Отзывы покупателей о Сумка-чехол Sweetone для MacBook Pro 15.4"/16"/16.2" дюймов Серый (TS01S15401)

Оценка пользователей 4.92/5
  • Варвара К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Dark Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Класна сумка! Комфортно носити. Дуже м'яка в середині, ноутбук як в обіймах. Тканина щільна і приємна на дотик

• Бубяков О***

Непогана сумка

• Продавец  BagsMe

Дякуємо за Відгук. Приємного користування!

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Замовлення отримав швидко
    Як для сумки нічого неординарного - приємні матеріали та дизайн, на пошив та якість нарікань немає.
    Пом'якшувальна підкладка товщиною з палець, загальна якість в порядку, тому тепер під час поїздок за ноут можу не хвилюватись.
    Брав для asus expertbook 15.6, по розміру з запасом

• Продавец  BagsMe

Дякуємо за Відгук. Приємного користування!

• Антон П***

Чудова сумка, рекомендую!

• Дарія

Якістю задоволена

Достоинства:
    Все чудово

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Якісна сумка, дуже сподобалася. Рекомендую!!

Достоинства:
    Якісна сумка, дуже сподобалася.

• Жеребецький А***

Недоліків або проблем з якістю сумки не побачив

Достоинства:
    На свою ціну хороша сумка
  • Артём Д***

Все супер
    Цена/качество/сервис

• Станислав Б***
    Достоинства:
    Нубук вліз
    Недостатки:
    Блочок та миша влазють погірше
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Dark Blue. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Якісна сумка, дуже сподобалася. Рекомендую!! Залізні кріплення на великій ручці, що немало важно. М'ягусенька в середені. Ну дуже класна!

• Артем

Якісна сумка, все сподобалося

• Михаил Д***

Відмінний товар

• Євгеній Б***

Сумка дуже зручна. Для 16" ноутбука ідеальний розмір. Доставили вчасно.

Достоинства:
    Зручна, компактна, легка, красива, недорога.
  • Олександр Д***

Сумка дуже гарної якості.

Достоинства:
    Всередині має приємне покриття, що збереже ваш ноутбук від подряпин.
  • Таісія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Pink. Диагональ сумки/рюкзака: 15.4

Приїхало раніше, все в гарному стані. Мені дуже подобаєтся! Всім раджу!

• Ярослав

Чудово підійшов для 16"ноута.

Достоинства:
    Є додаткова кишеня для аксесуарів
    Недостатки:
    При розпаковці був відчутний сильний запах матеріалів. За кілька днів значно зменшився. Сподіваюсь, згодом вивітриться повністю.
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Dark Blue. Диагональ сумки/рюкзака: 13.3

Хороша сумка, має акуратний вигляд!

Достоинства:
    Якість, зручність
  • Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13.3

Сумка сподобалась

Достоинства:
    легка, зручна
    Недостатки:
    трохи заважає пеношар від ударів, збільшує сумку. У перший же вечір позбулася
    • Продавец  BagsMe

• Андрій М***

Ноутбук Asus Vivobook 15.6" вміщається з запасом в, орієнтовно, 3см з боків та зверху. По глибині теж є певний запас, але зарядне все таки може "випирати" у основному відсіку.

Всі застібки справні, шви рівні - якісна сумка-чохол. Водонепроникність спеціально тестувати не планую.

Глибина прихованих відсіків для ручок на 5см менше повної висоти і по всій ширині з обох боків - теоретично зарядне можна там переносити, але від випуклостей не врятуватися. Якщо це "пукнт" то потрібна повноцінка сумка.

Можливо, з часом буде стиратися чорна фарба на застібках блискавок.

Достоинства:
    Якість. Ремінь на плече. Дві ручки для тримання

• Ирина Г***

Отличная сумка, достаточно качественная и удобная

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Pink. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Добротна сумка!

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
    • Продавец  BagsMe

• Анастасія З***

Купила сумку-чохол в кольорі Dark Grey. Дуже гарна, мінімалістична сумка. Зручно носити ноутбук

Достоинства:
    Дуже зручна ручка, всередені м'ка флісова підкладка
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  BagsMe

• Татьяна Г***

Гарна сумка,мені сподобалась

Достоинства:
    Гарно виглядає,міцна
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  BagsMe

• Ігор П***

З моменту замовлення не пройшло і доби як отримав товар, якість товару чудова, мій ноут 13,3" відчувається в ній наче рідній, товар відповідає опису. Продавців та товар рекомендую

Достоинства:
    Компактна, стильна, якісний пошив
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Владимир Г***

Проблема решена

Характеристики не соответствуют параметрам.

Достоинства:
    красивый
    Недостатки:
    ноут размером 15.6 не влазит .
    • Продавец  BagsMe

Нам прикро, що сталась така ситуація. Не для всіх ноутбуків 15-16 дюймів підходить ця сумка. Вона розрахована для нових моделей ноутбуків 15-16 дюймів, які мають тонкі рамки екрану та компактні розміри.

• Олександр
    Продавец: BagsMe. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Продавець: BagsMe Прислали інший чохол, час втрачено дарма

Достоинства:
    Невідомо
    Недостатки:
    Продавець: BagsMe Прислали інший чохол, час втрачено дарма
    • Продавец  BagsMe

Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро за цю ситуацію, ми справді помилились під час відправки.