Картка Rozetka

Код:  352035495
Оценка пользователей 4.08/5
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Чудове паливо. Трошки є запах спирту, але досить не критичний. Поруч можно жити . Спробували 1л. Будемо замовляти 5л.

Достоинства:
    Добре горить. Немає різкого запаху. Не має диму та кіптяви .
  • Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Вонай спиртом дуже сильно и поверніть кошти за одну бутилку

Недостатки:
    Не отпровили тут кількість що замовив
    • Продавец  MChem

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Наш менеджер вже зв'язався з Вами для вирішення проблеми. Чекаємо від Вас повернення біопалива для проведення експертизи. Після проведення надамо обов'язково зворотній зв'язок. Нагадуємо, що використання будь-якого біопалива потребує вентиляції, так як випалюється кисень і виділяється вуглекислий газ, також не рекомендується змішувати біопаливо з біопаливом інших виробників. Якщо у Вас новий біокамін, перевірте чи він вже попередньо не був заповнений біопаливом. Визначення "біопаливо без запаху" мається на увазі, що воно не виділяє запах при горінні та після горіння. Саме біопаливо,як рідина має свій характерний запах при вдиханні, тому нюхати з каністри його не рекомендується, так як після відкриття концентровані пари виходять назовні. Ми постійно перевіяємо якість нашого біопалива, тому в разі виникнення проблеми з нашої сторони обов'язково надамо зворотній зв'язок. Гарного дня!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Паливо відмінне. Без диму. Світиться яскраво.
    Якість та вид полум'я залежать від конструктиву каміна. У мене було дві моделі для порівняння. Ширина однакова 16 см, а висота різна 27 і 40 см. І різний конструктив скла (у маленькому скло цільне, а у високому 3 скруглені сегменти). Отже видно, що в одному полум'ї не високе і більше мерехтить. У високому каміні за рахунок тяги повітря (форми скла) полум'я закручується, піднімається на всю висоту каміна. Світить яскравіше, менше мерехтить.

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Від цього палива залишається сажа. Якщо не шкода білої стелі, то можна використовувати. Само по собі надто пахне спиртом. (Добре, що бралася не каністра.)

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

В алюмінієвому туристичному пальнику вийшов на робочий режим (закипів) за 2,5 хв. При горінні виділяв відчутний, але не різкий запах. Дно та боки казанка за 5 хв кип'ятіння води закоптилися до чорна, коли зняв його на дошку, на ній залишилось чорне коло киптяви. Тож містить досить багато домішок. Але, враховуючи ціну і швидкість доставки, цим можна зневажити. Спиртова горілка з таким паливом, як резервний запас у поході на додачу до основного газового пальника, цілком підойде. Але посуд доведеться ретельно відмивати.

Достоинства:
    Нормально працює з туристичними спиртовими пальниками
    Недостатки:
    Казанок за 5 хв закоптився до чорна, прийшлось віддраювати, тож є досить багато домішок.
  • Костянтин В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Спробував це паливо в гасовому обігрівачі, (японського виробництва) працює. Плюси майже немає запаху. Мінуси більший розхід і при виключенні фітеля не тухне треба чимось накрити. ( Не дуже безпечний) Як альтернатива керосину можна використовувати, обережно.

• Терешко Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Горить добре. Легкий запах є, але не дуже відчутний. Горить помірно, не надто швидко. Нагрівається помірно.
    Залюбки купуватиму в майбутньому.

Достоинства:
    Гріє, помірне використання, легкий запах.
    Недостатки:
    Жодних негативних.
  • Анатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Купувався для заправляння туристичної спиртівки. Зручніше і легше за газовий чи бензиновий пальник.

Достоинства:
    Без запаху, дешевше сухого спирту
    Недостатки:
    Незручно заливать у спиртівку
  • Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Взяли для пробы. Использовали для дизельного обогревателя, чтобы можно было использовать в квартире, на случай отключения электричества и отопления. Опробовали в гараже в целях безопасности. Запаха при сгорании нет, значит можно и в квартире использовать. Не экономный, 200 мл сгорело за полчаса. Хотя может это свойство любого биотоплива. Заказали еще 5 литров у этого же продавца.

Достоинства:
    Запах при сгорании отсутствует
    Недостатки:
    Не экономный
  • Іван Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Горит отлично.продавец звонил,а я провтыкал ответить.темнимение отправил.запаха 0.

• Рома
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Очень быстро обработали заказ и на следующий день был у меня. Дозатор супер, запаха нет ни до ни после!
    Спасибо, буду брать, рекомендую

Достоинства:
    Нет запаха
    Дозатор
    • Продавец  MChem

Дякуємо за відгук Роман і що вибрали нас! Мирного неба над головою!

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Швидко обробили замовлення, відправили в той же день, сьогодні забрав. Дуже зручно що пляшка з дозатором. 150 мл в моєму каміні палало приблизно 25-30 хвилин. Запаху при горінні і після горіння нема, як і зазначив виробник. Рекомендую!

Достоинства:
    Без запаха
    • Продавец  MChem

Дякуємо за відгук Дмитро і що вибрали нас! Мирного неба над головою!