- Толкачёв С***Отзыв от покупателя. Продавец: УкрТех
Зручна вага, тихо працює,економний.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: KittyPower
Попрацював 9 днів.
Продавець не відповідає- Достоинства:
- .-
- Недостатки:
- Не заводиться
- Славко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ташима
Працює на позиції, все ок
- Достоинства:
- Витягує бандерика, старлінк, потужне зарядне для літієвих акб
- Недостатки:
- Червоний колір довелось перефарбувати в оливковий. В описі в характеристиках не вказані які роз'єми є на передній панелі.
- Валентин Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зробив замовлення 28 квітня з терміном доставки на 1 травня 2024 року, цей термін мене влаштовував, було заплановано проведення відповідних робіт, але доставку вже відтермінували на 4 квітня. Незрозуміло для чого так робити. Я би вибрав інший.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює відмінно. Є економ режим і повне навантаження. Зручно переносити. Не дуже легко заводиться. Як для жіночих рук, досить складно завести. Доводиться довго смикати. Але думаю, це проблема саме недостатньої сили. Для такого генератора вже зробили б автозапуск...
- Достоинства:
- Економний. Не дуже шумний.
- Недостатки:
- Дуже тяжко заводиться
- Oleg P***
Є таке)
- Руслан К***Продавец: Rozetka
Хороший генератор, а головне економний. Підрахував, що одна година роботи коштувала - 30грн. Було підключено в економрежимі 2 холодильника, було увімкнено 2 телевізори, ноутбук та увімкнено світло у 3-ох кімнатах. Сам по собі він дуже тихий. З запуском проблем немає. Рекомендую.
- Достоинства:
- Економний
- Недостатки:
- Поки не виявив
- ВолодимирПродавец: Rozetka
товар якісний, прибув вчасно
Дякуємо за Ваш відгук!
Користуйтесь із задоволенням!
- Ядров А***Продавец: Rozetka
Після простою почали плавати оберти на ХХ - почистив карбюратор, був нальот у вигляді парафину якогось. Оберти регулює кроковий двигун розташований над вісі дросельної заслонки. Також відкрутився паливний кран розташований на крутилці вибоу режиму. А в загалі апарат чоткій. Сварку інверторну тягне, якщо варити електродом 2 мм до 90А.
- Достоинства:
- Не шумний, компактний
Добрий день, Андрію! Дякуємо, що поділилися відгуком. При тривалих періодах без запуску, робота генераторів може бути затруднена і це є нормально.
- Олександр Ч***Продавец: Rozetka
Користуюсь два тижні , генератор чудовий , споживаю близько 1,2-1,5 кВТ , під"єднанні компю"тер , холодильник , котел газовий та освітлення! в економічному режимі розхід 0,5л в годину , максимально вмикав на 4 години двічі на день , можу рекомендувати до покупки!
- Достоинства:
- Економ режим, функцонал , якість матералв
- Недостатки:
- Не виявлені
- Назар Я***
Як підключали до будинку?