- Евгенія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish
Прикольно-смачний аромат, Але більше підходить для категорії 18-30 років
- Продавец WishWish
Євгенія, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish
Дякую
- Продавец WishWish
Дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish
Дуже швидко опрацювали замовлення і відправили товар, все відповідає опису, рекомендую!
- Достоинства:
- Продукція оригінальна, швидка обробка і відправка
- Карина П***Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish
Запах очень понравился. Сначала сладенький как жвачка, потом раскрывается по другому, но очень нежный и приятный. На тёплую погоду отлично.
- Достоинства:
- Сладенький, стойкости на день точно хватит
- Продавец WishWish
Карина, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- Дарʼя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish
Дуже гарний та солодкий аромат
- Продавец WishWish
Дар`я, дуже раді, що Вам сподобався аромат! Дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Звертайтесь до нас ще!
- Аліна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish
Дуже приємний та свіжий аромат!
- Достоинства:
- Стійкий
- Продавец WishWish
Аліна, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish
Все добре,прийшло швидко
- Продавец WishWish
Аліна, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Нехай цей аромат завжди дарує Вам гарний настрій )
Звертайтесь до нас ще!
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish
Чудовий аромат
- Продавец WishWish
Ірина, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- Ангеліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish
Дійсно запах жувальної гумки
- Достоинства:
- Якість,аромат, стійкість поки на відома
- Продавец WishWish
Ангеліна, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Бажаємо отримати гарні компліменти!
Звертайтесь до нас ще!