Отзывы покупателей о Аккумулятор Soshine D-1.5-6000USB, D/LR20, Li-Ion 1.5V, USB-C, 6000mWh, 1.5A
- Денис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: EVM. Количество в упаковке: 1
акуми тримають добре. продавець клієнтоорієнтований! перший раз я замовив не того формату акуми, то повернув і мені замінили на потрібні без проблем. рекомендую!
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: EVM. Количество в упаковке: 1
Газові колонки не підтримує
- Достоинства:
- Вигляд гарний
- Недостатки:
- Не пробував до радіо
- Богдан Я***Отзыв от покупателя. Продавец: EVM. Количество в упаковке: 1
Поки працює справно,все подобається.При замовленні 2-х штук ще дали кабель для зарядки.
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: EVM. Количество в упаковке: 1
Поміняли не робочу батерею, в якої не було індикації та яка грілась при тому що є захист від перезаряду, не брала зарядку докінця та мала запах коло роз єму для зарядки. Що я рекомендував би конкретно для даної моделі так це взять мобільну зарядку та перевіряти наявність індикації типу світить зеленим чи ні ( заряжена просто світить, йде зарядка мигає ). Ємність бареї перевірю пізніше так як режим тесту це довга пісня а батерейку вже треба ставить.
- Достоинства:
- Відношення до клієнта, та вирішення проблемних питать
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: EVM. Количество в упаковке: 1
Як довго вони повинні заряжатись, бо щось цілий день на зарядному. Одна зних наче зарядилась, але поставив на зарядку через пару годин знов заряжаєтся. Я замовляв дві і одна із них з індикацією, бруга без
- Достоинства:
- Коли береш дві батереї кабель для зарядки на дві батереї вкомплект
- Недостатки:
- Одна батерея без зеленого індикатора в момент зарядки
- Роман Я***
Не робоча одна батерея
- Продавец ЭВМ
Відправляйте
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EVM. Количество в упаковке: 1
Взяв дві - отримав зарядку на дві батареї
- Достоинства:
- Перезарядка
- Недостатки:
- Не помітили