Отзывы покупателей о Профессиональный штатив для смартфона и видеотехники Yunteng VCT-6108

• Вероніка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

брали на подарунок, вже тестили,все працює класно,отримувач подарунку задоволений

Достоинства:
    компактний,гарно тримає телефон,зручно регулювати,кнопка
  • Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Хороший агрегат за свої гроші, до того ж в комплекті іде блютуз кнопочка з батарейками!!! тож вам не треба бігати і їх шукати окремо, щоб протестити цю штучку)

Достоинства:
    Він іде з чохлом, що дуже зручно для зберігання
    Недостатки:
    Поки не виявили)))
  • Евгения Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Дуже задоволена. Якість супер.

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Штатив сподобався, функціональний - добре повертається, висота легко регулюється. Сподобався механізм тримача для телефону - викручується, а не на пружині, то зручно і має бути надійніше. Кнопка працює, навіть були в ній батарейки і для неї є місце на штативі - кріплення, аби вона не загубилась. Штатив добре стоїть, не хитається.

Достоинства:
    Функціональний, компактний, ціна.
    Недостатки:
    В мене відлітає накладка на ніжці, доведеться приклеїти, аби не загубилась.
  • Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Чудова річ за свої кошти.Не очікувала такого якісного штативу з купою різних наворотів.І прийшов дуже швидко

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Неймовірно якісний штатив, я навіть не очікувала..все настільки зручне і якісне, що викликає захват! Можна регулювати, змінювати положення, під свої потреби.
    Дуже якісний штатив, він би мав вартувати більше, тому ціна класна))
    Хочу відмітити супер-оперативну роботу магазину, ввічливі та приємні люди..тут тільки бажання повертатися до вас за новими покупками. Дякую за якість та оперативність

Достоинства:
    Якість
    Зручність
    Компактність
    Надійність
  • Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Отличный штатив, лучше чем я предполагал .
    Удобные крепления для пульта и держателя телефона.
    Пульт работает.

Достоинства:
    Лёгкий, компактный, хороший чехол, алюминиевые стойки, крепления для пульта и держателя телефона.
    Недостатки:
    Пока не выявил
  • Евгений Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Отримав штатив . На перший вигляд все чудово . Легкий , компактний і в той же час 150 см. максимуму вистачає . Пульт д/у підключився до андроїда швидко . Єдине кнопки зума не працюють . Але то може не знаю як настроїти.
    Штативом поки що задоволений .

Достоинства:
    Ціна , якість , компактність , вага .
    Недостатки:
    Не працюють кнопки зума.
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Незамінна річ, комфортний!!! Зручно брати з собою

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Перший штатив, тож нема з чим порівнювати. Але я задоволена) для домашнього використання цілком хороший. У пульті були батарейки, без проблем підключився до айфону

• Алина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Все супер. Дуже задоволена, класний штатив за не великі кошти , порадувало, що відразу є батарейки в пульту та сумочка для штативу. Все доступно в налаштуванні . Додам що штатив легкий

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Гарний штатив за свою ціну

Достоинства:
    Міцний, надійний, зручний, є пульт
    Недостатки:
    Пульт на батарейках, відсутній рівень