Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подушка ортопедическая Billerbeck. Лана с наволочкой, размер 40х60 см

Код:  35204295
Оценка пользователей 4.17/5
  • Ірина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗАТИШНА НІЧ. Размер: 40x60

Мені її порекомендував масажист, для вирішення проблем шиї та плеч, дуже зручна. Мотивує не спати на животі. Заснула на ній солодко в першу ж ніч.

Достоинства:
    Дуже зручна

• Альона Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗАТИШНА НІЧ. Размер: 40x60

Ох, по перше прийшла доставкою в мішку, перше враження не дуже. Запакована в свою оригінальну сумочку. Але найголовніше, чоловік звикав, звикав 2 тижнів, 2 тижні страждань від якої болить голова, думали, що треба ж звикнути. Вже і я спробувала, поспала 1 ніч зіпсувала собі цілий день, бо ходила невиспаною. Коли лягаєш на неї головою набік, то чуєш весь шурхіт який поряд, і від того як дихаєш. Це жахливо!Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Болить голова.
    Чути шарудіння та власне дихання, при ляганні.
    • Продавец  ЗАТИШНА НІЧ

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що модель Billerbeck Lana не підійшла вам за рівнем комфорту.

Ця подушка має наповнювач із натуральної овечої вовни у формі кластерів. Особливість натуральної вовни полягає в її високій пружності та щільності, що забезпечує сильнішу підтримку шиї, ніж звичайні м’які подушки. Специфічний звук (шурхіт), на який ви звернули увагу, є природною характеристикою вовняного наповнювача та щільної бавовняної тканини чохла (тик), що використовується для утримання вовни всередині.

Вибір подушки — це завжди дуже індивідуальний процес, і нам справді шкода, що характеристики цієї моделі стали для вас дискомфортними.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗАТИШНА НІЧ. Размер: 40x60

Найзручніша подушка з усіх на яких я коли-небудь спав. Отой виріз – це прям то шо треба для шиї. І сни надзвичайно яскраві і з крутим сюжетом! Абсолютли рекомендасьон.

Достоинства:
    Дуже м'яка, не товста, виріз дуже зручний для руки;
    Недостатки:
    Вставати з ліжка не дуже хочеться
    • Олександр С***

Забув дописати один мінус.
      Фотка товару настільки погана, що страшно було купляти.

• Продавец  ЗАТИШНА НІЧ

• Сисоєва І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗАТИШНА НІЧ. Размер: 40x60

Неймовірно зручна подушка. Ледь не заплакала від радості, настільки вона зручна. Доставка дуже швидка. Дякую магазину. Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Зручність
    • Продавец  ЗАТИШНА НІЧ

Іванна, дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!

• Юрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗАТИШНА НІЧ. Размер: 40x60

Це вже другий комплект ,все чудово

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗАТИШНА НІЧ. Размер: 40x60

Подушка якісна. Чудова. Дійсно, шия не болить після ночі. Тільки наволочку прислали браковану.