- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Дуже дякуємо
- Юрий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Жидкая
- Продавец Dental AS
Це найновіша зубна паста від виробника Crest - виробник змінив пакування і можливо здається що вона інша ніж до того.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Сама по собі паста приємна.
Доставка була на наступний день після замовлення.
Але як і в попередньому відгуку, паста якась рідка, мені здається такою бути вона не повинна.- Достоинства:
- Гарно освіжає
Приємний смак - Недостатки:
- Дуже рідка....
- Продавец Dental AS
Дуже дякуємо, це найновіша версія цієї зубної пасти можливо виробник покращив формулу)
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Отличная зубная паста, просто супер, хорошо подходит для десен, очень хорошо очищает зубной налет.
- Достоинства:
- Одни достоинства.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Продавец Dental AS
Дуже дякую)
- Славик Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
дякуємо
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Топова паста
- Петро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Завжди любив американські пасти Crest це класна відбюлюча зубна паста.Велика упаковка 161 грам хватає надовго, класний смак, згадую студентські роки і роботу в сша по ворк енд тревл.
- Достоинства:
- Американська якість
- Недостатки:
- нема
- Продавец Dental AS
Дякуємо
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Часто пʼю каву, і шукала щоб відбілити зуби гарну пасту.
Це знахідка за перший день чищення зуби на 1 тон світліші - і дуже свіжий запах.
Рекомендую всім подругам, хто палить чи пʼє каву.- Достоинства:
- Супер відділення уже з першого дня!
Дякуємо Вам)
- Надежда Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Завжди беру цю пасту, але в останній раз вона була геть не така. Наче звичайна дешева паста, і навіть смак і ефект після чищення інший. Наче підробка....
- Продавец Dental AS
Дивно, подивились по замовленню паста, що була до того , що зараз одна і та ж, можливо ви надасте точні факти розбіжностей? адже незрозуміло, зовсім лише припущення.
99% людей, які замовляли тільки позитивні відгуки залишали і самі користуємось, часто цією пастою.
Іноді конкуренти пишуть погані відгуки навіть не замовляючи товар, але це на нашу думку не красиво.
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Приятный запах, хорошо очищает и освежает.
Дуже дякуємо)
- Лєна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
При чищенні присутній смак соди, очищує добре, відчуття чистоти і свіжості залишається на довго. Дякую виробнику за товар. Rozetka за швидку, безкоштовну доставку та професійний персонал.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Dental AS
Дякуємо це ТОП-1 паста
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Гарна паста. Підходить для людей, які носять брекети. Задоволена пастою. Паста відбілююча, але не зʼявляється чутливість від чищення кожен день.
- Достоинства:
- Великий тюбік
- Продавец Dental AS
Дуже дякуємо
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Лучшая в линейке Crest. Отбеливает лучше всех паст. Ощущения свежести целый день.
Дуже дякуємо вам)
- Василина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Dental AS. Объем: 161 мл
Дуже гарна паста.
Відчуття чистоти на зубах цілий день.
Ефект відбілювання присутній.
Рекомендую!- Недостатки:
Дуже дякуємо вам)
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: JEWELY SHOP
Паста зовсім не та що на фото, вона типу оновлена але я шукала ту що я знаю. Вона була синьо-біла а ця чисто біла і на смак інша і рідкувата. А і захисної фольги під кришечкою нема як в тій що була раніше. Оновіть фотку коробки хоча б якщо виробник змінив абсолютно все а ви продаєте як ту що була до цих змін
- Продавец JEWELY SHOP
Аліна, шкода, що покупка не виправдала Ваші очікування. Партія від партії може відрізнятись, виробник може змінювати комплектацію, технічні характеристики, склад, колірну гамму товарів, для вдосконалення. Наш магазин є реалізатором цієї продукції і, на жаль не може вплинути на зміни товару.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: JEWELY SHOP
Этой пастой пользуюсь давно. И у этого продавца покупаю не впервые.
Но этот раз паста пришла жидкая, что очень странно...- Продавец JEWELY SHOP
Ольга, , шкода, що покупка не виправдала Ваші очікування. Партія від партії може відрізнятись, виробник може змінювати комплектацію, технічні характеристики, склад, колірну гамму товарів, для вдосконалення. Наш магазин є реалізатором цієї продукції і, на жаль не може вплинути на зміни товару.