- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Дуже гарний товар
- Достоинства:
- Якість товару, бистра обробка замовлення та відправка
- Недостатки:
- Не виявив
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Товар відповідає опису, гарна якість та обслуговування
- Достоинства:
- Швидко обробили та відправили
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Розрядився за добу, але батарея 4400
Швидку зарядку не підтримує.- Достоинства:
- 4g роутер
- Недостатки:
- Швидко розряджається. Швидко не заряджається.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Уви розрядився за добу хоча 4400 батарея??!!
Швидку зарядку не підтримує.- Достоинства:
- Тачскрін
- Недостатки:
- Швидко сідає. Хоч зв'язок на міцну трійку, але навіть 24 години не витягнув.
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Хороший роутер
Дякую працює гарно!
Добрий день, Людмило!
Дякуємо за відгук!
- Туз Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Дякую. Все чудово працює.
- Продавец SMARTSTATE
Добрий день. дякуємо за відгук!
- Коркуленко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Проблема решена
Був вибір між цим девайсом та NETGEAR Verizon MiFi 791LTE. Консультант переконав спробувати цей роутер. Честно кажучи, дуже розчарований. По перше швидкість, для того рода девайсу дуже низька. Так, я розумію, це мобільний інтернет (мережа лайфселу) й певно мережа мала б грати свою роль, але чисто заради експерименту я пішов в магазин зв'язку де підключав собі безлімітний мобільний, і там мені підключили мій пакет до ZTE (яка модель точно не пам'ятаю, та й я пишу відгук не для реклами) і він показав 60 мбіт одразу ж (враховуючи, що ций модем показує наразі в кращому випад 6-8 мбіт на speedtest ). Та що там казати, коли мій мобільний телефон на тому ж speedtest просто підключенний до 4G показує в кілька разів вищу швидкість ніж роутер. Я би в принципі все те не писав би, якби не ще один прикрий момент який вкрай мене добив. Після тижня користування, в роутері просто запала всередину кнопка включення, і теперь його по людські і не вимкнути. Прикро.
- Достоинства:
- Компактний, непоганий сенсор, Швидко налаштовується. Має навіть свій веб-інтерфейс , для налаштування і трекання додаткових параметрів. Має також Type-C який підтримує Quick Charge
- Недостатки:
- Дуже мала швидкість. При наявності світла, при одному підключенному девайсі швидкість 2-3 мбіта. Після тижня користування, кнопка включення просто запала всередину, і теперь його не можна вимкнути.
- Продавец SMARTSTATE
Доброго дня. Леоніде! Якщо у Вас виникли складнощі з придбаним роутером, то ми нагадуємо Вам що у Вас є гарантія 12 міс. Зверніться, будь ласка,. до продавця для гарантійного ремонту або заміни.
Роутери Novatel та роутери NETGEAR мають однаково швидкість при використанні. Вона обмежена 150 Мбіт/с. Швидкості оператори розподіляють рівномірно між абонентами. Якщо Ваш модем ZTE одразу після того, як в нього вставили картку показав велику швидкість то це нормально, тому що базова станція побачила його як нове, пріоритетне, підключення. А при відключення світла наприклад будьякий роутер буде показувати невелику швидкість якщо звісно до роутера не підключена антена.
В нас є багато прикладів де навпаки роутер Novatel 8800 показує швидкості 90 -110 Мбіт/с, на відміну від інших моделей. Це перевірено нашими клієнтами як в великих містах, так і Військовослужбовцями які замовляють саме ці роутери, бо інші просто не працюють. - Коркуленко Л***
Не знаю, як змінити оцінку, але хоч коментар залишу. Взагалом ситуація з кнопкою не змінилася, вона сама по собі не відремонтувалася, але... Я купив додатково широкополосну антену, і поставив її коло вікна в квартирі і ситуація суттєво змінилася. Швидкість, звичайно, не вита пара до компьютера, але все ж таки такий сетап допомагає користуватися інтернетом досить конмфортно. Звінки, конференції з відео, ютюб, ігри, в моєму кейсі все покривається. Дійсно хороший роутер, але , я так зрозумів, він як вино, йому потрібна витримка :))
Тож, я би поставив йому 4 зірки (за кніпку мінус 1 все ж таки є). Як хто підкаже , як то можна зробити то поміняю звичайно
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Проблема решена
Пару днів у використанні, загалом до самого модема нарікань немає, зв'язок ловить гарно, комплектація була повна, навіть блочок зарядного, якого навіть не очікував. Але коли він на повній зарядці витримав 5-7годин, трохи здивувався що так швидко, і вирішив перевірити тестером. Від 0 до 100% він прийняв у себе 2500мА/г від заявлених 4400. Ось і цікаво це через помилку в описанні, чи акумулятор не якісний із самого початку.
- Достоинства:
- Гарний модем, стабільний зв'язок.
- Недостатки:
- Щось із акумулятором.
- Продавец SMARTSTATE
Доброго дня, Романе! Приносимо вибачення за складену ситуацію. Якщо в роутера є брак по акумулятору то згідно гарантії на роутер ми його Вам замінемо.