Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Чехол-дождевик MRK на рюкзак объемом 20 - 35л. Черный (mrk2168)

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Не знаю, чи так задумано, чи це просто під знижку товар такої якості. Чохли всі у невеликих дірках, переважно у місцях де перегиналась тканина. Всі білі крапки на фото - це ті самі ушкодження структури тканини, які чудово пропускають рідину - перевірено за допомогою пульвелізатора та паперової серветки. З урахуванням вартості - повертати цей мотлох немає ніякого сенсу.

Достоинства:
    Непоганий на вигляд, якщо не придивлятись
    Недостатки:
    Дощовик? Ні, просто чохол...
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Черный

Чохол мені підходить. Після минулого літа коли мій рюкзак наскрізь промок, я не вихожу з дому без цього чохла. Тримаю його в маленькому зіп-пакеті.

Достоинства:
    ціна-якість
    Недостатки:
    нема
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Черный

Розмір не відповідає опису. Максимум 15 літрів.

Достоинства:
    Матеріал
    Недостатки:
    Розмір
  • Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Черный

Маленький, форма квадратна, злізає з верха рюкзака при використанні.

Достоинства:
    Не промокає
    Недостатки:
    Форма квадратна, не держиться на рюкзаці
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mrk.store. Цвет: Черный

За свою цену очень даже неплохие чехлы, неодижанностью было обнаружить серебряную ткань внутри подкладки, думаю это спасет темный рюкзак от температуры при долгом лежании на солнышке. Хотя я не уверенна что это носит именно такую фуннкцию но идея хорошая)
    Кажется что немного маловат для полного обхвата, но мне предостаточно будет хотя-бы так. Полностью устроило то что заказала, спасибо

Достоинства:
    Плотная водостойкая ткань, серебряная термоподкладка, хорошая резинка, цена устраивает
    Недостатки:
    Немного маловат на мой рюкзак, непонятно квадратный чехол или прямоугольный: где верх а где низ, может мы неправильно натянули