Отзывы покупателей о Нейтрализатор запаха кошачьей мочи ODORCIDE® Cat Odor-Off Fresh Scent 474 мл
- Маргарита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 474 мл
Дуже добре справляється зі своєю задачею. Ефективно видаляє запах сечі навіть у важкодоступних місцях та залишає приємний свіжий аромат.
- Продавец Smell Removing
Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені!
- Даніл Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Після обробки приміщення відчувається чистота та легкий свіжий аромат. Засіб діє швидко, не залишає різкого хімічного запаху .Рекомендую для підтримання свіжості в домі з котами.
- Никита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Дуже задоволений результатом. Після обробки не залишається різкого хімічного аромату, лише легкий свіжий запах. Рекомендую власникам котиків
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Товар прийшов дуже швидко, продавець постійно був на звʼязку. Продуктом дуже задоволена, розвела концентрат, обробила всі поверхні, запах котячої сечі зник.
- Едуард Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Користувалися нейтралізатором ODORCIDE Cat Odor-Off — запах котячої сечі справді зменшується після обробки. Аромат свіжий, не різкий. Для кращого ефекту потрібно використовувати за інструкцією та іноді повторювати обробку. Загалом засіб справляє враження робочого.
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Дуже крутий засіб! Запах після котика зник після першого застосування. Навіть не вірила, що може так працювати
- Продавец Smell Removing
Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Засіб не працює, як був запах, так і залишається, не витрачайте кошти, обман
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук — нам щиро шкода, що засіб не виправдав ваших очікувань. Ми завжди прагнемо, щоб покупці залишались задоволені, тому хочемо розібратися в ситуації детальніше.
Підкажіть, будь ласка:
для усунення якого саме запаху ви використовували засіб ?
у якому приміщенні або на якій поверхні застосовували?
яким чином і в якій кількості наносили продукт?
Ця інформація допоможе нам зрозуміти, чому ефект міг бути слабшим, і порадити оптимальний спосіб використання або інший засіб, який краще підійде саме для вашого випадку.
Ми завжди відкриті до діалогу й готові допомогти вам знайти рішення
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Дуже сподобався засіб! Чудово прибирає запах після кота, а ще має такий приємний аромат — свіжий і ненав’язливий. Тепер у квартирі чисто й пахне приємно
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Результат супер! Запаху сечі взагалі нема, а в кімнаті лишається легкий, приємний аромат м’яти.
- Лоліта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Дуже задоволена. Відповідає опису. Інструкція є. Дійсно прибирає запах кота. Легкий свіжий аромат, без різкої хімії. Плям не залишає.
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Дякую, товар якісний, нейтралізатор зі своєю задачею впорався. Дякую за розпилювач. Буду ще замовляти.
- Кристина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Задоволена! Потужний нейтралізатор, що дійсно усуває запах котячої сечі.
- Злата М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
дуже задоволена концентратом. Вистачає надовго, зручна маленька пляшечка. Швидко діє, миттєво результат. Приємно пахне. Недоліків не знайшла
- Продавец Smell Removing
Злата, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Зручно, що флакон невеликий — беру з собою навіть у подорожі, якщо беремо кота з собою. Рекомендую 100%
- Продавец Smell Removing
Юлія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Обробляв диван, все робив по інструкції. Запаха котячої мітки зараз не відчуваю. Рекомендую, особливо якщо нічого іншого не допомогло.
- Продавец Smell Removing
Дмитро, ми вдячні вам відгук та високу оцінку!
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
У мене вдома двоє котів, і час від часу трапляється... Після кількох безуспішних експериментів із популярними спреями вирішив дати шанс концентрату ODORCIDE. Розвів за інструкцією, обробив улюблену мітку одного з котиків, і вже за кілька хвилин запах зник повністю. Причому навіть після кількох днів у спеку запах не повернувся!
- Продавец Smell Removing
Юрій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Действует быстро, полностью нейтрализует даже устаревшие запахи. Убирала запах мочи на стенах возле плинтуса.
- Продавец Smell Removing
Людмила, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Тарасюк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Незамінна річ для тих хто має котиків. Концентрат економічний, 100 мл вистачає на декілька обробок. Одразу нейтралізує неприємний запах. Кому потрібно прибрати запах котиків, рекомендую!
- Продавец Smell Removing
Діана, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Денис Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Маю кота, періодично є потреба в засобах, що прибирають запах сечі.Остання моя покупка Cat Odor-Off Fresh Scent якою дуже задоволений. Чудово і одразу нейтралізує запах сечі і взагалі тваринний запах. Зупиняюся на даному засобу!
- Продавец Smell Removing
Денис, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб вам допоміг.
- Данило П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Засіб порекомендували знайомі, в них 3 коти і запаху нема взагалі. Наш на старості вирішив помітити всі меблі. Що не пробували, запах все одно залишався. Зараз користуємося вашим, запаху майже нема, результатом задоволені.
- Продавец Smell Removing
Данило, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Марта Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Стикаючись із проблемою запаху котячої сечі вирішила спробувати Cat Odor-Off Fresh Scent 100 мл. Результат виявився не поганий: запах став набагато менш помітний після першої обробки. Спрацював на тканині, запах зник. Сам аромат засобу для мене приємний, тримається деякий час, потім вивітрюється. Наступного разу замовлю більший об'єм.
- Продавец Smell Removing
Марта, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Мала проблему з котом, іноді мітить територію. По відгукам купила цей засіб. Він повністю прибирає запах сечі. І я помітила, що в це місце кіт не йде. Дуже задоволена покупкою)
- Продавец Smell Removing
Діана, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Кому необхідний засіб від запаху міток кота, вам сюди) Якісний нейтралізатор, швидке відправлення замовлення.
- Продавец Smell Removing
Катерина, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Постоянно использую Cat Odor-Off Fresh Scent. Хорошо пахнет, сразу же удаляет запах меток.
- Продавец Smell Removing
Сергій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Шукав якісний засіб від запаху сечі кота. Зв'язався з менеджером. Порекомендували Cat Odor-Off Fresh Scent, вийшов новий аромат. Якістю дуже задоволений. Дуже швидко прибрав запах міток.
- Продавец Smell Removing
Денис, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем: 100 мл
Ми у захваті від концентрату, від якості продукту. Запах сечі кота прибирає повністю. Застосовували в лотках, підлога, крісло. Має приємний аромат. Дякую за консультацію, поради
- Продавец Smell Removing
Роман, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.