Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Журнальный стол-трансформер Fusion furniture Флай Дуб сонома (10000036)

• Никита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodWeen. Ширина: 90. Глубина: 60

Хочу написать отзыв о качестве стола, заранее скажу, что к продавцу и качеству упаковки у меня претензий нет.
    Сам стол был тщательно проверен на новой почте на сколько это было возможно. При сборке дома обнаружилось, что одна из петель столешниц для раскладывания стола - была сорвана при сборке, похоже, что мастера хотели её притянуть глубже в столешницу и полностью сорвали резьбу в дсп и просто так оставили.
    Так же, после сборки ножек, при поднятии стола был слышен хруст, и один из кронштейнов газовых лифтов просто свернуло в сторону. При снятии и выравнивании его до идеала, я установил его на место, и снова при поднятии та же ситуация. В общем стол требует доработок, к сожалению собирают их реально как попало..

• Продавец  GoodWeen

Добрий день. Нам дуже прикро, що сталася така ситуація, наш менеджер зв'яжеться з вами для її вирішення найближчим часом.

• Кузнецова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodWeen. Ширина: 90. Глубина: 60

Хочу висловити вдячність магазину, замовлення виконано оперативно ( в неділю замовила, в понеділок відправили а в вівторок вже було в іншому місті, упаковка просто супер все продумано до найменшої дрібнички , дуже гарний сервіс, ,Буду звертатися до вас і надалі.
    Стосовно самого столика , замовляли батькам на подарунок , вони в захваті функціональний, досить важкий, що сподіваюсь значить міцний, колір також приємний. Конструкція механізму вже зібрана, лишається тільки ніжки прикрутити, що неймовірно порадувало

Отзыв от покупателя. Продавец: GoodWeen. Ширина: 90. Глубина: 60

Доброго дня!Раніше писали відгук,що отримали столик,але на ніжці був дефект.
    Так продавець нам вислав на заміну 2 ніжки,все дуже швидко і оплатив доставку.
    Рекомендую,адже до клієнтів відносяться з розумінням!

Достоинства:
    Столик зручний
    Продавець з розумінням відноситься до клієнтів,і швидко виправляють свої помилки.
  • Іванна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodWeen. Ширина: 90. Глубина: 60

Столик взагальному нормальний,але прийшов з дефектом.Не рекомендую продавця.

Недостатки:
    Столик з дефектом,ми розчаровані.Фото прикриплю.Видно що це не при транспортуванні.
    • Іванна М***

Зв'язалися з продавцем,сказали замінять ніжку.Все добре.Відгук можна попередній видалити.

• Саізону Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodWeen. Ширина: 90. Глубина: 60

Дуже зручний і якісний як за свої гроші! Дуже сподобалося що приїхав одразу складений лишається тільки ніжки прикрутити и готово!!!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodWeen. Ширина: 90. Глубина: 60

Я думаю, це найзручніший столик для квартири.

Достоинства:
    Трансформація
    Недостатки:
    • Продавец  GoodWeen

Дякуємо, що обрали наш магазин.