- Вася Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Good&Fest. Цвет корпуса: Красный с черным
Ліхтар супер, Дякую!!!!
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: БаблДабл
Якісний, довго тримає заряд.
- Достоинства:
- Комплектація
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
рекомендую
- Достоинства:
- Оптимальний варіант по співвідношенню якості та ціни.
- Недостатки:
- не встановлено
- Продавец Novotec
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет корпуса: Черный
Все працює, комплексність згідно опису, доставка швидка. Продавець іде на зустріч покупцеві. Рекомендую (Надійні та швидкі.) Але будьте уважні!
- Достоинства:
- Поступливість
- Недостатки:
- Не уважні
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Купил фонарик очень удобный практичный. Но через три недели,
не частого использования, он стал светить хуже и хуже. Гарантия указана три месяца. Вернул продавцу не ответа не фонарика не денег!!! - Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Це замовлення було перше яке я зробила на Розетці. Отримала я свій ліхтарик, дуже класний і багато в ньому функції, брала для батька, йому сподобався. Чекала на замовлення неділю, переймалася, написала продавцю він відповів. Продавець порядна людина - рекомендую. За те що так довго чекала на замовлення, продавець вибачився та ще й положив невеличкий подаруночок. Дякую.
- Продавец Novotec
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: POPshop
Користувач дуже задоволений
- Продавец POPshop
Дякуємо за Ваш відгук!
Приємно чути, що Ви дуже задоволені покупкою. Будемо раді бачити Вас знову!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Окей
- Достоинства:
- 5
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: TopVeLs
Я придбала ліхтар із зарядкою через ROZETKA для моїх рідних , але … На другий день під час спроби зарядити ліхтар він почав диміти. Добре, що ми помітили це вчасно, адже ситуація була небезпечною.
Я намагалася зв’язатися з продавцем для повернення коштів, але відповіді так і не отримала. Товар був відправлений через «Нову пошту» за послугою «Легке повернення». Проте ні повернення коштів, ні будь-якого контакту від продавця не - Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Доїхало швидко. Все, здається, працює. Ще буду пробувати сонячну батарею. Ціна нормальна (у інших продавців я бачила дорожчу ціну без батареї, тому перевіряйте комплектацію). От тільки неприємний нюанс - поцарапане скло основного ліхтаря. По його вигляду можу зробити висновок, що його протирали по колу (мочалкою для посуду) і поцарапали. За це зняла зірку. Повертати/обмінювати не буду, бо доставка дорога. До речі, на боковому світлі є захисна плівка, на основному ліхтарі - немає.
- Достоинства:
- Все працює, світить дуже добре - брала для квартири на час відключень світла.
- Недостатки:
- Саме мій прийшов з царапаним склом.
- Продавец Novotec
Добрий день, Ваш ліхтар ніхто навіть з коробки не виймав, можливо так прийшло з фабрики, нам шкода.
- Тимур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Норм
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Добре освітлює кімнату при відсутності світла, потужний.
- Достоинства:
- Потужний, повністю освітлює кімнату
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Novotec
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: POPshop
Ліхтар - просто БОМБА!!! Особливо в наш «темний час». В нього функціонал неперевершений!!! Задовольняє запити на освітлення та зарядку «неважких» приладів на 100 відсотків. Навіть представники сильної статі, які спочатку були скептично налаштовані, задоволені. Наполегливо рекомендую до покупки. Дуже широкий спектр дії. Продавцеві щира дяка за оперативність і якісний товар.
- Достоинства:
- Функціональний, потужний
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец POPshop
Дякуємо Вам за такий натхненний і теплий відгук!
Неймовірно приємно чути, що ліхтар справді став у пригоді та перевершив очікування — особливо у наш непростий час.
Ваш опис функціоналу й користі — найкраща рекомендація для інших покупців.
Щиро вдячні за довіру, високу оцінку та хороші слова про нашу роботу!
Будемо раді бачити Вас знову!
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Усе що можу написати, купив собі, дітям, батькам і тітці. Я і усі задоволені. Якість, функціональність, універсальність, можливості - усе в одному.
Рекомендую!- Продавец Novotec
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Дуже зручно при проблемах з освітленням, простий в використанні для літніх людей
- Достоинства:
- Допомагає вирішити проблему з осввтленням, не потребує складних пристосувань для зарядки
Дякуємо
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Так и есть , отпал провод на боковое освещение . Причина устранена всё в порядке .
Теперь поглядим фонарь в действии, время покажет. - Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Ліхтарик супер
Дякуємо
Фонарь получил спасибо, один вопрос , если честно ...вы проверяете товар на исправность перед отправкой ? Всё прекрасно, лишь один изъян боковое освещение не горит . Возможно при транспортировке нарушился контакт ... или некомпетентность продавца ?Надеюсь лампа исправна завтра проверю. Благодарю за понимание. В остальном всё прекрасно функционирует .
- Достоинства:
- Фонарь хороший
- Недостатки:
- Боковой свет.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
у вашої лампи є така "особливість", що вона може згоріти, якщо її ввімкнути під час заряду, про те потрібно попереджати. Але ані на сайті Розетки, ані на коробці немає ніяких попереджень про це. Тому це скоріше за все КРИТИЧНИЙ дефект пристрою, про який судячи за все продавець знає, але чомусь не попереджає своїх покупців.
А потім починається: "Це логічно що не можна вмикати, це стосується будь якого приладу, дивні. Ви спалили світлодіод."- Достоинства:
- Непогана лампа, гарний корпус
- Недостатки:
- Має дуже критичний дефект, о якому знає продавець, але нікому не каже до продажи ліхтаря і ніде не вказує це
- Олексій
Ситуація виправилась. Продавець вислав мені новий робочий ліхтар. Але щоб не втрачати свій час, нерви та гроші на пересилку туди-сюди, не вмикайте цей ліхтар на освітлення, коли він стоїть на зарядці, хоч це і не вказане ніде.
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: N'ОК
Работает харашо.
- Достоинства:
- Встроенный павер банк.
- Недостатки:
- 2 ламы хлипкие.
- Ваня Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
- Продавец Novotec
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Terra. Цвет корпуса: Черный
Все працює, мені сподобався. Качество на доброму рівні.
- Достоинства:
- 3 види підсвітки + 2 лампи окрема + зарядка від220 + використовувати як павербанк
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Рекомендую.
- Достоинства:
- Вже випробував. Все працює. Добре світить .Заряду хвата надовго.
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец Novotec
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Купила батькам десь рік тому, усе подобається. Сказали дуже гарно працює. Дуже зручно, коли немає світла
- Достоинства:
- Хороший набір
Дякуємо
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: PСontrol. Цвет корпуса: Черно-красный
Фонарь хороший, яркий, долго держит заряд. Полный комплект.
- Достоинства:
- Яркий, заряда хватает прилично.
- Недостатки:
- Не работает usb для зарядки гаджетов
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Цвет корпуса: Черно-красный
Все працює добре
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Фонарик просто неймовірний. Дякую вам.
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LDTrade
Круто, гарний ліхтар. Сонечко заряджає.
- ярослав б***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Дуже гарний ліхтарик ,мамці сподобалось. В мене такий вже років 7 ,але акумулятор змінив рік тому.
Дякуємо
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Фонарик хороший, я его в магазине включала, когда свет пропадал. Освещал нормально, вполне можно выбрать нужный товар. конечно, свет не такой яркий, как стационарный, но хороший. Солнечную батарею не пробовала, не знаю, что там. И как пауэрбанк не использовала. Немного проблематично, что шнур коротковат - пришлось извращаться, чтоб другой угол осветить. И с зарядкой непонятно - еще держать включенным в розетку или уже хватит. Один раз целый день простоял, все равно красным горел. В остальном довольна
- Достоинства:
- Светит долго, ярко
- Недостатки:
- Есть только красный индикатор, который загорается, когда подключаешь к сети. Непонятно, когда фонарик уже зарядился и пора ли его заряжать - может он еще может долго работать. И провода к лампочкам бы подлиннее
- Продавец Novotec
Дякуємо
- Руслан Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Хороший,яркий,функциональный фонарь.В комплекте солнечная панель,USB шнур с разными выходами и две лампочки с длинными шнурами которые пришли грязными.
- Достоинства:
- Очень функциональный фонарь.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Продавец Novotec
- олег б***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
покупкой удовлетворен
- Достоинства:
- в целом товар пришел быстро всё работает кроме зардных шнуров
- Недостатки:
- не работают зарядные шнуры
- Продавец Novotec
Дякуємо
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Ліхтар став паличкою-виручалочкою під час вимкнення електроенергії. Досить потужний прожектор (промінь перевірено в нічному небі). Кімнату освітлює не набагато гірше штатного освітлення. Після тестування замовив ще один для батьків. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість, ефективність
- Недостатки:
- Відсутня індикація повного заряду батареї
- Продавец Novotec
Дякуємо!
- Руслан І***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
Скористався покупкою через розетку вперше , товар цілий , все перевірив працює. Дякую , я задоволений. Рекомендую.
- Алёна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет корпуса: Черно-красный
За два года купили уже 10 таких фонариков.
Все работают идеально.- Недостатки:
- Единственный недостаток это то, что не гаснет красный диод зарядки на фонаре , даже когда аккумулятор заряжен, надо ориентироваться по времени.
Дякуємо
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SunWater. Цвет корпуса: Черно-красный
Лампы проработали 10 минут,но я на них и не расчитывал.Фонарь отличный)