- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: Boa
брали на подарунок, вже тестили,все працює класно,отримувач подарунку задоволений
- Достоинства:
- компактний,гарно тримає телефон,зручно регулювати,кнопка
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa
Хороший агрегат за свої гроші, до того ж в комплекті іде блютуз кнопочка з батарейками!!! тож вам не треба бігати і їх шукати окремо, щоб протестити цю штучку)
- Достоинства:
- Він іде з чохлом, що дуже зручно для зберігання
- Недостатки:
- Поки не виявили)))
- Евгения Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa
Дуже задоволена. Якість супер.
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa
Штатив сподобався, функціональний - добре повертається, висота легко регулюється. Сподобався механізм тримача для телефону - викручується, а не на пружині, то зручно і має бути надійніше. Кнопка працює, навіть були в ній батарейки і для неї є місце на штативі - кріплення, аби вона не загубилась. Штатив добре стоїть, не хитається.
- Достоинства:
- Функціональний, компактний, ціна.
- Недостатки:
- В мене відлітає накладка на ніжці, доведеться приклеїти, аби не загубилась.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa
Чудова річ за свої кошти.Не очікувала такого якісного штативу з купою різних наворотів.І прийшов дуже швидко
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa
Неймовірно якісний штатив, я навіть не очікувала..все настільки зручне і якісне, що викликає захват! Можна регулювати, змінювати положення, під свої потреби.
Дуже якісний штатив, він би мав вартувати більше, тому ціна класна))
Хочу відмітити супер-оперативну роботу магазину, ввічливі та приємні люди..тут тільки бажання повертатися до вас за новими покупками. Дякую за якість та оперативність- Достоинства:
Зручність
Компактність
Надійність
Ціна - Недостатки:
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa
Отличный штатив, лучше чем я предполагал .
Удобные крепления для пульта и держателя телефона.
Пульт работает.- Достоинства:
- Лёгкий, компактный, хороший чехол, алюминиевые стойки, крепления для пульта и держателя телефона.
- Недостатки:
- Пока не выявил
- Евгений Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa
Отримав штатив . На перший вигляд все чудово . Легкий , компактний і в той же час 150 см. максимуму вистачає . Пульт д/у підключився до андроїда швидко . Єдине кнопки зума не працюють . Але то може не знаю як настроїти.
Штативом поки що задоволений .- Достоинства:
- Ціна , якість , компактність , вага .
- Недостатки:
- Не працюють кнопки зума.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa
Незамінна річ, комфортний!!! Зручно брати з собою
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Boa
Перший штатив, тож нема з чим порівнювати. Але я задоволена) для домашнього використання цілком хороший. У пульті були батарейки, без проблем підключився до айфону
- Алина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa
Все супер. Дуже задоволена, класний штатив за не великі кошти , порадувало, що відразу є батарейки в пульту та сумочка для штативу. Все доступно в налаштуванні . Додам що штатив легкий
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Boa
Гарний штатив за свою ціну
- Достоинства:
- Міцний, надійний, зручний, є пульт
- Недостатки:
- Пульт на батарейках, відсутній рівень