- Агафонова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Быстро оформили заказ! Благодарю!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Мій чихуа їсть цей корм приблизно 2 роки. Показники крові задовільні, але параанальні залози нам приходиться чистити щомісяця, та шерсть випадає цілий рік. буду шукати альтернативу. шкода(
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не дуже подобається стан собаки
- Олег Т***
Знайшли альтернативу?
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Корм хороший, такса їсть з задоволенням
- Достоинства:
- Смачний
- Недостатки:
- Як для такси, то трохи великі шайбочки
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Якість і ціна супер для такого корму.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Беру не перший раз. Чудовий лікувальний корм.
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Без питань, гарний корм для мого собаки з печінковою хворобою
- Достоинства:
- Якісний, зручне поковання
- Карина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Спочатку брала меншу пачку, тепер замовила велику, бо в мого собаки хвороба печінки і такий корм потрібен постійно. Також періодично беру консерву такої ж серії Гепатік, як смаколик.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit VD! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Бажаємо Вам гарного дня!
- Марія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Корм брала для своєї собачки, бо в неї проблеми з печінкою. Цей корм підходить.
Бажаємо Вам гарного дня!
- Нина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Очень удобная и быстрая доставка.
- Достоинства:
- Корм нашему чихуашке подошёл, перепробовали разные. Остановились на этом.
- Олександр Л***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Не назвав би я цей корм дієтою. Він явно ло смаку собаці, і вже давно вона так добре не виглядала, як зараз. Корм звичайно нам рекомендував ветеринар, плюс розрахував правильні порції
- Достоинства:
- гарний корм
- Оксана Г***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Після проблем з печінкою мого пса перевели на цей спеціальний корм. Їсть його добре, мені здається що йому смачно. Показники та стан нормалізувалися. Гарний корм і ефективний.
- ЛюдаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Чудова дієта для профілактики хвороби печінки.