- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
ПАНЕЛЬ ХОРОШАЯ. ХОРОШЕГО КАЧЕСТВА. УПАКОВАНА ОТЛИЧНО.
- Достоинства:
- БЫСТРО ЗАРЯЖАЕТ
- Недостатки:
- НЕТ
- Продавец WOWtech
Вітаємо, Тетяно. Дякуємо за Ваш щирий відгук. Будь ласка, звертайтесь, в асортименті ще багато товарів, що можуть Вас здивувати.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
Довго не хотів писати відгук на цю панель, оскільки не міг знайти спосіб виміряти її реальну потужність. Сьогодні врешті решт вдалося придбати адаптер XT60 Female DC 5.5 x 2.5/2.1 мм Male (це був окремий квест), то ж протестував панель за допомогою мого EcoFlow Delta Mini. На післяполуденному сонці (тестування проводилося після 16-ї, але до 17-ї години при змінній хмарності), якщо правильно зорієнтувати панель, можна отримати миттєву потужність майже 70Вт. Тобто під 70% паспортної потужності. Доволі непогано для такої невеличкої панелі.
Зарядка через USB також все працює, але вимірів я поки не проводив.
Серед недоліків, можна зазначити відсутність підставки. То ж для розміщення панелі з можливістю повертати/змінювати кути нахилу, треба щось купувати або майструвати окремо. Інтерфейсів/адаптерів також могло б бути трохи більше.
Проте в цілому, ця панель мене цілком влаштовує. Заряджає мій Flasfish десь в середньому вдвічі повільніше, ніж від мережі, проте це можна робити і за відсутності напруги в мережі. :) Можливість підзарядити від сонця гаджети також ніколи не є зайвою.
В цілому задоволений. Рекомендую.
На першому фото – графік потужності, яку видавала ця панель під час тестового заряджання EcoFlow Delta Mini. На інших трьох – сетап, який використовувався для заряджання.- Достоинства:
- Невеличка, зручна, доволі потужна, є USB інтерфейс.
- Недостатки:
- Крім USB та DC5525/21, інших інтерфейсів з коробки немає. Підставки також немає.
- Продавец WOWtech
Вітаю, Олександре. Дякуємо за Ваш розгорнутий відгук, Ви вдосконалили цей виріб. Будь-ласка, звертайтесь ще
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
Мені подобається ця панель, але повні тести ще не зробив. Телефон бачить зарядку і навіть швидку (тільки можливо треба підключати після розгортання панелі, інакше телефон можливо вирішить, що панель не надасть потрібну потужніть і буде заряджати мінімально)
Одну зірку зняв, бо немає type c, як описано.
Інші тести, може, потім додам до неї.- Достоинства:
- Може заряджати телефон швидкою зарядкою
- Недостатки:
- Нема type c
- Продавец WOWtech
Вітаю, Олексій. Дуже вдячні за Ваш відгук, а також за зауваження щодо коректності опису, виправляємося. Очікуємо на Ваші нові актуальні замовлення
- Андрій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
Все вроді норм невідомо чі під час дощю якщо про неї забути вона не поламаєця ? Нема підставок щоб поставити під углом в описі помилка нема 4 портів заряду їх 2 юзба і 1 дс розєм все брав дешевше чім зараз малюють цінник якість панелі Китайська не відомо чі працюватиме заряд з другими станціями через дс розєм дуже мало інформаціє взагалом навіть на сайті виробника !!!
- Продавец WOWtech
Під час дощу якщо вода не потрапляє на вихідну групу - нічого не станеться.
Підставки не передбачені виробником.
Вироб було протестовано з зарядними станціями що підтримують заряд від сонячних панелей.