Отзывы покупателей о Органайзер Supretto коробка для мелочей, Голубой
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Высота: 10. Ширина: 10
Чудовий органайзер для дрібниць. Гарно виглядає, мені підійшов для косметики, дуже зручний.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Рита У***Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Высота: 10. Ширина: 10
Отличный органайзер, взяла его для своей косметики, теперь удобно очень. Хорошо все складывать в одну коробку, так и место немного освободить можно, и мелкие вещи не разбросаны повсюду.
- Імя П***Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже зручна штука якщо тотрібно щось відокремити від загального відділенняу шафі чи шухляді. Якість не дуже, але длянечастого користування піде. Має додаткорі кішеньки, легко розкладається і складається
- Достоинства:
- Практичність
- Недостатки:
- Якість хотілось кращої
- Імя П***Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Высота: 10. Ширина: 10
Невеликий зручний органайзер для дрібних речей. Непогано тримає форму, має додаткові кішеньки по боках, чудово підходять для шухляд чи шафи купе
- Достоинства:
- Практичність
- Марина Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Высота: 10. Ширина: 10
Немного непрямо стоит
Для меня как перфекциониста это не очень! - ВаляПродавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Не можу сказати, що хороша якість пошиву. Сатаются нитки, карманчики погано прострочені. Як тимчасовий органайзер, чи яким ви будете рідко користуватись, то так хороший, для постійного юззання, то ні, швидко приїду в неприродність, як в мене. Всередині дно виймаються, розмір в описі, відповідає дійсності. Компактний в складеному вигляді. Сторонніх запахів не було, прийшов в просто звичайному пакеті запакований, але без пошкоджень.
- Достоинства:
- Компактність, приємний колір візерунку
- Недостатки:
- Якість не дуже
- ГалинаПродавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Чудовий органайзер. Придбала собі його і нарешті навела лад з нитками, голками, резинками, гудзиками і іншими елементами рукоділля. Тепер все на місці і в усьому порядок. Стосовно самого органайзера. Ціна низька і доступна, колір приємний, позитивний принт, пошив акуратний, стороннього запаху не було. Розміру достатньо для того, щоб поскладати елементи рукоділля. Розміри приблизно 18 см. на 10 см., так як і вказано в описі. Однозначно рекомендую. Мені він дуже сподобався.
- Достоинства:
- Акуратний пошив, оптимальний розмір, ідеальний для рукодільниць, приємний принт і колір, хороша ціна
- Недостатки:
- Не виявила