- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все сподобалось дякую
- Достоинства:
- Дуже легко встановлюється
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Встановив комплект. Прийом на модемі з антеною покращився. Зв'язок тримає.
Модем в комплекті також доволі зручний в налаштуваннях.
Інструкція є в комплекті в достатньому вигляді і детальна за QR кодом на антені.
Загалом вартує почитати перед встановленням -- час врятує.
Антену встановив на горищі, у віконце виглядає, напрямок орієнтувався по прийому в показниках модему. Показує "5 палок" :)
Сподіваюсь прям на дворі встановлювати не обов'язково.
Кабелі виявилося підрізати і вкорочувати зовсім не складно обійшовся канцелярським ножем і кусачками.- Продавец SMARTSTATE
Добрий день, Валентине!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Якщо робити монтаж та установку по інструкції, то все буде працювати з ймовірністю 99%.
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все працює
Добрий день, Андрій!
Дякуємо за відгук!
- Виктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все працюе чудово.
Задоволен.- Продавец SMARTSTATE
Добрий день, Вікторе! Дякуємо за відгук! Ми раді що ви залишились задоволені покупкою. Гарного дня!
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Я так і не побачив за місяць тестування користі в цій антені. Що з антеною, що без неї швидкість однакова. Модем хороший, а от антена, на ній жодного позначення, навіть не вказано силу підсилення. Схожа на кустарну, на коробці та антені жодної інформації, жодної технічної характеристики -такий товар попався вперше.
- Достоинства:
- Модем
- Недостатки:
- Антена
- Продавец SMARTSTATE
Добрий день, Іване! На кожній антені, від виробника, обов'язково, без виключень, є наліпка (на звороті або на упаковці) на якій зазначені характеристики антени, та QR-код за яким можна перейти в інструкцію. Варіант що ви отримали антену без такої наліпки - виключений, бо кожна антена перед відправкою проходить відділ якості! Щоб антена нормально працювала, як у всіх, її потрібно встановити на висоту до 5-7 метрів. Кабель не повинен бути змотаний ні в якому разі. На телефон ви на жаль не відповідаєте, у Вайбері або телеграмі Вас немає, особисті повідомлення ви не читаєте. Як з Вами зв'язатись?
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Свою роботу робить
- Достоинства:
- Простий)
- Продавец SMARTSTATE
Добрий день, Ігорю! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді що Ви залишились задоволені покупкою!
- ТкачОтзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Відправили швидко, приїхало все необхідне
За містом швидкість інтернету від київстар піднялась з ~1 мбіт через телефон до 5-10 мбіт через модем та 15-40 мбіт з антеною (залежно від висоти)- Достоинства:
- Просте налаштування, гарний результат
- Продавец SMARTSTATE
Добрий день. Дякуємо за відгук!
- Валентин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Быстро доставили, дали хорошую консультацию.
- Достоинства:
- Быстро
- Валентин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Выключают телефоны, не отвечают на вопросы, невозможно связаться с продавцом.
- Валентин Ш***
Это ошибочный комментарий. Не тому написал. Извините. Тех поддержка на уровне, обращайтесь.