Отзывы покупателей о Подседельная труба с амортизатором 27.2 ZOOM черный

Оценка пользователей 4.22/5
  • В'ячеслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store

За декілька місяців користування з'явився здоровенний люфт в штоку. Моя вага 65кг, манера їзди максимально спокійна. В тримачі для сидіння також з"явився люфт - сідло ходить (крутиться) по штоку вліво/вправо на 15-20 градусів.
    Я б не рекомендував. Перші декілька місяців ше нормально...

Достоинства:
    На перший вигляд хороший штир.
    Недостатки:
    Описані у відгуку
    • Игорь С***

Не пробовали, разобрать, выяснить в чём причина?

• Людмила Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store

Так собі. Амортизує слабо,налаштування не сильно змінюють ситуацію. Якщо є гроші краще взяти паралелограмний. 4 тільки за чудову роботу продавця.

• Юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store

товар чудовий переверший усі сподівання спочатку у мене був дешевший амортизаторний штирь за 450грн. так він розвалився за 2 дні хоча працював більш менш, замовив оцей допощий і якісніший все в рази краще якість і довговічнвсть тепер гарантовані працює чудово! :)

Достоинства:
    якісний легкий, швидко приїхав безкоштовна доставка оплати при отриманні
    Недостатки:
    не має.
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store

Всем доброго дня. Имею в наличии отличный работающий Сантур. Но есть проблема при работе седло ходит взад-перед, посадка выходит растянутая. Вынос руля менять на короткий желания не имею. Решил попробовать это Зумовский (вес меньше и визуально на гибридном байке смотрится получше. Работает примерно на 40% от того что даёт Сантур. Нет той мягкости, плавности и амплитуды работы (мой вес 90кг) Но мелкие неровности дороги все равно глотает, небольшое трещины в асфальте и ямки чувствуешь но позвоночник они тебе не отбивают как при классическом подседеле. Кто хочет чуть большего комфорта берите, возможно с разными пружинами и разным весом райдера ощущение будет меняться.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Пока нет
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store

Пружина відбиває, в наслідок чого чутно стук. Можливо проблема в, тому що я занадто легкий?) 60кг
    Регулювання пружини є, але воно мінімальне. Тобто налаштувати під мою вагу плавну роботу пружини не вийшло. Викрутив на максимум, аби різьбу не вирвало та й таке.

• Володимир С***

Недавно купив і вирішив цю проблему частково тим що обрізав наполовину гумову прокладку всередині штиря. Більше не має сильних ривків як раніше

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store

очень крутая удобная штука, советую не пожалеете, добавил смазки внутрь

Достоинства:
    супер изобретение
  • Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store

Замовляв 2 шт на два велосипеди, амортизація хороша,навіть на невеликих нерівностях спрацьовує.Обов'язково перед використанням потрібно розібрати,витерти заводську не якісну змазку якої там і так дуже мало і гарно все змастити,тоді проблем з амортизацією не буде.Я змащував солідолом на кальцієвій основі,можна також літолом.
    При своїй вазі 80 кг найкомфортніше коли викрутити регулювальну гайку на максимум тоді буде м'яко.

Достоинства:
    Хороша якість,ціна доступна
    Недостатки:
    Відправили товар на два дні пізніше ніж обіцяли
    • Віталій В***

я взагалі одну секцію резини що внизу відрізав)

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store

Хороша річ. Поки що недоліків не виявлено. В користуванні трохи менше місяця, якщо якість підведе то зміню відгук.

Достоинства:
    Те що треба для амортизації для велосипеда без амортизаторів.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Андрій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fit Bike Store

Дуже класна річь допомагає моя вага 78 кіллограм працює викрутив пружину на максімум то мягенько як підкрутити в упор то пружинить буде лише на великих ямах