- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweety kids. Цвет: Белый
Будьте готові до того,що вам прийде пошкрябаний комод! Деталі складені в звичайну коробку,навіть без плівки! Одна сторона комоду прийшла з подертою фарбою
- Достоинства:
- Доставили швидко
- Недостатки:
- Пакування деталей просто жахливе
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Tweety kids. Цвет: Антрацит
Загалом досить не поганий комод за свою ціну порадувало те, що деякі деталі вже зібрані. Сам комод досить міцний.
- Достоинства:
- деякі деталі вже зібрані, гарна ціна, міцний
- Недостатки:
- Все упаковано в одну коробку, тому важко забирати з пошти. Деякі заготовки зроблені не якісно, отвори для ручок шухляд просверлені не рівно, загалом враження що виробництво не професійне
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweety kids. Цвет: Белый
- Вербівський М***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweety kids. Цвет: Белый
Обробили замовлення швидко, та надіслали НП. Також скинули відеоінструкцію по збиранню.
Якість хороша. Але погано що потрібно самому робити отвори у полочках для направляйки. Так як у мене немає шуруповерта то для мене це був виклик. Тому що отвори я робив викруткою і саморізом по дереву. А так все прийшло в комплекті як і повинно. Рекомендую саме цього продавця.- Достоинства:
- Ціна, якість, вага.
- Недостатки:
- Потрібно самому робити отвори у полках , для направляйок. Якщо самотня жінка збиратиме даний комод то зіткнеться з проблемою.
- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweety kids. Цвет: Белый
Ціна - якість
- Продавец Tweety kids
Доброго дня! Дуже прикро, що Вам не підійшов комод. Дана модель чудово виконує свої основні функції, а саме: влаштування та зберігання речей, допомога у пеленанні та догляді завдяки наявній пеленальній поверхні, незважаючи на те, що комод відноситься до бюджетного сегменту.
- Симонович П***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweety kids. Цвет: Белый
Qr код не дійсний, намагаюся зібрати його , але важко, і не вистачає деталей
- Продавец Tweety kids
Доброго дня! Друкована інструкція додається до комоду. Також відправили відео у вайбер. Збірка корпусних меблів потребує певних навичок, тому рекомендуємо розглянути варіант найму збірника, якщо не буде виходити. По недостаючим саморізам - запропонували вам їх довідправити або зробити знижку на купівлю у своєму місті.
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweety kids. Цвет: Белый
Замовлення опрацювали швидко, відправили наступного дня(неділя). Комод відповідає фото. Також дають відеоінструкцію, тому економить час при збірці.
- Даша А***Продавец: Tweety kids. Цвет: Белый
Подскажите, почему в комплекте нет инструкции, как собрать комод???
- Достоинства:
- Ещё не нашла
- Недостатки:
- Нет инструкции.
- Продавец Tweety kids
Доброго дня. Відео-інструкція по збірці комоду була відправлена Вам у Вабер відразу після підтвердження замовлення.