- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Altero. Объем: 350 мл
Найкраща маска для тонкого волосся, не обтяжує.
- Достоинства:
- Блиск і об'єм
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Altero. Объем: 350 мл
Дякую все добре
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Aloe Skin Care. Объем: 200 мл
Продавець всупереч законодавству України реалізує протерміновану продукцію сподіваючись на неуважність покупця. При зверненні до співробітників отримала інформацію що терміни вказані у описі. І як виявилося, так ,але терміни вказані лише на ВЖЕ ПРОТЕРМІНОВАНИХ продуктах, а те що з 5 одиниць в замовленні три із терміном який спливає на протязі місяця інформації ніде не було.
Шахраї .- Достоинства:
- Недостатки:
- Протерміновані продукти
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 50 мл
Непогана маска
- Достоинства:
- Ефект, порівняно з пробниками, не такий виражений
- Недостатки:
- Негерметичні, 2 з 2 коробочки прийшли мокрими...
- Диана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 50 мл
Пришло разлитое.. очень жаль, пол флакона вылелолось
- Достоинства:
- Качество хорошее
- Недостатки:
- Половина вылета
- Ярослава Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Aloe Skin Care. Объем: 50 мл
супер, подобаються продукти цієї фірми. Мій "ослаблений" блонд розгладжує добре.
- Достоинства:
- розгладжує кінчики
- Недостатки:
- нема
Швидка доставка, та дуже якісний продукт. Спочатку взяла пробник, зараз 50 мл. Можна було б більше. Дуже задоволена. Дякую.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mirexe. Объем: 8 мл
Масочки дуже класні! Але моя оцінка не за товар,а магазину!
Замовила товар в продавця,разом з замовленням замовила 3 масочки по 8мл…в замовлені отримала одну масочку,хоча оплено було 3. - Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 50 мл
Супер. Подходит на мои тонкие волосы как ни одна маска
- Достоинства:
- Уплотняет тонкие волосы
- Недостатки:
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 50 мл
зручний в користуванні
- Достоинства:
- не обтяжує волосся
- Недостатки:
- не має
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Co_sko. Объем: 100 мл
Дуже задоволена, маска суперово працює
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 50 мл
Для тонкого "дитячого" волосся дуже підходить, не обтяжує навіть, якщо потрапить на корені.
- Недостатки:
- Для мого типу волосся не помітила
- Віра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 50 мл
Маска мені підходить.Замовляла раніше ,і буду іще замовляти.Волосся стало сильним і об'ємним.
- Достоинства:
- Об'єм,і укріплення
- Недостатки:
- Немає.
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 8 мл
Діюча маска, приємна текстура, запах, волосся м'яке та добре розсіюється, дійсно видно об'єм після укладки волосся, так як у мене особисто волосся не дуже тримає об'єм. Дякую.
- Достоинства:
- Дає об'єм
- Дар'я Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 8 мл
Дуже крута маска,рекомендую