- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Krasa vashoho domu
Прекрасний рюкзак для кота - йому дуже подобається як переноска та як схованка. Перевага - кіт бачить все, що відбувається навколо, але при цьому відчуває себе в безпеці.
Рюкзак успішно відпрацював все літо, трохи незручні лямки, постійно треба підтягувати. Але рекомендую однозначно. - Валерия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa vashoho domu
Кішка в ньому почувет добре. Зручно нести як рюкзак. Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Легкий та дуже зручній.
- Недостатки:
- нема
- Анжеліка Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa vashoho domu
Рюкзак легкий і місткий, зручний у подорожах. Киця в ньому себе почувала комфортно в поїзді, в машині, просто на прогулянках.
Та нажаль прожив недовго - за півтора роки кріплення однієї з лямок почало відриватись.
Форму так як на рекламних фото не тримає - він мʼякий і під вагою провисає і гнеться в усі сторони- Достоинства:
- Легкий, обʼємний
- Недостатки:
- Не дуже міцний, не тримає форму
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa vashoho domu
Гарна якість, кішка задоволена)
- Достоинства:
- Достатньо місткий (кішка 6,5кг), якісні матеріали, є мʼякенька підкладка, що виймається, ортопедична спинка
- Недостатки:
- Не знайшли
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Krasa vashoho domu
Рюкзак просто супер!
Для чихуахуа 2,5 кг отлично подходит.
И в клинику ездим, и в отпуск, и на долгие прогулки. Пёс этот рюкзак любит, запрыгивает сам в него- Продавец Krasa vashoho domu
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!
- Сталина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa vashoho domu
Классный
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa vashoho domu
Чудовий варіант на літо, легка, міцна, зручна переноска
Кішечка 4кг почувається там досить вільно- Достоинства:
- Легкий, зручний
- Карпеченко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa vashoho domu
Зручна,гарна переноска
Дуже зручно що вона складається та не займає багато місця- Продавец Krasa vashoho domu
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa vashoho domu
Гарна переноска, якісні матеріали, зручна в використанні, легка. Є можливість використовувати як лежак. Але тверда підкладка не така, як на фото ( а може її взагалі забули покласти...продавець досі не відповів).
- Достоинства:
- Зручна, гарної якості, великий обзор для тварини.
- Недостатки:
- Підкладка не співпадає з фото на сайті.
- Продавец Krasa vashoho domu
Доброго дня, сьогодні наш менеджер зв'яжеться з Вами для консультації
- Андрейченко А***
Крупный кот влезет?
- Тетяна Д***