Отзывы покупателей о Чехол Sweetone для ноутбука 14" дюймов Темно-серый (ND01-13DG)

Оценка пользователей 4.87/5
  • Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15

Замовив для того щоб ноутбук не царапався при транспортуванні в рюкзаку з іншими речами. Свою функцію виконує. Матеріал хороший, блискавка та собачки теж.

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  BagsMe

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Dark Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 14

Чудовий товар

• Аліса Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Купила для ігрового комп'ютера hp victus 6, підійшов супер. Якість дуже хороша.

• Аліса Д***

Тільки но побачила помилку мою. HP Victus 16 а не 6. Тому хто шукає чохол він ідеальний для такого ноута

• Артем Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Dark Blue. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Все супер. Підійшло по розміру.

• Олег Ю***

Якісний товар від відповідального продавця

Достоинства:
    Зручний

• Валерий
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15

КАЧЕСТВО 5. СЕРВИС МАГАЗИНА 5. Acer Extensa 15 EX215-57 15,6 сидит идеально, не болтается, как влитой. Для блока питания и разной всячины нужна уже сумка, а это чехол.

• Олена Т***

Товар повністю відповідає опису, колір - ідеальний сірий! Брали для ноутбука HP діагоналлю 15,6 - сів чудово! Ще в додаткову кишеню вміщується планшете на діагональ 10,9.

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Dark Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Дуже зручний і гарний чохол.

• Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Гарний чохол. Дякую продавцю за якісний сервіс!

• Ганна А***

Рекомендую продавця і цей товар. Товар досить якісний. Все виконано на високому рівні. Після двох років використання чохла зберігає свій первісний вигляд. Блискавки справні і досить пристойної якості.

Достоинства:
    Гарна якість товару
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  BagsMe

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Dark Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13.3

По якості і розміру для Air M2 2022 вийшло навіть краще, аніж очікував!

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13.3

Чехол понравился, хорошая защита

• Руслан

Чудовий чохол. Як раз підходить під мій ноутбук 15,6. Матеріал якісний що ззовні, що зсередини. Усім задоволений

• Вікторія

Повністю відповідає опису. Хороший матеріал ззовні і дуже мʼякий зсередини)

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 13.3

Чехол отличный, - внутри и снаружи . Я доволен , жалоб нет.

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Pink. Диагональ сумки/рюкзака: 15

Товар підійшов , все як заявлено , нарікань нема .

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Роберт М***

MacBook Pro 14” ідеально зайшов. Тиждень ношу, все ок!

Достоинства:
    Відповідає очікуванням
  • Роман Х***

Чохол гарної якості. В середині з м'якого матеріалу. Рекомендую якщо корпус з чутливого до подряпин матеріалу

Достоинства:
    Надійний захист для корпуса від подряпин.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Денис К***

Чохол ідеально підійшов за розмірами для 14" ноута. В бокову кишеню вміщується зарядка і мишка. Якість матеріалів на перший погляд відмінна, далі покаже час. Дякую за швидку відправку!

Достоинства:
    Невелика ціна
  • Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 14

Всё хорошо!
    Отправлено вовремя, качество норм.

• Максим К***

Мінус в одному, прислали в іншому кольорі.

Достоинства:
    Добра якість за свою ціну
    • Продавец  BagsMe

Вітаю. Підкажіть будь ласка, який колір аи отримали? Можна фото?

• Альона Р***

Дуже зручний чохол та доволі теплий. В холодну пору року має добре захищати девайс. Я задоволена.

Достоинства:
    Захистить від холоду
    Недостатки:
    Трошки більший ніж я очікувала
  • В'ячеслав Г***

Замовляв чохол для ноута Acer. Якість дуже сподобалась, а за допомогою менеджера ідеально підібрали розмір виробу. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, зручність
    • Продавец  BagsMe

Щиро дякую за відгук, це для нас дуже важливо. Приємного користування.

• Татьяна

Це вже друге замовлення. З першим вже 6 місяців. Немає нарікань .Чехол якісний , товсті стінки, ноут захищений від удару і від дощу. Все гарно поміщається в боковій кишені( зарядне, мишка, блокнот) Менеджер допоміг підібрати розмір. Рекомендую!

Достоинства:
    Якісний , без дефектів
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  BagsMe

Щиро дякую за відгук, це для нас дуже важливо. Приємного користування.

• Юлія

Брала для Lenovo Ideapad Slim5 з екраном 14'. Місця є всередині навіть із запасом. Тканина цупка, не брудниться, в кишеню зонішню поміститься невелика зарядка та тоненька мишка.

Достоинства:
    Якість тканини, ціна
  • Єгор

Класний сервіс від магазину, перепитали для якого саме ноутбука і запропонували змінити розмір, щоб краще підійшов і дійсно ідеально підійшло все.

Достоинства:
    Приємний колір і тканина
  • Катерина

Якість якраз на свою ціну. Звичайний Китай. Тому краще напевно щось дорожче глянути.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
  • Щербанюк Л***

Дуже необхідна річ . Я часто подорожую, тому вирішила максимально захистити свій ноутбук. Чохол рюкзак .

Достоинства:
    Колір. Ціна. Пошиття . Якість
  • Максим

За свою ціну топовий чохол, ідеальний для мого ноутбука, просторий другий карман куди влізе багато що, рекомендую!

• Андрій С***

Чохол зручний та агрономічний
    Мені дуже подобається

Достоинства:
    Додатковий карман зарядного пристрою та мишки
    Недостатки:
    Незамітив