Отзывы покупателей о Беспроводные спортивные Bluetooth 5.0 наушники вкладыши с микрофоном гарнитура для телефона Yesido YSP03
Есть в наличии
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: White
Навушниками задоволена, сподіваюсь, що будуть працювати довго.
- Достоинства:
- Матеріал. Тримають достатньо довго заряд. Звук дуже непоганий. Товстий дріт. Не голосно вмикаються.
- Недостатки:
- Сподіваюсь, що немає
- Продавец GuchnoShop
Доброго дня, Софія! Дякуємо Вам за ваш відгук і високу оцінку. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Неровня А***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: White
Навушники брав на подарунок. Перевірив, звук досить непоганий.
- Продавец MAZZE
Доброго дня, Андрій! Дякуємо Вам за ваш відгук і високу оцінку. Бажаємо приємної експлуатації, на довгий час!
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: White
Наушники упали и в одном ухе повредился динамик, то работает то не. Как бы там ни было, такого не должно быть с нормальными наушниками.
Коробку я выбросил в первый день. Так что поменять их вряд-ли получится.
Теоретический можно отремонтировать какими-то донорами наушниками.
Подарок не должно до дня рождения, увы.- Достоинства:
- Хороший звук, 4-5 часов работы.
- Недостатки:
- Сломал через неделю после покупки
- Сергій Р***
Перезвонили и предложили отремонтировать наушники даже без коробочки.
Продавцу большое уважение! - Продавец MAZZE
Дякуємо Сергій, що залишили відгук. Будемо завжди раді Вам, в нашому магазині.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: White
Навушники купувалися як новорічний подарунок, тому я тільки перевірив їх і запакував назад в коробку. Отже, мої перші враження наступні: звучать досить достойно, керування кнопками зручне і, як на мене інтуїтивно зрозуміле. Як працює від карти пам'яті - не перевіряв. Для тих, хто з якихось причин обирає собі такий форм-фактор безпровідних навушників - цей варіант можна рекомендувати.
- Достоинства:
- Хороше звучання, мультимедійні кнопки, Bluetooth 5.0, довго тримають заряд (згідно заявлених характеристик, на практиці не перевіряв)
- Недостатки:
- Недоліком може бути те, що в них немає прищіпки для закріплення на одязі, немає заглушки для слота з картою пам'яті, капсула з кнопками виглядає дещо громоздко, але це не дуже критично, як на мене.
- Продавец MAZZE
Доброго дня, Максим! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!