Отзывы покупателей о Магнитный кабель для зарядки телефона 3 в 1 магнитная зарядка для iphone Magnetic Lightning MicroUSB Type C 1M

Оценка пользователей 4.49/5
  • AI аналіз відгуків
    86 відгуків:  67% позитивних, 17% нейтральних, 16% негативних
    Користувачі залишили загалом позитивні відгуки про магнітний зарядний кабель. Більшість користувачів відзначають зручність та універсальність кабелю, гарну функціональність і якість виготовлення. До головних переваг належать легкість підключення, якісний магніт, наявність декількох адаптерів і приваблива ціна. Водночас частина покупців стикається з такими недоліками, як повільна зарядка, випадки браку, нагрівання кабелю та відсутність передачі даних. Деякі відгуки містять зауваження щодо роботи з окремими моделями телефонів або сервісу продавця чи пакування.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Андрій Г***

Дуже гарний кабель

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Кабель працює добре, доставили вчасно.

Достоинства:
    Все працює

• Сергій Я***

Магнітна зарядка СУПЕР!!!

Достоинства:
    Просто в зручно
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Lemeshop

• Олександр Є***

Все працює, рекомендую.

• Віктор Б***

Заявлений струм не підтримує

Достоинства:
    Кількість портів
    Недостатки:
    Заявлений струм не підтримує
    • Продавец  Lemeshop

• Олег

Виконує свою функція гарно

Достоинства:
    Багато конекторів
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  Lemeshop

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Дуже зручний кабель, буду замовляти ще.

• Микита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 0.5. Цвет: Черный

Магніти якісні, сам кабель теж надійний, все ок

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 0.5. Цвет: Черный

Зручний девайс! Все працює чітко, без зауважень.

• София К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 0.5. Цвет: Черный

Чудовий якісний товар. Кабель надійний.

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 0.5. Цвет: Черный

Один з трьох конекторів приїхав не робочий. Що робити

Достоинства:
    Зручний
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і що відзначили зручність кабелю. Перепрошуємо за ситуацію з одним із конекторів — це, на жаль, рідкісний випадок, але ми завжди відкриті до вирішення подібних питань. Будь ласка, зверніться до нашої сервісної підтримки або напишіть у чат продавця, вказавши номер замовлення та надайте фото/відео з проблемним конектором. Ми швидко розглянемо звернення та запропонуємо обмін або вирішення згідно з гарантійними умовами.

• Максим Ч***

Хороший кабель, крепкий.
    Магнит хорошо держит.

• Иван С***

Слабый для зарядки телефона

Достоинства:
    Крепкий магнит
    Недостатки:
    Долго заряжает
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Звертаємо увагу, що магнітні кабелі насамперед створені для зручності підключення та захисту роз’єму, а не для максимальної швидкості заряджання. Швидкість зарядки також залежить від потужності блоку живлення, довжини кабелю, стандарту зарядки пристрою та підтримки функцій швидкої зарядки. Якщо для вас пріоритет — саме швидкість, рекомендуємо використовувати звичайний кабель з підтримкою fast charge. У будь-якому разі ми завжди готові проконсультувати щодо вибору оптимального варіанту під ваш пристрій.

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Написал отзыв о товаре и на это получил стандартную для всех клише-отписочку.Несеръёзный продавец..

Достоинства:
    Пока работает
    Недостатки:
    Непонятно где это в Китае изготовлено,Один копеечный кулёчек без всяких опознавательных знаков.
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш повторний відгук. Шкода, що склалося враження про формальну відповідь — ми намагаємося оперативно реагувати на всі звернення, і частину інформації подаємо в уніфікованій формі, щоб не затягувати процес. У нас працює сервісна підтримка, і всі питання подібного характеру ми вирішуємо в особистій переписці через замовлення або чат з продавцем. Також можна звернутися за номером сервісної підтримки, а для зручності — написати у Viber чи Telegram. Якщо у вас є конкретні зауваження чи питання по товару — обов’язково допоможемо, для нас важлива ваша довіра.

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Приобрёл.Смущает что никаких опознавательных знаков о производителе голый кулёчек и всё.Хотя рекламу преподнесли красочно.

Достоинства:
    Магнитный
    Недостатки:
    Сомнительная копеечная упаковка.
    • Продавец  Lemeshop

• Юрий Г***

Гарний кабель

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Lemeshop

• Анатолий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Все чудово. Швидко доставили. Працює відмінно.

• Роман Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Швидко відправили. Заряджає норм.

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Товар прийшов оперативно, чітко те що замовляв, легко отримав.

Одразу з першого використання добре заряджає телефон.
    Зручно користуватися телефоном під час заряджання, конектор легко повертається, але інколи від'єднується через недостатнє примагнічування, в цілому, своє призначення виконує адекватно.
    Під час з'єднання кабеля з пристроями, засвічується синім, індикація безперебійна. Пошкодженнь не виявлено, волокнисте покриття кабелю солідне, якість конекторів добра – не виникає виникає питаннь. Товар охайно був запачкований, комплект прийшов повний, який і заказував:
    • Магнітопровід.
    • Конектор Type-C.
    • Конектор micro-USB.
    • Конектор Lightning.

До речі. Рекомендую купувати саме такого типу конектори як тут на фото, бо колись купував у іншого продавця теж магнітопровід, але там конектори були старого типу, якщо конектор десь загубиться, можна викинути і кабель. А такі як тут конектори, це новіщі, в разі втрати такого конектора, ви легко зможете купити його окремо.

Достоинства:
    • Захищений кабель від злому біля конектора.
    • Надійніше покриття самого кабелю.
    • Комфорт експлуатації.
    • Додаткова інформативність індикатором.
    • Довжина кабеля.
    • Доступність конекторів
    Недостатки:
    • Слабкуватий магніт в місті прийому конекторів.
    • Продавец  Lemeshop

• Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 0.5. Цвет: Черный

Зручний аксесуар. Брав для зарядки телефона. В результаті заряджаю від ноута ще й блутуз мишу.

Достоинства:
    Схопив і побіг. Не паришся про виймання шнура
    Недостатки:
    Якщо.... наголошую якщо виймати магнітні конектори, то вони дрібні і їх легко згубити.
    • Продавец  Lemeshop

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Купив дружині для старого телефона, причому адаптер ніколи не знімаємо. Все чудово, тепер за старий хліпкий тайпсі телефона душа спокійна.

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Андрей Б***

Все працює,все влаштовує

• Сазонова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Дякую за доставку,все працює.

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2. Цвет: Черный

Гарний товар. Все працює!!!. Дякую!!!

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2. Цвет: Черный

Замовив другий бо сподобався але той виявився бракований
    Надіюсь що мені просто замінять і все буде добре працювати
    Ще 1плюс що він як маленький нічничок

Достоинства:
    Брав 2м для зручності
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ви отримали бракований комплект. Будь ласка, зв’яжіться з нашою підтримкою для вирішення цього питання Вибачте за незручності!

• Володимир П***

Поки що тестую...

Достоинства:
    Брав 2м для зручності
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Оксана Р***

Дуже зручний

• Сергей Б***

Підійшов, працює.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Lemeshop

• Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 2. Цвет: Черный

Штука класна, але майте на увазі що заряджатиме дуууууже повільно. Для телефону, який треба швиденько зарядити однозначно не підходить.

• Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Андрей К***

Норм работает.

• Віолета В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Все дуже добре, товар відповідає опису, консультанти емпатійні. Задоволена

• Денис Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Зі своєю задачею справляється, коштує своїх грошей

Достоинства:
    Зручний
    • Продавец  Lemeshop

• Богдан Г***

Кабель пряцює. Все ОК

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 1. Цвет: Черный

Зручно, купив для дома офісу та авто. Єдине що карплей не працює в авто, а так заряджати девайси стало легше

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Длина: 0.5. Цвет: Черный

Дуже зручно, єдине що підсвітка дуже яскраво вночі світить коли спиш, але в авто гарно доповнює підсвітку салону

• Олег С***

Дуже зручний кабель))