Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Настроенная Смарт ТВ приставка X96Q 2/16 GB Slimbox AndroidTV Allwinner H313 | 4K HDR медиаплеер на андроид | Smart TV Box | ТВ Бокс с Wi-Fi 2.4ГГц + YouTV Максимальный | YouTube без рекламы | ТВ каналы | Фильмы и Сериалы

Код:  352044474
Оценка пользователей 4.63/5
  • AI аналіз відгуків
    340 відгуків:  Позитивний: 59%, нейтральний: 16%, негативний: 25%
    Клієнти відзначають, що дана смарт-приставка є доступним рішенням для оновлення старих телевізорів і має легке підключення. Серед основних переваг користувачі виділяють ціну, простоту у використанні, швидке підключення та компактність. Багато хто задоволений наявністю необхідних додатків і тим, як працює приставка для YouTube, IPTV та онлайн-ТБ. Разом з тим, значна кількість відгуків містить скарги на повільну роботу, зависання, регулярні збої Wi-Fi, складності з підключенням деяких ТВ і нестабільну роботу пульта. Часто згадують проблеми з роботою Netfix та Play Market, нестачею пам’яті й перегрівом пристрою. Підтримка та сервіс отримали різні оцінки – частина клієнтів задоволена, інші стикаються з труднощами щодо повернення або ремонту. Загалом, продукт підходить для базового використання, але має багато нюансів, які слід врахувати.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Діана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Доброго дня, пишу свій відгук, після використання приставки протягом 1 року.
    Дуже якісна приставка, за весь час не глючила, та за таку ціну вона просто неймовірна.
    Рекомендую продавця, швидка доставка і дуже якісний товар, Дякую

Достоинства:
    Якісний товар
    Недостатки:
    Не виявила
  • Ігор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Отримав приставку все працює.Дякую. швидкий зв'язок та відправка

Достоинства:
    Компактність, ціна, адекватна робота
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  FlySmart

Дякуємо що обрали нас.

• Руслана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Продавець швидко відправив. Товар супер.

Достоинства:
    Маленький, гарненький
    Недостатки:
    Не має.
  • Игор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Працює супер без нюансів. Це я вже 6 штук купив і все працює.

Достоинства:
    Ціна якість
  • Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Доставка прийшла бистро, легко підключається, працює, задоволена

Недостатки:
    Не має
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Чудова приставка! Вчора вранці замовив, сьогодні ввечері вже отримав! Якість супер, все добре працює, рекомендуюЁ

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

В Гугл пошук тільки голосовий, як можна налаштувати текстом?

Достоинства:
    Швидка доставка, все працює
    Недостатки:
    Пошук фільмів тільки через Ютуб
    • Продавец  FlySmart

Якщо у вас андроїд тв - буде шукати по всім додаткам. Якщо звичайний андроїд - відкриваєте потрібний вам додаток, обираєте пошук, натискаєте на позначку мікрофона і кажете запит викоритостовуючі пульт (кнопку мікрофона на пульті не натискаєте, вона буде запускати голосовий ассистент)

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Все працює, підключився бистро. До старого телевизора не хоче підключатися хоча пишуть шо є така можливість. Ві фі лове гарно)))

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    До старого телевизора не підключається
    • Продавец  FlySmart

Зі старим телевізором також буде працювати, скоріш за все ваш кабель з іншої розпіновкою, ніж роз'єм в приставці. Спробуйте поміняти місцями кольори тюльпанів при підключені до телевізора, в одному з варіантів запрацює

• Володимир М***

Чудово

• Продавец  FlySmart

Володимире, раді, що ви задоволені покупкою.
      Приємного перегляду!

• юрий т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Працює місяц...усе добре по заявленому.продавець молодець.все пояснював ...швидко налаштовується.поки шо всеОК.Дякую.

Достоинства:
    На свої гроші ОК.
    Недостатки:
    Поки нема
    • Продавец  FlySmart

Юрію, раді, що приставка виправдала ваші очікування і наші поради стали корисними.
      Приємного перегляду!

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Работал отлично. Потом перестал . Отправил . Все сделали по гарантии. Хотя гарантия 3 месяца. Но продавец все равно сделал по гарантии.

Достоинства:
    Продавец супер. По больше бы таких
    • Продавец  FlySmart

Доброго дня, Павле!

Щиро дякуємо вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!

Для нас дійсно важливо не просто продати товар, а забезпечити його стабільну роботу. Ми завжди намагаємося йти назустріч нашим клієнтам і не залишати їх наодинці з проблемою, навіть якщо формальні терміни вже вичерпані.

Раді, що змогли швидко допомогти і відновити роботу приставки. Нехай тепер служить довго і надійно!

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Все отлично. Работает. Всем нравится.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Нет пока
    • Продавец  FlySmart

Доброго дня, Тетяно!

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що приставка працює відмінно і подобається всім користувачам.

Користуйтесь із задоволенням!

• Владислав І***

Усе гарно працює

• Продавец  FlySmart

Доброго дня, Владиславе Івановичу!

Дякуємо вам за лаконічний та позитивний відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені роботою приставки.

Користуйтесь із задоволенням!

• Наталья А***

Добре працює, задоволена

• Александр С***

Працює

Достоинства:
    Працює
  • Тетяна Т***

Все працює

• Татьяна А***

Всё работает

• Віталій М***

Все чудово.

Достоинства:
    Можна дивитись на старому телевізори.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Гарна приставка. Функцію виконує повністю. Не нагрівається сильно. Маленька і зручна. Спокійно відтворює фільми 1080 якості. Брав на маленький телевізор, тому більшу якість не тестив. Приємний бонус з безкоштовним тв на місяць.
    Працює другий місяць без нарікань)

Достоинства:
    Маленька. Ціна. Функціонал
  • Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Работает на ура больше года.

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Все легко налаштувалося, та гарно працюе.

Достоинства:
    Не дорого коштуе.
  • Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Пристрій не розчарував. Купували тільки для перегляду ТВ через додаток Київстар. Є YouTube, Netflix, Chrome та, власне, можливість встановити інші додатки.

Достоинства:
    Гарний функціонал за невелику ціну
    Недостатки:
    При перемиканні каналів або виборі функції меню думає 2-3 секунди, хоча це не біда, можливо хтось звик до миттєвих відгуків...
  • Игор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Працює норм трохи буває на пульт запізненням реагує.

Достоинства:
    Цена якість
    Недостатки:
    Тормозе пульт
  • Максим П***

Ціна та якість.

Достоинства:
    Чудово працює.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Купую вже третю таку приставку до третього телевізора. За 4 роки роботи не було жодних нарікань. Хіба що для того, щоб підключити її до старого телевізора, потрібно додатково придбати av minijet кабель, бо у комплекті йде лише hdmi.
    Замовлення прийшло швидко, приставка вже налаштована. Просто потрібно підключитись до домашньої мережі wifi.

Достоинства:
    Маленька, займає мало місця. Працює без нарікань більше 4х років
    Недостатки:
    Для підключення до старого телевізора потрібно додатково придбати кабель
  • Инна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Приставка работает отлично,были при получении ньюансы,НО,продавец их быстро решил,это очень приятно!!Брала для работы,промо код,для Ютуб ТВ очень приятный бонус,благодарю,за качественную работу

• Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Був здивований що за відносно невелику ціну, SmartTV доволі швидка, не гріється навіть при тому що працює більше 10 годин на день

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Классная вещь! Думал долго буду разбираться что к чему. Ан нет.. За пару мин два провода втыкнул, подключил вай фай и готово! Спасибо, рад покупкой! :)

Достоинства:
    Быстро, удобно
  • Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Дуже задоволена покупкою. Приставка працює швидко, без зависань і гальмувань. Підключила без проблем, інтерфейс зрозумілий. Якість зображення чудова, 4K виглядає дуже гарно. YouTube працює без реклами, також є багато фільмів, серіалів і телеканалів. Wi-Fi тримає стабільно, нічого не відвалюється. За свою ціну це один із найкращих варіантів. Користуюся із задоволенням, рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Швидка робота, якісне 4K-зображення, YouTube без реклами, просте налаштування, стабільний Wi-Fi.
    Недостатки:
    Не виявила. Повністю задоволена покупкою.
    • Продавец  FlySmart

Пані Вероніко, щиро дякуємо за ваш детальний відгук.
      Нам надзвичайно приємно, що ви високо оцінили якість нашої роботи та самої приставки. Ми докладаємо максимум зусиль під час налаштування, щоб наші клієнти могли просто підключити пристрій до телевізора і одразу насолоджуватися стабільною роботою та улюбленим контентом без реклами. Ваша рекомендація — це найкраща нагорода для нашої команди!

Бажаємо вам комфортного користування та безліч приємних годин за переглядом фільмів і серіалів. Якщо в майбутньому виникнуть будь-які запитання — обов'язково звертайтеся, ми завжди на зв'язку і з радістю допоможемо.

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Все отлично работает,все просто и понятно,будем заказывать ещё.

Достоинства:
    Работает прекрасно.
    • Продавец  FlySmart

Пані Анно, щиро дякуємо за ваш відгук.

• Назар П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Нормальна. Відповідає характеристикам. Може перетворити старий телевізор чи монітор у щось корисне за допомогою інтернету. Рекомендував би не брати дивні пульти аеромиші (дуже незручно насправді, занадто погана частота опитування в них). Замість цього взяти мишку та клавіатуру (зручно буде виконувати пошук, та користуватись взагалі). Впринципі навіть пульт з комплекту зручніший за інші. Якщо взяти на якусь дачу, чи типу того - беріть. Якщо на постоянку основним - я би взяв щось, де більше оперативи, і потужнішим процессором. Хоча ця приставка теж хороша. У мене була одна умовність - відсутність динаміків у телеку. У приставці можна 3.5 джеком підключити колонку) також 2 юсб роз'єма (якраз для клавомиші).

Достоинства:
    Ціна. Зручність. Функціонал
    Недостатки:
    За таку ціну не сказав би що можна придертись
    • Продавец  FlySmart

Пане Назаре, щиро дякуємо за такий розгорнутий та корисний відгук. Ваші коментарі безумовно допоможуть багатьом іншим покупцям зробити правильний вибір.
      Бажаємо вам приємного та довготривалого користування! Якщо у майбутньому вам знадобиться потужніша приставка для основного телевізора — обов'язково звертайтеся, ми з радістю підберемо для вас найкращий варіант.

• Евгений С***

Все добре

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  FlySmart

Пане Євгенію, щиро дякуємо за ваш відгук.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Все працює чудово. Продавець дуже оперативний.

• Продавец  FlySmart

Пане Андрію, щиро дякуємо за ваш відгук.

• Едуард С***
    • Продавец  FlySmart

Пане Едуарде, щиро дякуємо за вашу оцінку та вибір нашого магазину.

• Олександр В***

Дякую все працює !

• Продавец  FlySmart

Пане Олександре, щиро дякуємо за ваш відгук.

• Елена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Доброго дня, замовленням задоволена.Налаштували без питань.Все гаразд.Дякую.Раджу.

Достоинства:
    Гарна ціна
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  FlySmart

Пані Олено, щиро дякуємо за ваш відгук та рекомендацію!