Отзывы покупателей о Мобильный телефон Xiaomi Redmi 10A 4/64gb Black 6.53" 5000mAh (1553np)

Оценка пользователей 3.25/5
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Це жах,продали несправний телефон,кошти не повернули аферисти!!!

Достоинства:
    Аферисти
    Недостатки:
    Несправний товар
  • Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон перестав працювати через тиждень використання. Друг заказав такий самий і в нього теж одразу полетів. Спочатку перестав заряджатися, хоча зарядка чудова, а в ремонті сказали, що ремонт вже не допоможе. Не рекомендую!!!

• Покупець 1***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Button. Цвет: Silver. Встроенная память: 64 ГБ

Теоефони приїхали швидко, нарікань на якість немає, єдине що варто враховувати - в комплекті йдуть китайські адаптери для зарядки що не підходять до наших розеток

Достоинства:
    Приємна ціна, виконують свої основні функції
    Недостатки:
    Підторможують час від часу, скоріш за все, через спеку
    • Николай Б***

К этому телефону идёт защитное стекло чехол

• Анатолий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Blue. Встроенная память: 64 ГБ

Все супер, спасибо.

• Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Для ціни нормально, але приколи з зарядкой не сподобалися добре, що були інші блочки. Сьогодні буду замовляти для іншой бабусі тому через приколи з зарядкой виберу або іншу модель, або в іншого продавця.

Достоинства:
    Недостатки:
    В характеристиках не написаний тип блоку зарядки тому було неприємно отримати американський коли всі розетки європейського типу.
    • Продавец  anytech

Доброго дня! Цей телефон в Україну не постачається з європейською вилкою. Низька ціна за телефон для Азіатського ринку це завжди компроміси і потрібно розуміти на чому можна з економити а де доплатити. Зараз приміальні телефони інших виробників взагалі постачаються лише з кабелем USB, вартістю від 10-70 тисяч гривень.

• Анжела Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Не рекомендую

Недостатки:
    Присилають телефон без золота на сімкарти
  • Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Цвет: Graphite Grey. Встроенная память: 128 ГБ

Супер.

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  thm

Дякуємо Вам за відгук!

• Инна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Цвет: Silver. Встроенная память: 64 ГБ

Телефон супер.Пришел быстро.

Достоинства:
    Работает быстро, батарея держится долго.
    Недостатки:
    Недостатков нет.
    • Продавец  thm

Дякуємо Вам за відгук!

• Танюшка К***
    Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Заказала два таких телефона. При получении увидела что коробки открыты. Один телефон включился но завис,а второй телефон вообще не включился. Пришлось от посылки отказаться.

Достоинства:
    Не успела увидеть
    Недостатки:
    Завис а второй не включился
    • Продавец  DMS

Добрий день!
      Дякуємо за зворотній зв'язок по вашому замовленню, для нас важливе кожне звернення.
      Нам шкода, що у вас виникли проблеми із замовленням.
      Сподіваємося, що у вас більше не трапится подібних ситуацій.