- Орест С***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Справжнє тренування для витримки нервів)
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Процес збірки
- Продавец Cool Dream
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, що саме призвело до їх витримки? В комплекті є інструкція в малюнках та опис дій, щоб не виникало труднощів.
- Продавец Cool Dream
Дякуємо за замовлення та відзнаку якості нашого виробу.
- Мария Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
- Достоинства:
- Акуратний і зручний
- Продавец Cool Dream
Доброго дня, Марія. Дякуємо за замовлення та відгук. Нехай наш виріб Вас радує і служить якомога довше.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Відповідає фото
- Продавец Cool Dream
Добрий день, Олена. Дякуємо за замовлення та відгук. Нехай наш виріб прослужить Вам якомога довше.
- ПостійнийОтзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
З зайвих фіксаторів та рамок від них зробив креативний тримач для планшета/телефона)
- Продавец Cool Dream
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Якщо б я знала,що цей опганайзер так важко збирається,то не купувала би.
Всі китайські полички для дому я збираю легко,але тут інша річ,нажаль,майже зібрав до верху,і тут всі нижні полички вилітають з бокових стінок і так вже третій раз- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Дуже важко зібрати
- Продавец Cool Dream
Добрий день. Дякуємо за відгук. Принцип збірки конструктор головне не квапитись. Дощечка у дощечку вставляється є гачки на них натягуються скріпочки і фіксується уся конструкція.
- Продавец Cool Dream
Світлана, нам шкода, що в Вас виникли труднощі зі складанням. Лоток розроблявся так, щоб його без проблем можна було скласти. Він складається з 3-ьох однотипних деталей: дві однакові боковинки, сім однакових поличок та однакові замочки. Також за для того, щоб ще більше облегшити процес складання, ми додаємо до товару ілюстровану інструкцію в малюнках, як його складати. Вам потрібно було закріпити замками полиці після того, як Ви їх вставили у одну боковинку, а потім вставляти їх в протилежну, бо інакше вони не зможуть триматися, коли Ви перевернете лоток. Провсяк випадок саме про це написано в нашій інструкції.
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
- Продавец Cool Dream
Добрий день. Дякуємо Вам за замовлення та відгук. Нехай наш товар служить Вам як найдовше.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Все гуд. Жене очень понравилось.
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
- Есть запах паленого дерева,не надолго!
- Продавец Cool Dream
Доброго вечора, Олег. Дякуємо Вам за замовлення та відгук. Запах від того, що ми виробники і він є наслідком горіння деревини(при порізці) при виробництві товару, який за 5-7 днів повністю вивітрюється. Нехай наш виріб радує Вас якомога довше.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Купила два таких лотка секретарям, им очень понравились
- Достоинства:
- Удобный, занимает мало места, легко собирается.
- Продавец Cool Dream
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук, ми раді що Вам сподобався товар.
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Белый
Для тих у кого багато вільного часу на збирання таких лотків
- Достоинства:
- Вмісткий
- Недостатки:
- Важко збирається, пази не співпадають, в процесі зборки вже зламався один з десяти. Два інші кріплення не вдалось зафіксувати. Руки в сажі( палені по краях кріплення), манікюр зіпсований((
- Продавец Cool Dream
Доброго дня. Даний лоток збирається 5 хвилин, він однотипний, там всього 2 типу деталей - бокові та перегородки. Також, провсяк випадок ми додаємо до нього інстуркцію. Щоб закрити шипи-замки треба притиснути відповідні деталі і тоді закрити замок. Лоток ріже ЧПУ-станок по заданній програмі, тому неспівпадіння пазів майже неможливе(тим паче цей лоток ми вже продаємо рік часу і проблем не було). Невеликий нагар по торцям бо деталі нарізаються за допомогою лазеру. Щоб зламати деталі треба прикласти багато зусиль але ми можемо безкоштовно зробити деталь і вислати Вам, щоб Ви були задоволенні.
- Світлана
Все тоже самое.И тоже сломалась одна полка.Зря потраченные деньги
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Немного при сборке пришлось заморочиться, но оно того стоит!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Спершу придбала один, а потім ще один.
Зручно - всі зошити розкладенні по предметам, немає захаращення столу, легко знайти все необхідне.
Гарно- Достоинства:
- Зручно і гарно
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Коричневый
Удобно и красиво .Брал ребенку на стол,экономит место ,можно разложить по предметам книги и тетради(начальная школа),все под рукой .
- Достоинства:
- Красиво и удобно
- Недостатки:
- Пока не выявил