- Виолетта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Поки кращі лінзи, що використовувала. Купляю вже роки 3
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Все відповідає якості
- Достоинства:
- Кількість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -5.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Гуд))
- Вікторія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Все добре
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Якісне упакування.
- Достоинства:
- Все добре, швидка доставка.
- Недостатки:
- відсутні.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Все чудово! Дякую !
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -3.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Вже два роки користуюся даним видом лінз. Якістю задоволений на 100%.
Доставка відбулася досить швидко.
Лінзи були гарно запаковані.- Достоинства:
- Гарна якість лінз та ціна.
- Недостатки:
- Не помітив.
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -5.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Дуже сподобалось!
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Вигідна ціна
- Недостатки:
- Томашевский Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Чудова акція, чудові лінзи, все супер. Дякую)
- Томашевский Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Чудова акція, чудові лінзи, все супер. Дякую)
- Продавец FILMNLENS
Добрий день Миколай! Нам дуже приємно, що у цей непростий для всіх час нам вдалося покращити Ваш настрій і задовольнити Вашу потребу. Ми тут, щоб допомогти!
- Наташа Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Добрий день. Чому фірма на лінзі 1 інша? Дякую
- Достоинства:
- Biofinity хороші лінзи. Вперше купила
- Недостатки:
- Четверта не Biofinity
- Продавец ClearLook
Добрий день Наталія! Четверта лінза також Biofinity, просто в деяких випадках виробник наносить на упаковку не назву Biofinity, а сам матеріал з якого виготовлена лінза - Comfilcon A. У підсумку: всі чотири лінзи є лінзами Biofinity і всі вони виготовлені з матеріалу Comfilcon A. Відмінності лише у маркетингових написах. Дякую за уважність і цікавість до нашого товару.
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Замовляла 3+1 лінзи біофініті,та що в подарунок була бракована ,просто як силіконка без діоптрія.Я як одягла вже думала зір впав різко ,а потім виявила що одна з лінз ніяказа 4 роки користування лінзами таке вперше
- Продавец FILMNLENS
Добрий день Анастасія! Дякуємо за відгук. Щоб зробити заміну бракованої лінзи на нову, треба щоб Ви нам надіслали цю браковану лінзу. Ми її відправимо на експертизу до постачальника і, якщо це брак товару, то лінзу замінять на нову.
- Владимир К***
Я тоже так понял что подарочную линзу можно после пары проб в мусорный бак выбросить
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -7.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Товар нормальный, можно использовать
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -3.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 4
Одна лінза замерзла у поштоматі, зателефонували і повідомили, що на таке взагалі обміну немає, але обміняють за мій рахунок і лише на відділення, лінза не придатна уже до використання. Сказали, що в поштомати зараз не відправляють, так навіщо мені відправили. В хамовитому тоні відповіли, що у мене теж розум був так оформити замовлення. Це взагалі що за відношення до клієнтів? Розчарована, потрібно купувати нові лінзи, пакування було погане.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неповага до клієнтів
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Лінзи явно кращі ніж мої попередні іншої фірми. Правда якщо не знімати на ніч , то вранці деякий короткий час вони ніби "запотівші" та є певний дискомфорт, але потім проходить
- Достоинства:
- Хороші лінзи, швидка доставка
- Недостатки:
- не виявленно
- Алла У***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Biofinity - то любов. Дякую за швидку доставку та незмінно високу якість товару. Найбільше подобається можливість замовити не цілу упаковку, а поштучно, чого немає у більшості стаціонарних магазинів.
- Владислава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kontaktlinsen Meister. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Заказывала у этого продавца уже дважды. Все хорошо, буду заказывать ещё. Рекомендую. Спасибо.
- Недостатки:
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kontaktlinsen Meister. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Очень довольна.
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -6.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Беру в этом магазине линзы уже не первый год, оригинал 100% советую
- Гуч Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Відмінна якість! Швидка доставка
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Якісний товар, відповідальний продавець
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відчутні
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Круто , користуюсь цими лінзами дуже дуже довго -дуже тонкі і зручні, єдине що плюс продавцеві що не зробив шалену накрутку в оптиках магазинах ціна вища десь на 300 -400грн на 1 коробку.
Буду ще купувати - Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Линзы хорошие,оригинал
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Лінзи хорошої якості. Швидко зв’язалися і відправили.
Окремо вдячна за подарунок до замовлення!) - ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -0.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Спасибо большое за такую цену! Сами линзы очень тонкие и нежные, на глазах не чувствуются, особенно если не забывать про увлажняющие капли. Замечаю линзы только когда тру глаза, и это замечательно! Дискомфорта ноль. Однажды офтальмолог предложила biofinity, и теперь я сомневаюсь, что смогу добровольно перейти на другие линзы. Если ваш офтальмолог рекомендует вам эти линзы - это отличный выбор
- Достоинства:
- Тонкие и мягкие, не чувствуются в глазах. Глаза не устают от них
- Недостатки:
- Пару дней после открытия новых линз их трудно надевать, но это легко окупается комфортом при носке
- Продавец Smart Lens
Елизавета, рады что были вам полезны)
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kontaktlinsen Meister. Диоптрии: -5.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
- Достоинства:
- Лучшие линзы, из всех которые я пробовала.
- Недостатки:
- Парамонов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kontaktlinsen Meister. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Всё замечательно! Спасибо!
- Достоинства:
- Всё очень быстро. Качество линз - превосходное. Работа менеджеров - без замечаний. Спасибо!
- Недостатки:
- Нет.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Швидка вIдправка.Найкраща цIна
- Данута Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Постійно користуюсь цими лінзами. В цього продавця брала вперше. Все добре. Покупкою задоволена Дякую
- Недостатки:
- не виявлені
- Любов Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -5.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Не вперше замовляю лінзи у цього продавця. Покупкою задоволена.
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
CooperVision Biofinity -2.50 (3 шт.)
Такі самі зручні та м’які, як і інші лінзи цієї серії. Гарно пропускають кисень, очі не втомлюються. Зір чіткий, лінзи легко одягаються та не рвуться. Дуже задоволена покупкою. - Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
CooperVision Biofinity -3.00 (3 шт.)
Дуже комфортні лінзи: не відчуваються на оці, не пересушують, добре тримають зір протягом усього дня. Не викликають подразнення навіть після тривалого носіння. Зручні у використанні та якісні. Рекомендую. - Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 3
Все клас! Чудові лінзи !
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -5.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Все добре, лінзи якісні. На відміну від всім відомой оффлайн оптики.
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 1
Найкращі лінзи з усіх,що ми пробували.