Отзывы покупателей о Музыкальная игрушка Battat Гиппопофон (LB1650Z)

• Софія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Користуємося не довго, тому ще рано судити, але дитина заліпає, та і сиарші діти:)

Достоинства:
    Варте своїх грошей
    Недостатки:
    Поки не виявили

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• Оксана

Сервіс Відстій!
    Якщо так склалась ситуація і ви не змогли адекватно оцінити товар, забираючи його, і вдома зрозуміли що не підійшло, а в моїй ситуації саме так в вийшло (і це при тому що відбулось це не з моєї вини - невнятне бурмотіння оператора на видачі і пхання чеку щоб швидше підписала в допомогу), то будьте готові що Розетка почне втюхувати вам в голову нісенітницю типу «поверненню та обміну не підлягає». Хоча це НЕ гума, не надувна, не м’яка іграшка. Це достатньо велика електронна цяцька, яку в будь якому іншому магазині можливо повернути без проблем!
    Відповідно до закону в мене є 14 днів, і я збираюсь своїм правом скористатись. Враховуючи те що отримано товар сьогодні, ним ніхто не грався, і я хочу його повернути!

А тепер увага додаю фото відповіді оператора. Тобто Rozetka йде на порушення прав споживачів! В інших магазинах цей товар можна повернути!

Достоинства:
    Battat
    Недостатки:
    НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ КОРИСТУЙТЕСЬ Rozetka!!!
    • Яна Б***

Виходить так, що інші магазини порушують закон. Я б там не купувала це точно. Мало ли на чому вони там ще крутять мутять. Можуть і підробки тоді бути. Жах.

• Василь Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Все норм, тільки упаковка - обгорнуто поліетиленовою плівкою.

• Михайлов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

К сожалению, игрушки "Розеткой" даже элементарно не упаковываються. Хотя жирные отпечатки пальцев, грязь и потёртости с пылью отмылись жидкость для мойки стёкол.
    Неряшливость становиться фирменным брендом Вашей организации. ВТОРАЯ игрушка - аналогично - неупакованная.

Достоинства:
    Игрушка приличного качества. Приобретена на подарок.

• Nazarenko В***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Очень классная красочная музикальная игрушка, ребенку нравлятся мелодии, занимает надолго, Звук отличный, четкий, клавиши легко нажимаются

• Світлана С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Постійно граємося цією іграшкою після покупки. Класний розмір, зручні кнопки, окремо хочу виділити чудовий звук як для іграшки та класне поєднання мелодій, малюк отримує купу емоцій від гри

Достоинства:
    Оригінальна та весела
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олександр Х***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Цікава розвиваюча іграшка, багато функціональна, яскрава, гучна.

Достоинства:
    Цікава
    Недостатки:
    Трохи задорога