- Маргарита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Black
Я довго шукала такий чохол, щоб внутрі були ці подушечки-амортизатори з обох сторін. Нарешті знайшла))
Але тут є невеличка проблема: я зрозуміла, що 4 см - це замаленька товщина для чохла. Якщо покласти HDD (маленький, форм-фактор 2,5) - то в кармашок-сітоку вже нічого не можна покласти, бо чохол вже просто не закриється((
Тому не зрозуміло, для чого зроблений кармашек-сіточка?
Я, звісно, хотіла щоб проводок від HDD можна було покласти в чохол разом з HDD.- Достоинства:
- Подушечки-амортизатори внутрі
- Недостатки:
- Не вміщається проводочок від HDD((
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Black
Купив чохол у цього продавця оскільки ціна якість відповідні. В середині має пом‘якщення що запобігає пошкодженню харда HDD, а також переділ кишеньк із пом‘якшення щоб між собою все не дряпалось. Дуже приємний на дотик матеріал зовні та у середині. Порівнято із дешевими які з перекошуються та не тримають форму колосальна. Рекомендую даний товар!
- Достоинства:
- Матеріал виробу, кишеньки, переділ між кишенями
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Чехли Guanhe дійсно дуже високої якості.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Black
Дуже місткий і зручний чохол. Можна одночасно розмістити зовнішній HDD та зовнішній карман з SSD 2.5. Я використовую для носіння HDD + флешки. Якісний матеріал, а пухирці додають захисту. Рекомендую купити!
- Достоинства:
- Гарний чохол, достатьньо твердий для повсякденного використання. Якісний і приємний на дотик матеріал.
- Продавец SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Чехли Guanhe дійсно дуже високої якості.
- Маргарита Т***
Дивно... Коли я кладу так само зовнішній диск + проводочки + флешки - то чохол просто не закривається(( Бо по висоті не вміщається.
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Black
Товар якісний, сервіс від продавця - європейського рівня. Швидко, надійно та відповідально. Дякую за порядність та чемність. Вдалої торгівлі та адекватних покупців! І скорішої ПЕРЕМОГИ над москалями!
- Достоинства:
- Чохол якісний. Не такий твердий як сподівався, але коли завантажений гаджетами, то ніби твердішого і не потрібно.
- Продавец SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Продукція Guanhe дійсно дуже високої якості.
- InnaОтзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Black
Хороший чехол, твердый, внутри есть пупырышки для дополнительной амортизации при транспортировке, есть кармашек для кабеля, отделенный перегородкой с пупырышками. Продавец внимателен к деталям и приятный в общении
- Продавец SKY-M
Дякуємо дуже за відгук)) Продукція Guanhe дійсно дуже високої якості.
- Рафаэль А***Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Black
Довольно не плохой вместительный чехол-кейс для HDD, довольно не плохого качества. Сказать честно, думал что качество будет хуже, но на почте был приятно удивлён. Спасибо.
- Достоинства:
- Цена и качество.
- Продавец SKY-M
Спасибо большое за отзыв ))
- Herman V***Продавец: SKY-M. Цвет: Black
отличное качество, форм фактор для внешнего диска 2.5 + 3 флешки, очень удобно. За эти деньги - лучший вариант
- Достоинства:
- качетсво, функциональность
- Недостатки:
- не обнаружил
- Продавец SKY-M
Спасибо большое за отзыв ))