- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
До цього користувався силікагелевим Премія, тому порівнював з ним.
Через те, що наповнювач дрібний для себе виділив такі плюси:
1) Не треба трясти 40 років лопатку, наповнювач відразу падає сам.
2) Довше живе і поглинає запах, за рахунок того, що моча не протікає між гранулами, як у мене це було з наповнювачем Премія.
3) Точно не знаю, але в теорії кішці зручніше на нього наступати, бо воно майже як пісочок
Премія коштує 250 грн і тримається без запаху 2 тижні максимум.
Цей за 280 грн у мене прожив 3 тижні зовсім без запаху і вимушено прожив додатковий тиждень, але запах був всеодно менш виражений, ніж у Премії після 2 тижнів.- Достоинства:
- Зручний через розмір, доволі дешевий, Тримає довше цінових конкурентів
- Недостатки:
- Для мене відсутні
- Губская Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 7.2
Хороший наповнювач, з тих що ми пробували. Добре збирає вологу, зручний в прибирані, економний... Мінус тільки те, що мілкий і розноситься по квартирі (але не критично).
- Достоинства:
- Гарно поглинає вологу і запахи.
- Недостатки:
- Мілкий і розноситься лапками по кімнаті
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
Чудовий наповнювач! 2 місяці підбирала, пробувала різні, включно з преміальними. Грудкувальний кішка одразу «вимагає» вигрібати – не можна навіть на кілька годин вийти з дому. Різні поглинаючі трималися по кілька днів, потім запах і котяча забастовка (хоч я їх постійно перемішую). А цей наповнювач був в лотку 2 тижні без проблем. Планую міняти раз на 10 днів, але вже знаю, що є запас. Поглинає відмінно, дуже швидко висихає, вбирає запах. Зручно просіювати крізь лопатку. Кішка любить в ньому ритися і на дрібних гранулах їй сидіти комфортно… Лапками іноді трохи виносить, але те саме з усіма іншими, і з дрібними і з крупними гранулами. Хвостик нам підходить ідеально і ми всі тепер щасливі ).
- Достоинства:
- Чудове поглинання, комфортна текстура, вистачає надовго
- Недостатки:
- Жодних
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 15
Хороший наповнювач, добре вбирає рідину та запахи. Але хотілось би, щоби був трохи дешевшим)
- Еліна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 10
Підтверджую. Це найкращий силікагель який я також використовувала.
Купую по декілька пачок і вистачає на два місяці іноді і довше. А головне, що кішці також подобається.
За такий об’єм чудова ціна. Із-за мілкого помолу дуже добре впитує. Утилізовувати набагато зручніше. Це однозначно мій топчик.- Достоинства:
- Вище прописала.
- Недостатки:
- Для мене їх немає!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
Купувала не тут, а в продуктовому магазинчику поруч з домом, бо закінчився animall який завжди купляю і взяла шо було. І шо я хочу сказати - це найкращий наповнювач в моєму житті. Добре маскує запах, через те шо він мілкий - не створюється калюжа. На відміну від бентаїнового не треба думати куди тобі діти цю жменю сечі, силікагель просто розчиняється і все. Топчик, тепер буду брати тільки його на розетці.
- Достоинства:
- Добре маскує запах, не дозволяє створюватись калюжам, через свій мілкий помел
- Недостатки:
- Немає, це просто пушка
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 15
Лучший наполнитель. Запах и влагу впитывает хорошо. Многие не покупают думая что дорого, но по итогу не дороже дешёвых. Лучший наполнитель. Плохо что на упаковке не пишется размер гранул, покупая по фото каждый раз лотерея приедет мелкий или крупный.
- Достоинства:
- Не нужно каждый день убирать скомкавшиеся грудки, кроме "тяжёлого наполнения"). Лоток мою и меняю наполнитель раз в две-три недели. Покупаю только этот самый мелкий, он высыпается из лап возле лотка, крыпный застревал между пальцев кота и разносился по всей квартире.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 7.2
Чудовий наповнювач, купую не вперше
- МарічкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
За текстурою схожий на пісок. Непогано вбирає вологу, але запах проявляється на 4 день. Киця задоволена.
- Достоинства:
- Дрібні гранули.
- Недостатки:
- Не дуже добре тримає запах.
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 10
Найкращий з усіх що користувались.
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за Ваш вибір.
- Карина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 10
Для нашого кролика це найкращій наповнювач для туалета. Замовляємо на постійній основі.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Не знайшли
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
Наповнювач нашим кицям підійшов, для двох хватає на 10-12 днів. За рахунок того, що дрібний, сохне скоріше, не розноситься по квартирі. Більш крупного наповнювача хватало на тиждень максимум. Співвідношення ціна/якість на мєсьогодні краще!
- Достоинства:
- Розмір
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
Хороший! Писал кто-то плохо что мелкий.. сначала это тоже не понравилось, но позже мы поняли что это его +.
Отлично через лопатку проходит. И хорошо смешивается.- Достоинства:
- Мелкий. Без красителя.
- КсенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
Неплохой наполнитель. Да, он мелкий, но за счёт этого он и лучше впитывает. У нас кошка ходит в лоток с решёткой, потому проблем в том, чтобы наполнитель рассыпался, нет. Мы использовали в ванной с подогревом полов - очень экономит, менять можно реже, хватает надолго. Сейчас используем без подогрева полов - да, менять нужно чаще. За такую цену хороший наполнитель, кошка не жалуется)
- Марина
А як підігрів допомагає подовжити термін використання? я навпаки боялася вмикати теплу підлогу у ванній, наче ж не рекомендують підігрів під котячим лотком.. Але якщо є такий ефект як у вас, було б чудово.
- Губская Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 7.2
Хороша ціна і якість. Взяли вже втретє. Добре тримає вологу. Затримує запахи. Вередлива киця користується без проблем. Вистачає практично на місяць.
- Достоинства:
- Економний, не дорогий, затримує запахи.
- МартаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 7.2
Наповнювач нормальний. Але нам все ж більше підходять більші гранули наповнювача ніж ті, які є в цьому (тут дуже дрібні). Дрібні більше пристають до лапок котика, які він струшує виходячи з лотка + дрібні більше розлітаються по всій ванній кімнаті при загортуванні.
З великими гранулами я замітала ванну 1 раз на 2 дні. З дрібними гранулами замітаю 2-3 рази на день.- Достоинства:
- Недостатки:
- Дрібні
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
В цілому сподобався. Вологу впитує, запах тримає. Хватило пачки аж на місяць. Очікувала що буде по всій хаті, але далі ванної не знаходили. Через те шо дрібний прилипає до лап і на перших кроках з лотка кіт їх залишає на коврику в ванній
- Достоинства:
- Ціна. Тримає запах в собі. Надовго вистачило
- Недостатки:
- Кіт вишкрібає його з лотка
- Пасічник В***
Купили своїй лоток з високими бортиками, зверху ще кант надівається, по типу кришки, але тільки края. ТО кішка тепер шкребе як хоче й скільки хоче, нічого не розсипається. А от за лапками трохи розкидає, то факт ( ми користувалися крупнішим Премія)
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 15
Купую тільки цей !
- Достоинства:
- може трохи розноситися але тільки біля місця лотка. Якщо є коврик - без проблем .
якщо одразу забрати мокрий наповнювач та викинути ( коли киця сходить по маленькому ) вистачає на дуже довго. - Недостатки:
- -------
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 15
Самый адекватный наполнитель,брал раньше в магазине для животных,а тут решил с розетки,дешевле почтомат рядом, доставка бесплатная.
- Достоинства:
- Цена дешевле чем в магазине
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
Як на мою думку, то цей наповнювач найкращий з усіх, які в нас були.
- Достоинства:
- Ніякого запаху! Суцільне задоволення!
Дякую виробнику за якісний товар - Недостатки:
- Жодного.
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 7.2
Якісні,дуже гарно убірають неприємний запах,економні.Рекомендую!
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 7.2
Чудовий наповнювач, гарно вбирає запахи. Дрібний, не коле ноги, коли наступаєш, адже котик старається, коли закопує.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
Економний, зручно просіювати крізь лопатку завдяки розміру. Котам подобається.
- Олейников М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 7.2
Те що треба!!!
- Достоинства:
- Тримає запах, комкується, на довго вистачає
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за Ваш вибір.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 10
Зручно що дрібна фракція
- Ольга І*** ДикаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 10
Чудовий дуже якісний
- Достоинства:
- Зручно чисто купемо ще
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 7.2
З того,що є зараз у продажу цей для мого кота найкращий.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
Гарний наповнювач. Беру котику 7кг, краще вбирає ніж з крупними гранулами. Вистачає на довше.
- Достоинства:
- Гарно вбирає
- Недостатки:
- Не знайшла
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 7.2
Обидві кицьки з таким задоволенням кинулись гребстись у цьому наповнювачі. Здається, їм сам процесс подобається.
А те, що розносять трохи більше, чим крупний - так і той розносять, все рівно підмітати постійно треба.- Достоинства:
- Мілкий, легкий
- Недостатки:
- зараз немає в наявності
- Ковальова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
Прибирати зручно. Вбирає рідину та запах добре. котам сподобался
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
Супер наповнювач. Кішка радіє дрібному сілікагелю, вочевидь він приємніше для лап після AnimAll. Висипаю в великий лоток одразу всю пачку 3,6л, вистачає на місяць.
- Достоинства:
- Зручний, не коле лапи, ціна
- Недостатки:
- Трохи тягнеться за лапами
- Дуборіз І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 10
Відмінний наповнювач. Наскільки я розумію, якраз за рахунок більш мілких зерен його вистачає на довше.
- Достоинства:
- Більш економний ніж інші.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 7.2
Хороше співвідношення ціни і якості. Взяли вже повторно. Добре тримає вологу. Втримує запахи. Хватає практично на місяць.
- Достоинства:
- Економний, не дорогий, втримує запахи.
- Недостатки:
- Трішки розноситься за лапами
- НаталіяПродавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 7.2
Дуже сподобався наповнювач саме тим, що дрібний. Більш схожий на пісочок. Котику подобається, гребеться з задоволенням. А розносяться за лапками що дрібні гранули, що великі.
Так що пробуйте, більш прийнятно за вартістю. Бо в наш час на силикагелеві наповнювачі взагалі ціни вже не складуть. - Маріанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 3.6
Найкращій з опробуваних.
Легкий, добре поглинає вологу, не пахне! Він не комкується, а максимально поглинає. В мене 2 кошеня 4,5 місяці, 4 дні прибирали тільки какахи, а на 5 день помітили, що треба замінити десь 1/5 наповнювача, бо він вже намок. Вважаю, що дуже економний. Кошенята трохи грають з ним, то приходиться більше підмітати)- Ольга С***
Его перемешивать нужно просто 1 раз в сутки. Не придется менять так часто.
- Руслана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Объем 1 упаковки: 10
Як завжди топ, давно користуюсь саме дрібним)