- AI аналіз відгуків83 відгуки: позитивні — 92%, нейтральні — 5%, негативні — 3%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Розовый
Стильне. Сучасне крісло
- Достоинства:
- Гарна тканина. Регулюється спинка. Фіксуються колеса. Виглядає стильно.
- Недостатки:
- Центральна труба НЕ фіксується ніяк. Ані знизу. Ані з верху. І якщо треба підняти крісло, то воно просто розпадається на дві частини. Колеса погано їздять навіть якщо не зафіксовані(можна фіксувати)
- Антоніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Якісне крісло , є додатково чехол на сидіння який можна зняти і постірати.
Я купила дитині але майже не користуємось(- Достоинства:
- Якість очевидна
- Недостатки:
- Спинка не зручна хоч і регулюється , коли треба пересунути то важко,колеса майже не крутяться приходиться переносити під час чого буває відкріплюється одне кріплення низу , треба перевертати вставляти
- Продавец EVO+
Добрий день! Дякуюмо за відгук! Коліщата мають блокування, тому під вагою від 20-25 кг крісло фіксується. Для того, щоб розблокувати коліщата, потрібно переключити кожен перемикач в іншу сторону.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Взяли дітям 2 крісла і дуже задоволені, так як все регулюється під зріст дитини. Зручні, гарні. Рекомендую!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Гарний стілець. Добрі матеріали. Легко збирається. Сподіваюсь буде довго слугувати.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Забрали сьогодні стілець. Дитина задоволена. Регулюється по висоті. Гарної якості деталі. Легко зібрали. Є чохол на сидіння.
- Достоинства:
- Вище описано
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Крісло чудове. Сину дуже сподобалося.
Складається легко та швидко.
За швидкість доставки окрема зірочка! Прийшло на добу раніше дякуємо- Достоинства:
- Легко складається
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец EVO+
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Дитина дуже задоволена. Крісло справді гарне. Приїхало швидко. Комплектність повна.
- Достоинства:
- Якість матеріалів (без запахів), конструкція деталей (виглядає міцним), простота зборки (впорались за 5хв).
- Недостатки:
- Трохи туго обертається (змастив - стало трохи легше). Думаю з часом розпрацюється.
- Продавец EVO+
Добрий день! Дякуємо за відгук! Крісло немає оберту на 360 градусів. Обертається лише підставка. Якщо є питання по товару, можете звернутись до нас, ми детально розповімо про характеристики та регулювання
- Ліля Н***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Розовый
В цілому крісло гарне і якісне
- Достоинства:
- Якісні матеріали і швидка збірка
- Недостатки:
- Не фіксується сидіння , якщо крісло підняти - сидіння залишається в руках
- Продавец EVO+
Добрий день! Дякуємо за відгук! Ми надамо Вам номер телефону відділу сервісу, щоб вони допомогли Вам з сидінням
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Гарне крісло для дитини
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Брала для себе( майстер манікюру)
Відпрацювала цілий день і навіть не згадала в кінці робочого дня що в мене проблеми зі спиною- Достоинства:
- Компактне, підставка для ніг, тримач спини на всі 100% виправдовує очікування
- Недостатки:
- Крісло не обертається на 360
- Продавец EVO+
Добрий день! Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Віта В***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Крісло чудове, зручне і гарно тримає спинку. Підійшло до дорослого письмового столу. Сину дуже сподобалось.
Дуже швидка доставка, навіть не очікувала - ВікаОтзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Стілець чудовий
Добрий день! Дякуємо за відгук! Приємного користування
- Інга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Крісло чудове, якісне, підійде діткам вже з 6-7 років. До 60 кг це брехня, до 45 кг максимум влізе дитина.
- Достоинства:
- Є чохол на спинку, можна знімати для прання, підніжка під ноги, регулюється спинка під потреби дитини, можна блокувати колеса, можна знімати блокування.
- Недостатки:
- Зібрали легко , за 20 хвилин, і з них прикручували спинку 15 хв Дайте премію Дарвіна автору викрутки, це ж треба додуматись, зробити її таких розмірів ,щоб не можливо було зробити повний оберт нею.
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Зібрати легко, виглядає чудово. Поки всім задоволені.
- Продавец EVO+
Дякуємо! за відгук, приємного користування.
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Чудове кресло, зручне- вироблене з якісних матеріалів
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Дуже гарне крісло, дитині подобається , гарно для спини і+що є підніжка
- Достоинства:
- +колір , дизайн, зручність , безпечність ,користь та безкоштовна доставка
- Продавец EVO+
Добрий день. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Дуже зручне крісло для дитини, починаючи з дошкільного віку.
Перевагою є те що, можна регулювати спинку та для ніжок підставка зручна поки дитина росте.
Матеріал хороший, легко зібрала- Достоинства:
- Чохол в подарунок
- Продавец EVO+
Доброго дня. Дякуємо за відгук, ми раді, що Вам сподобалося. Бажаємо приємного та тривалого користування.
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Дякую за швидку доставку, крісло зручне та якісне, нам дуже сподобалося!
- Достоинства:
- Чохол у подарунок
- Продавец EVO+
Добрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок, ми раді, що Вам сподобалося, для нас це важливо. Щиро дякуємо! Приємного та тривалого користування!
- Виктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Дякую. Дуже класне крісло.Дитина задоволена.
- Достоинства:
- Розмір хороший
- Недостатки:
- Немеє
- Продавец EVO+
Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого користування!
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Гарне крісло, якість на рівні
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Легко збирається. Дуже якісні матеріали. Зручно для дитини дошкільного та шкільного віку. Рекомендую!
- Достоинства:
- Невеликого розміру
- Продавец EVO+
Добрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок. Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Гарне крісло для дитини
- Продавец EVO+
Добрий день. Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного та тривалого користування.
- Роман А***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Взяли два кресла детям 9 и 12 лет. Пока всё нравится, материалы качественные, сидеть удобно.
Взрослые невысокого роста тоже могут сидеть, но недолго - глубина сиденья небольшая. Блокировку колёс отключил сразу, так удобнее подъезжать и выезжать из-под стола сидя на нём.- Продавец EVO+
Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого користування діткам!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Спасибо продавцу за качественный сервис!
- Достоинства:
- Функциональность, простота сборки, дизайн
- Продавец EVO+
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Чудове дитяче крісло . Дитина дуже задоволена .
Доброго дня Галина.
Дякуємо за відгук, ми раді, що Вам та Вашій дитині сподобалось.
З повагою, EVO+
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Придбав через Розетку. Правда, документи не видали. Попросив через чат Розетки фірму-продавця вислати гарантійний талон та чек. Вислали. Крісло якісне. Дитині зручне. Вже користуємося два тижні. Збирається не складно. До 60 кг, з невеликою 5-ю точкою, теж зручно сидіти.
- Достоинства:
- Якість матеріалів
- Недостатки:
- Документи повинні йти разом з товаром
- Продавец EVO+
Дякуємо за відгук! Бажаємо дитині приємного користування!
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Дуже зручне, практичне та комфортне крісло. Сину дуже сподобалося
- Достоинства:
- Гарне співвідношення між ціною та якістю. Простота в збиранні.
- Продавец EVO+
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що крісло виявилося зручним, практичним та комфортним, і що вашому сину воно дуже сподобалося. Бажаємо тривалого викоритання !
- Роман А***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Купували хлопчику 7,5 років. Приїхало вчасно. Збирається за 5 хвилин. Виглядає все надійно, але час покаже. У використанні десь тиждень, нарікань нема. Хотілося би більш темний сірий колір, але це індивідуальне.
- Достоинства:
- Виглядає якісно та надійно. Швидке збирання.
- Недостатки:
- Поки що не знайдено
- Продавец EVO+
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що крісло сподобалося вашому хлопчику. Приємно чути, що збірка займає лише 5 хвилин і що воно виглядає якісно та надійно. Бажаємо тривалого користування!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Дуже гарна якість крісла. Дитині дуже подобається. Користуємось майже місяць, нарікань немає.
- Достоинства:
- Легко збирається, гарна якість. Змінний чохол
- Продавец EVO+
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені якістю крісла та що вашій дитині воно дуже подобається. Приємно чути, що ви користуєтеся ним майже місяць без жодних нарікань. Бажаємо тривалого користування!
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Стілець гарної якості,але коли дитина сідає колеса не їдуть і саме крісло не повертається,без ваги і крутиться і їде .
І сама кришка ніяк не кріпиться до ніжки стула (якщо потягти вгору то залишається в руках сидіння ),просто вставляється і все,дуже цікава задумка .
Щоб сказати вау ,я не можу .
Очікування не співпали з реальністю- Достоинства:
- Дуже гарно тримає осанку дитині ,гарна якість пластику .
- Недостатки:
- Не кріпиться сидіння до ніжки ,погано повертається коли сидить дитина в кріслі
- Продавец EVO+
Катерина, дякуємо за Ваш відгук! Найближчим часом з Вами зв'яжеться менеджер, для вирішення даного питання.
- Вознюк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Гарне і якісне дитяче крісло.Донечці дуже сподобалося.
Фото відповідає дійсності,рекомендую!- Продавец EVO+
Наталія, дякуємо за відгук! Ми раді чути, що вам все сподобалось, користуйтесь із задоволенням!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Гарне крісло, дякую!
- Продавец EVO+
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Кресло
Хорошее качество и быстрая доставка. Спасибо!- Достоинства:
- Прочность деталей
- Продавец EVO+
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам сподобалась якість крісла. Приємного користування дитині!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Чудовий стільчик. Брали на подарунок- іменник задоволений. Гарно виглядає, якісні кріплення, зручний.
- Продавец EVO+
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалось крісло та його якість. Приємного користування дитині!
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Чудове дитяче крісло, регулюється по висоті, є підніжка. Спинка також регулюється. Дитина задоволена.
- Достоинства:
- Легко збирається
- Продавец EVO+
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що оцінили швидку збірку та ергономічність крісла! Приємного користування дитині!
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Задоволена кріслом, знала що замовляла, мріяла про це крісло для сина і не шкодую що придбала