Отзывы покупателей о Силиконовая смазка для стабилизаторов CX80 Silicone Grease (40 г) (xx)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bohdan Bearings

Мастило постійно міняє назву. Я купував його як мастило для кавомашин. Хтось для мікроліфтів. Зараз воно вже для стабілізаторів. Звичайно, воно може бути супер-пупер універсальним, але точно не для всього.
    Почну з кавомашин, так я брав мастило саме для цього. У порівнянні з оригінальним мастилом Saeco, яке йшло у 5г тюбику з машиною, це мастило у рази!!! густіше. Щоб краще зрозуміти на скільки воно густе, скажу, що коли стискаєш тюбик, то треба прикладати таке зусилля, що боїшся, що туба лусне.

Що до стабілізаторів на механічних клавіатурах. Я б дуже не рекомендував. Але можете спробувати. Це поправимо. Мастило можна видалити. Якщо хтось думає взяти це мастило для свічів. То краще не мучати їх, а відразу викинути. У порівнянні з Krytox GPL205 воно в рази густіше. Якщо і вдасться накачаними пальцями вдавити свіч, то ще не факт, що стем повернеться назад.
    Де я це мастило тестував. Нещодавно змастив шість сальників на колбах префільтрів зворотнього осмосу. Сподіваюсь, що через три місяці зможу відкрутити. )) Також в мене підтікав гусачок на кранах зворотнього осмосу. Зносились вже два кілечки на ньому. Поки ще не купив нових, змастив старі. Гусак крутиться набагато легше. Воду перестав пропускати.

Достоинства:
    Змащує
    Недостатки:
    Рекламується як занадто універсальне. Але далеко не для всього підходить. Дуже густе, важко видавити.
  • Ярослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bohdan Bearings

Брала цей силікон для ремонту мікроліфту кришки унітазу. Усе працює як нове, спочатку думали, що не допомогло, але виявилося проблема була додатково ще в самому механізмі, яку вийшло підправити і все чудово працює. Хто шукає для цих цілей, то рекомендую. Доставка швидка, продавець зв'язався миттєво.

Достоинства:
    мікроліфт працює як новий
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bohdan Bearings

Це мастило взагалі не підходить для мікроліфтів, воно не достатньо густе для цього. Змастив повністю і зовсім не тримає(( не відповідає товар назві!!!

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Вводять в оману назвою, що воно підходить до мікроліфтів
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bohdan Bearings

Не подошло для лифта крышки унитаза, намного жидковата, чем там была

Недостатки:
    Жидкая для микролифта
  • Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bohdan Bearings

Всім доброго дня, мастило вартує своїх грошей. Але після оброблення стабілізаторів нажим стає тугішим… мастило вʼязке майте на увазі.

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Вʼязке
    • Продавец  Bohdan Bearings

Пане Вікторе, гарно дякуємо за гарну оцінку та конструктивний і корисний відгук!

• Данило К***

Для стабілізаторів, нормальне.
    Рекомендую мазати ним тільки Brow світчі).

Достоинства:
    Ідеальне для стабілізаторів.
    Недостатки:
    Через густину підійде тільки для стабілізаторів
    • Продавец  Bohdan Bearings

Пане Даниле, гарно дякуємо за чудовий відгук, найвищу оцінку та рекомендацію, що базується на Вашому особистому досвіді. Впевнені, що це допоможе майбутнім покупцям зротити впевнений вибір.

Принагідно хочемо зауважити, що це мастило існує також у формі спрею, що можливо стане у нагоді там, де не пасує густа форма.

ссылка

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bohdan Bearings

Не підходіть для клавіатур, оскільки занадто в'язке. Не дарма на упаковці зображені саме механічні прилади :)

• Продавец  Bohdan Bearings

Дякуємо за відгук. Решті 76 людям що замовляли це мастило для клавіатури - усе підійшло. Дивина.

• Продавец  Bohdan Bearings

Мастило унівесальне, пасує до різноманітних місць застосувань, незалежно від зображення на упакуванні.

• Олег

Маю багато різних механічних клавіатур і досвід у змащуванні. Дуже б хотілось глянути як працюють свічі до і після цього мастила. Якщо є у когось відео, скиньте. Я це мастило кожен раз як вичавлюю з туби, боюсь щоб її не розірвало. Настільки воно густе. У стокових пружин може просто не вистачити сили повернути стем на місце. Я б не рекомендував. Або спочатку з однім свічем поекспериментував.