- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Олимп. Цвет: Черный
Надто слабкий магніт, на відстані 2-3см не зчитує швидкість
- Ілля С***
В инсрукце стоит ростояния 2-3 милиметро от дачика
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Олимп. Цвет: Черный
Свої функції виконує , легке налаштування і встановлення , в моєму випадку магніт далекувато був від считувача вирішилося додаванням ще одного магніту і все працює як потрібно .
- Достоинства:
- Хороша ціна .
- Недостатки:
- Не виявлено .
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Олимп. Цвет: Черный
Все ок
- Янкович О***Отзыв от покупателя. Продавец: Олимп. Цвет: Черный
Все ок
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE. Цвет: Черный
Спідометр пережив 1 поїздку.
Приїхав з сівшою батарейкою, я її замінив, встановив, зробив тестовий заїзд, швидкість показував коректно (порівнював з Гугл картами). На наступний день вище 8км/год не показує. На Гугл картах 25км/год на вашому спідометрі 8км/год. Переклацав все що можна було клацати, сував туди сюди датчік на колесі, нічого не змінилося- Достоинства:
- Недостатки:
- Взагалі не коректно показує швидкісь
- Продавец NIKK STORE
Добрий день.
Дякуємо за відгук. Описана ситуація може бути пов'язана як із налаштуваннями спідометра, так і з положенням датчика та магніту після встановлення. Якщо пристрій спочатку коректно відображав швидкість, а згодом показники змінилися, рекомендуємо перевірити правильність налаштування розміру колеса, відстань між датчиком і магнітом, а також стан елемента живлення
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: SportStoreOne
Класний комп'ютер
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Черный
Всем устраивает
- Достоинства:
- За эти деньги отличный велокомпьютер
- Ілля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Good&Fest. Цвет: Черный
Хороший. Советаю покупать только инструкция на английском и почти не сразу понел как роботает
- Недостатки:
- Инструкция на английском
- Міша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SportStoreOne
Недавно заказав, товар вже прийшов. Все працює, тепер легко дивитись швидкість та башато іншого
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
А комплекті не було магніту.
Добрий день. Дякуємо за відгук. Нам прикро, що Ви не задоволені покупкою. Будь ласка, перевіряйте товар при отриманні, на жаль, бувають випадки втрати деталей під час доставки. З своєї сторони ми перевіряємо комплектацію товару перед відправленням.
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Good&Fest. Цвет: Черный
Хороший велокомп'ютер.
- виталий э***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Черный
при +5°С и ниже отключается. когда постоит в тепле — включается, настройки сбиваются
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Перетерлось через неділю
Добрий день. Уточніть, будь ласка, що перетерлось? Всі провода закріплюються на раму на стяжках для запобігання попадання кабелю до рухомих деталей
- ЛьвівОтзыв от покупателя. Продавец: SportStoreOne
Те що треба - швидкість, відстань.
Як правило, на велокомп'ютер звертаєш увагу перших 5-6 заїздів - цікава швидкість, відстань.
В наступні рази лише по приїзді додому із самовдоволенням заглядаєш на загальний кілометраж.
І цей скромний апаратик саме те що треба, і нічого зайвого.
Мокнув під дощем, трусився на вибоїнах - працює.
P.S. Майте на увазі! У мене не відразу
запрацював - трошки довелось посовати верх-вниз магнітик на шпиці колеса.- Достоинства:
- Ідеальний мінімалізм
- Недостатки:
- Без інструкцій з Ютуба непросто налаштувати ))
- Евгений Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Черный
Все отлично. За эти деньги хороший компьютер
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Черный
Кріплення на руль відклеїлось за 1 день, працює нормально але з затримкою
- Недостатки:
- Відклеївся
- Продавец Likeos shop
Кріплення на руль, крім двостороннього скотчу, потрібно ще закріпити двома пластиковими хомутами, які йдуть в комплекті, тоді нічого не відклеїться.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Повне барахло!
Пропрацював коректно 4дні далі показуе якісь неймовірні цифри
Дитина 8 років за інформацією цього спідометра поставила декілька рекордів
99 км, та 68 км за годину
Перезапусав, перезагружав нічого не допомагає.- Достоинства:
- Немае
- Недостатки:
- Повно
Добрий день. Спідометр налаштовується на різні діаметри колес! Відповідно, якщо Ви будете використовувати спідометр на дитячому велосипеді з діаметром колеса 12 дюймів, а на спідометрі буде встановлено налаштування на 28 діаметр колеса - відповідно всі покази будуть не коректні, оскільки довжина одного оберту колеса 12 і 28 дюймів будуть відрізнятися у рази! Будь ласка, налаштуйте спідометр відповідно до діаметру колеса велосипеду і показа будуть коректні.
- Руслан
Все зробив по інструкції. На рівній поверхні від ніпеля проїхав повне коло до того самого ніпеля, рулеткою поміряв
Вийшло 2070 см.
Зберіг ці параметри в налаштуваннях спідометра.
Чотири дні працював добре про що вже написав вище . Тепер показуе нереальні показники. Якщо би я спідометр налаштував невірно то він з самого початку показував невірно .
Вінн заглючив , поломався ,бракований Це я до представника постачальника звертаюсь.
- Михайло А***Отзыв от покупателя. Продавец: ShoppingWorld. Цвет: Черный
Мийку самообслуговування високого тиску витримав. Головне потім витерти досуха з'єднання між компом і кріпленням. Почав занижати швидкість та збились налаштування одометра. Тому порада тим хто купує, відразу форткати інструкцію. Бо покищо гадки не маю як без неї повторно це зробити. Кріпиться до велика дуже легко. Мій перший вело комп'ютер, тому оцінка 5.
- Лілія К***
GPT чат Вам в допомогу, він все підкаже по фото пристрія.
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не положили второй магнит на колесо(( или потеряли
- Олег Г***
зверніться у сервінсий або тут у чат-бот
Добрий день. У комплекті тільки одни магніт! Другого магніту немає у комплекті! Магніт ставиться на шпиці навпроти катушки, яка зчитує к-сть обертів колеса. Перед відправленням на склад Розетки ми перевіряємо комплектацію товару! Другого магніту не має бути у комплекті, відповідно комплектація повна! На жаль, бувають випадки втрати частини комплектації з товару під час доставки, тому завжди перевіряйте товар перед отриманням.
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Черный
Хороший, але кріплення трошки погане
- Шваб И***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Черный
Все добре працює, інструкція на англ, але є у доступі на укр мові в інтернеті. Зірочку зняла за те що прийшов вже вімкнений, а повинен бути затвор і по інструкції.
- Достоинства:
- Дитина задоволена.
- Недостатки:
- Прийшов ввімкнений.
- Продавец Likeos shop
Вони всі продаються увімкнені
- Геннадий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Черный
Вело комп'ютер установив,все працює,дитина задоволена.Інструкції українською нема,але схематично все зрозуміло.
- Достоинства:
- Недорогий,все працює
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Євген О***Отзыв от покупателя. Продавец: Likeos shop. Цвет: Черный
Сподобався!
- Достоинства:
- Ціна, Якість
- Недостатки:
- Не виявив
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
Хороший товар за приємною ціною
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявила
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShoppingWorld. Цвет: Черный
Ціна, якість.
- Степан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
Випадково потрапив пральну машинку. Через тиждень підсихання, знову запрацював.
- Достоинства:
- Повністю виконує свою роботу.
- Недостатки:
- відсутні
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
Найдешевший компьютер - для мене є все що потрібно. За таку ціну гарний варіант. Зовсім не жалкую, що придбав його. Тестую далі
- Достоинства:
- Невеликий за розмірами, є всі необхідні функції, недорогий
- Недостатки:
- Було важко розібратись як ним керувати за допомогою двох кнопок (для мене інтуетивно складно було), немає підсвітки дисплею і в вечері зовсім нічого не видно на дисплеї
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
Рекомендую всім прийшла повна комплектація, збирається зовсім легко, робить на всі 100%
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
Найдешевший компьютер - для мене є все що потрібно. Працює з сенсором зі старого копьютера. Особисто для мене, управління двома клавішами якесь не інтуітивне
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
Через декілька тижнів повністю вийшов з ладу. Заміна батарейки не допомогла. Вимикається сам по собі, глючить. Зараз взагалі не працює.Краще доплатити і купити щось краще. Викинуті на вітер гроші
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
Товар чудовий. Доставка супер
- Юра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
Знімається морда,є годинник,за свої гроші нормально
- Достоинства:
- Норм,під дощем працює
- Недостатки:
- Нема за свої гроші
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
Працює.Дякую
- Елизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
У меня были проблемы с установкой. Но это было связано с моделью моего вела. Мы установили все, как указано в инструкции. Но у меня было большое расстояние от магнита на самом колесе. Из-за этого на компьютере при движении ничего не считалось, все было по 0.00. Пришлось подкладывать что-то небольшое, чтоб магнитик доставал и тогда все получилось. Костыль, но это проблема не в компьютере.
- Достоинства:
- Работает без перебоев, доступна вся информация на экране.
- Недостатки:
- При съеме батареи слетает вся информация, в том числе и общее число км за все поездки.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
все добре
- Леонід М***Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Цвет: Черный
Користуюсь тиждень, був вражений точністю вимірювання, похибка в метрах, дуже не суттєва. Якісний корпус та екран, показники чітко читаються. Я задоволений, рекомендую і продавця і товар.
- Достоинства:
- Точний, гарна якість