Отзывы покупателей о Матрас ортопедический Бум-3 150x200 см (5808)
Есть в наличии
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 20
Хороший матрас за таку ціну
- Достоинства:
- Недостатки:
- Трошки відчуваються пружини
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Дякуємо що звернули на це увагу, ми будемо прагнути робити кращє.
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 20
Матрац відстій!!!
Пружини відчуваються спиною!!! Весь хвилями, тобто не проклеєний всередині!!!
Церез місяць користування вже полізли нитки прошивки!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість просто фуфло!!!
Представник брендуДякую за Ваш відгук. Мені шкода, що Ви мали такий поганий досвід, але ми дуже вдячні, що Ви звернули на це увагу .
- Олександр
гарантія 18 місяців ,які питання ,повертайте
- Лілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 20
Зручний матрац! "Розетка" по обслуговуванню, як завжди на висоті! Доставка була під будинок.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 20
Не знаю, що буде через деякий час, а на день, коли мені привезли матрас, мені подобається. Середня жорсткість. Високий. На ліжко підійшов, як треба.
- Достоинства:
- Зручний, спині легко
- Недостатки:
- Не помітила
Представник брендуДоброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
- Серджіо М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 20
Бабуля задоволена!
- Достоинства:
- ++
- Недостатки:
- Наталия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 20
Брали для лежачої хворої,щоб не боліла спина. Виявився прям дуже м'який, хоча жорсткість середню вибирали. Але якість варта своєї ціни.
- Евгений З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 20
Ошиблись с размером, на просьбу обменять с доплатой категорически отказались, хотя продавец Розетка .
Сказали что товар возврату и обмену не подлежит ! К манаху такой сервис !- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Так
- Ромашка
Гарантія. 18 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості.
- Яна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 20
Додаю відгук . Татові сподобався . Спочатку звикав було не звично. Тепер задоволений . За такі гроші кайф)
- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Недостатки:
- Висота не відповідає характеристикам.
Представник брендуДоброго дня Яна . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 20
Замовлений матрац доставили на наступний день. Перші три дні звикала. Зараз дуже комфортно спати.
Доставили дуже бистро...Служба доставки і сам магазин Розетка 5
- Достоинства:
- Недостатки:
- За таку ціну їх просто не помічаєш..
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 20
Відмінний матрац. Дуже зручно спати.
М'який. Доставили дуже швидко.- Достоинства:
- Дуже зручний, приємна ціна.
- Недостатки:
Тільки привезли будемо пробувати спати. Але дійсно змініть в характеристиках висота 17 см рівно. Не 20 точно. Бачила що люди про це писали так і є. Але приємний ) розетка дякуємо
- Недостатки:
- Висота не відповідає характеристикам
- Саша
Як матрац?
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 20
все ок
- Достоинства:
- багато
- Недостатки:
- не має
використовую з чохлом
- Достоинства:
- м'який
- Недостатки:
- не має
використовую з чохлом
- Достоинства:
- м'який
- Недостатки:
- не має
- Марк
Доброго дня, а який у Вас під нього наматарасник і ватний матрац?
все добре ,товар відповідає опису
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 20
Матрас не соответсвует заявленным характеристикам, высота 17 см. Плотность наполнителя отсутствуем, очень сильно давят пружины.
- Олександр
якщо вам так критично пружини ,чому не замовили без пружинний ,або менш жорсткий ,ви хоч читали характеристики???,я теж замовив ,ще не користувався ,бо ліжко не прийшло ,але я брав спеціально такий бо планую використовувати з ще одним , тонким ватним зверху і чохлом наматрацником і годі скаржитись ,написали один раз ,ми зрозуміли ,пишіть в службу підтримки,особисто я коли місяць покористуюсь теж напишу відгук,у вашому випадку я би докупив щось зверху ,вибір широкий і ціна питання копійчана ,а безпружинний такої товщини коштує в два рази дорожче
Розетка отказывается принимать товар ненадлежащего качества
Чувствуются пружины.