Отзывы покупателей о 4G LTE WiFi роутер ZTE MF 920 U LTE | Скорость до 150 Мбит/с (Cat.4) | Два выхода под антенну | Аккумулятор 2000 мАч | Поддержка до 32 устройств | Киевстар, Лайфсел, Водафон

Оценка пользователей 3.85/5
  • Іван І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Користуюсь ним не часто, брав у парі з антеною, все що вдалося "вижати" це 20-30 Mbps, іноді буває, що ловить 4g, а роутер не дає інтернету, після перезавантаження працює нормально, деякий час, а потім знову треба перезавантажувати...
    Акумулятору, на 4g з'єднанні, вистачає на 2.5-3 години, при інтенсивному використанні.

Достоинства:
    Акумулятор
    Недостатки:
    Не стабільна робота роутеру, треба перезавантажувати час від часу, швидкість, яку вдалося отримати, не сильно вразила, хоча це може бути проблема в антенні, або в тому, що я криво налаштував.
  • Павел К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Продавец отличный! Подсоветовал подсказал , все быстро удобно советую !

Достоинства:
    Удобный и легкий интерфейс , компактный
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Х***я повна,негруже ніфіга і це при тому що до вишки менше 5 км,міняв операторів різних,а воно як негрузило так і негрузить.

Достоинства:
    Недостатки:
    Повно
  • Олена М***

ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ . ВИ ЗРОБИЛИ . ДЯКУЮ, ВЕЛИЧЕЗНА ПОДЯКА

Достоинства:
    Дякую
    Недостатки:
    Тільки одне , поможлтвості роздрокуйте або напишіть step by step. БУДЬ ЛАСКА .
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

ТОВАР ОТРИМАЛИ , АЛЕ ВІН НЕ ПРАЦЮЄ . ЦЕ НЕМАЛІ КОШТИ . ДУЖЕ ТЯЖКО ЗВ'ЯЗАТИСЬ З ПРОДАВЦЕМ

Достоинства:
    ПОКИ НЕ ПОБАЧИЛА
    Недостатки:
    ДЕ ІНСТРУКЦІЯ НА УКРАІНСЬКОЙ МОВІ , НЕ ВСІ ЩЕ РОЗУМІЮТЬ АНГЛІЇСЬКУ АБО КИТАЙСЬКУ . А ШЕ МІНЬШИМИ ЛІТЕРАМИ НАПИСАТИ СЛАБО ????????
    • Олена М***

ДУЖЕ ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ .
      ЯК ЩО ЗМОЖЕТЕ ВИДАЛИТЬ ПЕРШИЙ КОМЕНТАР . БО В МЕНЕ НЕ ПОЛУЧАЄТЬСЯ .ДУЖЕ ВИБАЧАЮСЬ , ЩЕ РАЗ ДУЖЕ ЩИРО ДЯКУЮ , ВСЕ ПРАЦЮЄ .

• Анастасія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Купили цей роутер в листопаді 2022 року. Майже не користувались, просто лежав в шухляді. Зараз вже травень 2024, і коли цей роутер нам дійсно знадобився - ми виявили що він зовсім перестав тримати батарею. Без світла в ньому немає сенсу, хіба що з павербанком в комплекті.
    Дуже сумно що батарея так швидко вийшла з ладу (вважаю це не великим строком), тим паче він просто лежав без діла майже весь час з моменту покупки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Батарея цього роутера не пережила півтора року лежання вшухляді. Дуже розчаровані
    • Продавец  SMARTSTATE

Добрий день.
      Дуже прикро що так вийшло. Але на жаль, ми як продавець не впливаємо на закони фізики і не можемо зробити так, щоб акумуляторні батареї в приладах, якщо вони не використовуються, не деградували. Сподіваємось що колись науковці виправлять цю проблему і людство зможе користуватись акумулятором вічно, але поки маємо те що маємо. Є таке поняття як деградація акумулятора. Якщо приладом не користуватись довгий час, то так і трапляється. Ба більше деградація акумулятора трапляється навіть коли він використовується, як наприклад в телефонах Ipone. Там за рік акумулятор деградує на 10-15 відсотків.....

• Артем О***

Працює добре без нарікань

Достоинства:
    Ціна і якість
  • Дроботько
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Замовляю цей роутер вдруге .Легке підключення,працює добре.Є блок живлення .

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Отличный компактный роутер с аккумулятором, но не было гарантии в упаковке, что есть минусом. А в целом могу рекомендовать этого продавца, все четко)

Достоинства:
    Автономность, поддержка разных частот, компактность, поддержка всех операторов
    Недостатки:
    Нет внешней антенны
    • Продавец  SMARTSTATE

Добрий день, Сергію! Дякуємо за відгук!

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Купували дану річ по рекомендації односельчан батькам в село. Продавець відразу зв'язався зміною і дав відповіді на мої запитання. При замовленні сказали що товар буде відправлений через 5-7 днів, але відправили відразу, за що щиро дякую. Отримали новий роутер в точці видачі розетка. Виникла проблема з підключенням, я звернулася до продавця за допомогою в смс чаті. Мені майже відразу перезвонили і все пояснили і дякуючи допомозі все працює. Незнаю як далі працюватиме, та на сьогодні дуже задоволена. Дякую за швидкість, гарне обслуговування, допомогу. Шкода що в комплект не входить блок живлення

Недостатки:
    Немає блоку живлення
    • Продавец  SMARTSTATE

Добрий день, Вікторія!

Дякуємо за відгук!

• Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Роутер після 5-10 хвилин роботи , вибиває пристрої і не хоче підключати.

Добрий день.

З Вами попередньо зв'язалась наша технічна підтримка! Ви відправляєте нам роутер на діагностику, та ремонт. Якщо це брак, то роутер Вам буде замінено!.

Попередньо, рекомендуємо Вам Спочатку звертатись до нашої технічної підтримки одразу, а не писати відгук що все пропало. Це товар, як і будьякий товар, не виключено наявність браку. Такі односекундні питання технічна підтримка вирішує.

Ставтесь до відгуків відповідально, і попередньо звертайтесь до підтримки!

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Больше спасибо!всё исправили!очень быстро!хороший продавец,сервис супер!

• Продавец  SMARTSTATE

Добрий день, Максиме! Дякуємо Вам!

• Максим К***

Добрый день!часто выбивает интернет

Достоинства:
    Компактный
    Недостатки:
    Часто пишет без доступа к интернету,не видит сеть
    • Продавец  SMARTSTATE

Добрий день, Максиме! З Вами попередньо зв'язався наш технічний відділ. Ми обов'язково приймемо роутер на ремонт та діагностику. Просимо Вас відправити роутер до нас. Якщо роутер не буде підлягати відновленню, то ми безкоштовно міняємо Вам на новий. Не переживайте ми не залишимо Вас без інтернету. Дякуємо що написали.

• Андрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Працює стабільно,за такі гроші норм.

Достоинства:
    Працює
    • Продавец  SMARTSTATE

Добрий день, Андрій! Дякуємо за відгук!

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Роутер працює добре, сигнал пробиває через 3-4 цегляні стіни.
    Доставка була швидною.

Достоинства:
    Все працює)
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  SMARTSTATE

Добрий день, Андрій! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді що Ви залишились задоволені покупкою!

• Евгений Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Чудовий модем з автономною роботою.Відчувається якісний товар. Падав не раз- ні царапинки. Зручне керування, можливість роботи по кабелю длябільшої економіі заряду.

• Продавец  SMARTSTATE

Добрий день, Євгене! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді що Ви залишились задоволені покупкою!

• Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Гарний товар за свою ціну. Купив щоб був інтернет коли вимикають світло. Також придбав антену, бо тимчасово перебеваю за містом. Не можу сказати за все покриття, але на моєму місці ловить не дуже сигнал, коли немає світла, вистачає тільки щоб читати новини в месенджері та інше. Частково свою функцію виконав.

Достоинства:
    Просте використання. Батареї вистачає на 6-8 годин.
    • Продавец  SMARTSTATE

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді що Ви залишились задоволені покупкою!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Без модему взагалі немає моібльного інтернету щоб прочитати бодай новини в месенджері

• Продавец  SMARTSTATE

Добрий день, Максиме! Дякуємо за відгук! Ми раді що Ви лишились задоволені покупкою!

• Хацаюк Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Не стабильная работа. Периодически сам перезагружается. При включении не всегда видит сим карту, приходиться выключать-включать по несколько раз пока она определиться. Иногда при подключении к wifi второго устройства, перестает маршрутизировать трафик, нужно опять перегружать. Вообщем для хоть минимально комфортной работы не подходит.

Достоинства:
    маленький размер, внутренний аккумулятор
    Недостатки:
    Не стабильная работа
  • Ильенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Интересная штука. Купил чтобы был интернет когда отключают свет вместе с антенной. По итогу получилось не совсем так как хотел, но в целом лучше чем ничего.
    Автономно может работать наверное около 6 часов. Вставил сим-карту - включил роутер - подключился к вайфай и все работает. Очень просто. Сигнал ловит такой же как и телефон. Интернет от этого роутера будет быстрее только с антенной. Внутреннее меню (192.168.0.1) на английском и китайском. Во внутреннем меню есть индикатор заряда в процентах что очень круто. Зарядка через микроюсб не тайп с. В комплекте идёт шнур.

Достоинства:
    Интуитивно все понятно. Долгая автономность
    • Продавец  SMARTSTATE

Добрий день, Вікторе! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді що Ви залишились задоволені покупкою!

• Виктор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Вставил симку и интернет есть,даже когда нет света

Недостатки:
    Нет антенны в комплекте
    • Продавец  SMARTSTATE

Добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук

• Жованик И***

Проблема решена

Перестав включатись після 3х тижнів використання

Достоинства:
    Є гнізда під антену
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  SMARTSTATE

Доброго дня, Іване!

З Вами вже зв'язався наш менеджер. Роутер ми Вам обов'язково міняємо на новий. Чекаємо від Вас Ваш роутер для обміну.

• Володимир Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Одразу скажу, що роутер брався для забезпечення інтернетом пристроїв у той час, коли вимикають світло та зникає провідний інтернет.
    У той самій раз знеструмлюються ретранслятори і мобільний зв'язок не працює - мобільний телефон покриття не бере.
    Багатоповерхівка, 4тий поверх. Жилий, забудований район. Антена встановлена на балконі, направлена (інтуїтивно) у сторону Києва.

Роутер одразу брав у комплекті з антеною
    ссылка

БЕЗ АНТЕНИ РОУТЕР МАЄ ТОЙ САМИЙ СИГНАЛ ЩО Й ТЕЛЕФОН!

Антена робить саме те, що має робити - посилює сигнал на 15 dBm
    Без світла (без покриття мобільного сигналу) та без антени роутер видає слабкі 90-95 dBm
    З антеною та без світла видає 65-80 dBm, у залежності від погодних умов (так, вони теж впливають)

З інтернетом Київстар (не реклама) отримую 0.5 - 15 м\біт, в залежності від сигналу. Навіть з 0.5 м\біт маю змогу працювати, навіть вантажаться YouTube відео у 480р на одному з пристроїв. Коли сигнал добрий, та швидкість сягає 10-15 м\біт - все взагалі чудово.

Ping від 45 ms до 3000 ms в залежності від якості сигналу.

Роутер спокійно працює з 10 пристроями, більше не тестував.

Батареї (у Save Battery Mode) вистачає на 6+ годин

Одразу скажу - це не панацея та не порівняння з провідним інтернетом 100 м\біт +. Це можливість працювати, коли більше нічого не працює та не лове сигнал. Це альтернатива на ті часи, поки немає світла, і з цим дуже добре порається!

Окрема подяка продавцю:
    1. Все прийшло нове та запаковане
    2. У комплекті всі кріплення до антени, кабелі, перехідники
    3. Кабелі навіть із запасом! Купив нові коротші - шкода було різати такі довгі.
    4. У комплекті QR код з усіма інструкціями

Можливо мій відгук стане комусь у нагоді у схожій ситуації.

Достоинства:
    Виконує своє призначення
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  SMARTSTATE

Доброго дня. Дякуємо за розгорнутий відгук!

• Фальченко А***

Доброго дня!
      Підкажіть, яку антену брали?

• Константин Г***

Знайдіть найближу базову станцію зв'язку через застосунок Cell Tower Locator або Netmonitor та спрямуйте антену саме туди

• Сергей М***

Непоганий пристрій

Достоинства:
    Просто працює і все. Виконує своі звдання
    Недостатки:
    Не має антен у комплектації
    • Продавец  SMARTSTATE

Добрий день. Антени ніколи не входили і не будуть входити до комплектації роутера. До чого тут 4 зірки? Як 4 зірки відповідають, тому що роутер с заводу не комплектується антенами?

• Сергей М***

Добрий ранок. По перше: Антени - просто побажання, і Ваш магазин тут ні при чому. По-друге: дуже короткий час на випробування товару, ще й за нинішньої ситуації. I по-третє: невже тільки п'ятть зірочок влаштовує Вас?

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Все чудово. Роутер працює як треба. в квартирі пробиває через дві стіни. Роутера вистачає при підключенні 5х пристроїв десь на 8 годин. Роутер НОВИЙ, запакований, до цого брав такий же тільки не на розетці то приїхав б/у - повернув.
    Коли вимикають світло роутер працює інтернет є. Швидкість без світла +/- 25-30 Мбіт/с. Думаю поставлю щє антену і буде більше, хоча і так вистачає на все що тільки потрібно. Раніще взагалі не знав що таки пристрої існують. Коротше, Задоволений мов дитина. Дякую. Рекомендую

Достоинства:
    працює коли вимикають світло!
    Недостатки:
    невиявлено
    • Продавец  SMARTSTATE

Доброго дня, Владиславе! Дякуємо за відгук!

• Александр Б***

Підкажіть будь ласка, ви тестували швидкість у місті чи за містом?

• Вита
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Постійно перезавантажується,не можливо користуватися.

Недостатки:
    Вислали роутер не такого кольору,як зображено на сайті
    • Продавец  SMARTSTATE

Доброго дня, Віто!

Те що роутер перезавантажується це не проблема роутера. Це проблема базової станції мобільного оператора котрим ви користуєтесь. Якщо на базовій станції є велика навантаженість то вона автоматично відключає абонента. Відповідно для того, щоб знову підключитись до сесії роутер перезавантажується. Проблему вирішує зовнішня підсилююча антена яка підключається до роутера.

Що до кольору, то ці роутери є в чорних та білих кольорах. Який саме колір відвантажиться в те чи інше замовлення ми не можемо сказати. На характеристики та на роботу роутера колір ніяк не впливає.

Ви можете повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання якщо ви не задоволені. дякуємо

• Андрей

роутер перезавантажується, бо оператор Ваш мобільний не витягує. Ставте антену до роутера, роутер тут ні до чого, В мене така ж ситуація була. поставив антену все норм працює

• Хацаюк Е***

Я придбав та встановив антену, якість сигнала збільшилася, ала він все одно перезавантажується, хоча трохи меньше ніж раніше. Крім того робота по wifi не стабільна. Ping навіть до самого роутеру (без интернета) скаче у межах від 2мс до 200 мс

• Сергей Ш***

Проблема решена

Просьба меня на рать хочу вернуть 1 их 2х тлваров с ним все ок. Но мне не нужно 2

• Продавец  SMARTSTATE

Доброго дня, Сергій! Так звісно. У Вас ще не пройшло 14 днів. Вам в Вайбер надіслали інформацію що до повернення одного роутера

• Евгений В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE

Мой экземпляр приехал с убитым акумом. Играться с заменами сейчас не время но имейте ввиду такое может случиться с каждым (партия ведь одна)

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Частенько подвисает
    • Продавец  SMARTSTATE

Доброго дня, Євгене! Що значіть "Убитий аккум"? Скільки роутер тримає заряд? Яким блоком живлення ви його заряджаєте? Як ви визначили що акумуляторна батарея вийшла з ладу? Роутер не заряджається? Можна трішки більше інформації? Ми передали Ваш запит до технічного відділу. Якщо це дійсно так і роутер має брак по аккумулятору бо в кожній партії сам виробник пише що ймовірність браку до 10% ми Вам безкоштовно звісно ж замінимо роутер

• Евгений В***

По поводу неисправности. Насколько я понимаю неисправен блок управления батареей. Уровень заряда показывался в зависимости от фазы луны. После нескольких циклов заряда разряда на глаз (по 8 часов) продолжитьельность работы стала нормальной но уровень продолжает показываться в зависимости от луны.

Роутер был заменен продавцом на новый. Новый не имеет проблем с зарядом однако так же подвисает пару раз в день но сам отходит. За свои деньги железка терпимая не смотря на обычные китайские проблемы.
      Для счастливой жизни нужно отключит в ней работу через стены и экономию энергии

• Наталя Н***
    Продавец: SMARTSTATE

Продавець відмінно проконсультував, заявку оброблено швидко, накладений платіж без передплати) ціна приємна, товар якісний)

• Продавец  SMARTSTATE

Добрий день. Дякуємо за відгук!