- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Все супер
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Хороша конструкція, нічого не хитається, не грає, масивний метал, оброблений олією тому не ржавіє якщо довго буде лежати до першого використання. Та є побоювання, що кріплення гайок на дві каплі зварювання може не витримати з часом, але побачу вже з часом
- Достоинства:
- Товстий метал, надійна загалом конструкція, ціна
- Недостатки:
- Є думка що кріплення на ніжки дві точки зварювання недостатньо
- Продавец Подаруй
Дуже дякую вам за такий детальний відгук, розумію ваше побоювання. Ми прийшли до такого зварювання з досвідом, ніжки надійно тримаються можете не хвилюватися. Якщо до прикладу обварювати гайку повністю то тоді є шанс що під час цього буде деформація днища і ніжки в мангалі будуть дивитися трошки в різні сторони)
Гарного вам користування
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Якість дійсно дуже гарна. Метал товстий. Зроблено якісно. Я дуже задоволена.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Короткі ножки. Хотілося б щоб були вищі.
- Продавец Подаруй
Дуже дякую вам за відгук, ми стараємося)
На рахунок довжини ніжок вони мусять бути не довше ніж довжина мангала інакше не поміститься всередину. Якщо є потреба то зв'яжіться з нами і ми зробимо вам довші ніжки до вашого мангала
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Виготовлений на 10 з 10. В маслі, не іржавий - перед використанням прокалити треба раз, а наступного разу вже готувати страви.
Метал 3 мм (навіть ручка, та ще й з ребром жорсткості). На довгих панелях теж є ребро жорсткості (на деяких фото в оголошені їх не було, то трішки хвилювався). Має три варіації використання шампурів - поперечні (коротка) на 6 шампурів верхній рівень, та на 5 шампурів нижній, поздовжній (довгий) на 4 шампури. Без гострих країв, ніжки навіть підшліфовані. Погода не дозволила одразу використати, то ж найближчі теплі вихідні спробую.
ТХ:
- Вага 6,8 кг
- Габарити у складеному стані:
23,4* 33,2* 5,2 см. (6,4 враховуючи гайки для кріплення ніжок)
- Габарити розкладеного:
28,2 см (під 6/5 шампурів) на 33,2 см (під 4 шампури вздовж 32,5 см) висота від підлоги - 43,5 см.
Глибина 14,5 см
До нижнього рівня шампурів ~9 см
До верхнього рівня ~13,5 см.
Варіант вихідного дня пройти чи громадським транспортом я вважаю ідеальний. Сім'я з 4 чол вистачає, як на компанію більше раджу використовувати брикети вугільні з деревини замість стандартного вугілля.- Достоинства:
- Габарити, вага, товщина.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Подаруй
Дуже дякую вам за такі детальний відгук.
До речі мангал був змащений не маслом а звичайною олією тому навіть з самого першого разу можна одразу смажити шашлик.
Гарного вам користування
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Подаруй