- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Швидко прийшла! Якість як на фото. Дякую.
- Недостатки:
- Чохол прострочено разово, не досить надійно на перший погляд
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Прикольна грілка. Швидко гріє, достатньо. Я її використовую у прохолодній кімнаті як теплий килимок для ніг. Приємно, що виробник український
- Достоинства:
- Легка, компактна, бюджетна
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Гріє, достойна якість.
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже зручний в використанні. Добре нагрівається та зручно регулюється нагрів.
- Достоинства:
- Зручність
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Купляв грілку пару тижнів назад, на даний час працює без нарікань, зручний регулятор для точного налаштування, в максимальному режимі гріє доволі сильно
- Достоинства:
- Зручний регулятор
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Товар отримав оперативно. Якість добра. Працює добре.
- Достоинства:
- Регулювання температури за потребою.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Віктор. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Zolotko A***Продавец: LikePrix
Товар отримала вчасно, працює добре.
- Продавец LikePrix
- Ирина Т***Продавец: LikePrix
Купила єлектрогрілку. Якість норм.Доставка-швидка. Дякую за гарне обслуговування. Рекомендую .
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Немае
- Продавец LikePrix