- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon
Чудова.
Дякую за швидку доставку- Продавец Geekon
Вітаємо, Ірино! Ми щиро вдячні вам за те, що ви обрали наш магазин. Нам дуже приємно, що ви цінуєте якість нашого обслуговування. Бажаємо вам бадьорого настрою та удачі. Ми завжди раді вас бачити!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Geekon
Купляв цю серветку - мікрофібру разом з окулярами Gunnar Computer Eyewear Intercept Crystal Amber [ 52329 ] .
- Достоинства:
- Приємна на дотик , добре витирає і не залишає слідів .
- Недостатки:
- Не виявив
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как в описании. Приятная, маленькая, без ворса салфетка
- Достоинства:
- Не оставляет ворс. Бралась исключительно для протирки чипов CPU и GPU перед нанесением термопасты.
- Недостатки:
- Отсутствуют
Представник постачальникаДенисе, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалося якісно виконує своє призначення Рекомендую. Брав для відео оптики
- Достоинства:
- Недостатки:
- Маленька як для мене
Представник постачальникаДоброго дня, Олеже! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зараз через рік використання має якийсь запах, але можливо це від зберігання залежить, не знаю.
- Достоинства:
- дуже якісна серветка, використовую для окулярів, все чудово. дуже раджу
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Без ДОГАНА
- Достоинства:
- Мягка
- Недостатки:
- Ни
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Good
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий девайс. Використовую для очищення окулярів і телефона. І насухо, і зі спреєм однаково добре. Ще не прав.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Микрофибра удаляет отпечатки, экран выглядит идеально каждый раз.
- Достоинства:
- Делает свое дело, ничего с ней не случилось за пол года
Представник постачальникаДоброго дня, Максиме! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- МурадОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
- Достоинства:
- Норм
- Недостатки:
- Норм
Представник постачальникаДоброго дня, Мурад! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Василий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Салфетка хорошая, со своими задачами справляется без проблем
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Отсутствуют
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RSI
Випадково купив цю серветку у продавця RSI за 255 грн. Розмір 12х18. Така серветка у інших коштує 80 грн. Тож дуже вдячний продавцю за таке кидалово.
- Недостатки:
- дуже маленька як на ціну 255 грн. Матеріал звичайний, не преміум.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша серветка, брав для протирання окулярів, зі своєю задачею справляється добре!:)
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайна ганчірка). Просто чистить норм.
- Достоинства:
- Чистить.
- Недостатки:
- Ціна. Як на покупця).
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна ганчірка за свої кошти. Так, не прибирає всі розводи з першого протирання як еплівська тряпочка, але повністю справляється зі своєю задачею. Одну забрала мати для протирання окулярів, довелося купляти другу)
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Максиме! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою функцію виконує дуже добре відтирає все забруднення на окулярах , та екран телефона теж добре відтирає
- Достоинства:
- Ціна , якість
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классная салфетка, не большая, много места не займет, вытирает хорошо
Представник постачальникаДоброго дня, Антоне! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor
Тряпка норм
- Достоинства:
- Очень мягкая
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогана серветка. Розмір очікувала що буде більший.
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свои функции выполняет
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, Ольго! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тряпка тряпкой.....
- Достоинства:
- Недостатки:
- Обычная.....
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна серветка.
- Достоинства:
- Якісна тряпка, не залишає розводів
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, але маленька трохи.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна тряпка
Представник постачальникаМиколо, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неплохой но малый размер и среднее качество.
- Георгій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм тряпка ️
Представник постачальникаГеоргій, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Іван Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальная тряпочка) пойдёт
- Достоинства:
- Хорошо вытирает и очки и экраны
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, Іване! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Хорошая салфетка. Небольшая, но зато удобно с собой носить. Прекрасно чистит стекла очков и экран телефона.
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна і якісна серветка,але розміру нехватає
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Маленька
- Наталья И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість,колір,все клас
Представник постачальникаНатліє, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Люда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно витирає, проте по розміру хотілося більшу
- Недостатки:
- Розмір
Представник постачальникаДоброго дня, Людмило! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Попов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная штука!!!
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених клієнтів! Користуйтесь із задоволенням!
!
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала для окулярів. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Невеликий розмір
- Торопов О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
на фото виглядає як немаленький носовичок. але насправді довжиною зі смартфон і на пару сантиметрів ширша
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- розмір
- Нікіта З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова серветка, компактна, шикарно виконує свою функцію.
- Достоинства:
- Висока якість, начисто і до блиску витирає дисплей
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово витирає відбитки пальців або пил з різних екранів.
- Достоинства:
- Приємна на дотик, швидко не забруднюється