
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Можливо, саме цей смак серед вологих кормів Optmeal наша киця полюбляє найбільше. А нам подобається, коли акційна ціна ;)
- Достоинства:
- Якість, склад. Кицюні подобається
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Наша София довольна вкусняшками , мы благодарны за лакомство ! Рекомендуем !
- Достоинства:
- Состав полезный и питательный !)
- Недостатки:
- Их нет .
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Попала на брак. Кіт мейкун не їсть. Але він у мене вибагливий. Винесла дворовим кішкам, підійшло 5 котів. Всі понюхали і пішли. Дуже шкода коштів, адже по акції замовляла 48 штук !!!
Представник брендуДобрий день, Олена. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.