Отзывы покупателей о Тканевая шапочка для плавания для детей от 0.7-3 лет, универсальная розового цвета CP-13 A_1 №6
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki
Рекомендую замовляти тут. Якість супер, швидке відправлення!
Перед відправкою уточнюють розмір!- Достоинства:
- Якість шапочки, швидке відправлення, уточнення розмірів
- Недостатки:
Дарія, дякуємо за відгук! Раді, що вам подобається) Гарного дня
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki
Класна шапочка, гарне обслуговування! Продавець зв'язався, ми уточнили розмір по об'єму голови. Вже проходили три місяці у басейн, все нормально, жодного разу не загубили у воді. Принт і колір відповідає фото.
- Продавец Mr Stelki
Татьяна, дякуємо за відгук! Раді, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову)
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki
Робила замовлення, шапочку з єдинорожкою... якість дуже гарна,не тягне волосся,але гарно тримається,дитині 1,9роки,але буде і на 2 рочки.Консультант магазину оперативно дала відповіді та на всі питання і одразу відправили замовлення!)Рекомендую!!!
- Продавец Mr Stelki
Олександра, дякуємо за відгук! Раді, що вам подобається, будемо раді бачити Вас знову)
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki
Підійшла шапочка на 2 р., дитина в захваті, яскрава, якісна!) Дякуємо за швидку доставку!)
- Продавец Mr Stelki
Любов, дякуємо за відгук! Раді, що вам подобається, будемо раді бачити Вас знову)
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki
Брала на вік 4 місяці, трішки ще підросте і буде якраз. Шапочка сподобалась, дуже мила, дякую!
- Продавец Mr Stelki
Богдана, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову