- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: СпецШланг
Отримали швидко, але нажаль на одній із частин немає однієї пари коліс️.
- Достоинства:
- Ще не користувались, після використання відредагую
- Недостатки:
- Ще не користувались, після використання відредагую
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FTC-GROUP
Насправді людині впровадившій цей пристрій треба пам'ятник за життя ставити!За 5 хвилин переставив всі меблі,один,без помічників!Я аж танцював від захвату роботи цим інструментом!
- Достоинства:
- Просто одна велика перевага!Сила бригади в одному працівнику!
- Недостатки:
- Немає!
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: FTC-GROUP
Покористувавшись трохи, зрозумів що не всі меблі ним можна підняти. Шафу-купе ви ніколи ним не піднімете, тому що там основа зроблена безтолково і нічого окрім пошкодження меблів не отримаєте. Принцип такий - чим менше шансів нахилити шафу, тим менше шансів зачепитись за неї цим приладом. В результаті деякі меблі реально треба розбирати шоб посунути або переставити.
- Достоинства:
- Комплектація
- Недостатки:
- Не всюди зачепишся
- ДімаОтзыв от покупателя. Продавец: FTC-GROUP
Хороша штука.
Для дивана та масивних крісел те що треба.
Не стрибати на диван, якщо колеса внизу, бо поломаються.
Ричаг не зручний і не дуже потрібний… - Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PLATA
Я брав, щоб відвозити на 1 - 2м під час прибирання. Свою функцію набір виконує. Щоб перевірити міцність, на одном з цих візочків я вирішив проїхатись. Візок витримав мене (100 кг). Якщо підлога не рівна, то меблі будуть опиратись на 3 візка, а не 4, а значить комплект витримає 300 кг, як і заявлялося. Я перевіряв в місці де перепад між сусідніми дошками підлоги 4 мм, то один раз з кількох візок не зіг його подолати( з диваном), а викотився з під ніжки. Щоб візки не викочувались з під ніжок на нерівній підлозі я клав між ніжками і візками кухонні губки. Візки також треба ставити в одному напрамку, інакше при переміщенні вони будуть виїзждати з під ніжок, бо вони їздять лише вперед та назад. І іще, коли я їхав на візочку, то від моєї ваги і за рахунок того, що колесики малелькі верхній шар фарби на дерев'яній підлозі частково відлущився, а нижній шар не пошкодився. То виходить, що для 300-кілограмових меблів фарбове покриття в моїй хаті на підлозі не підходить, але всі мої меблі зачно легші. Наніс змазку в щілини між віськами та колесиками, щоб довше служили. Я переглядав багато варіантів і читав відгуки на них, то за такі гроші, на мою думку, це найкращий варіант.
- Достоинства:
- Переміщувати на візочках меблі легко. Візочки не погнулись, не поламались
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Вася Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FTC-GROUP
В цілому враження непогані, але ручка маленька та визиває сумніви, що площадка не розігнеться від хорошої ваги. Але ціна приємна.
- Достоинства:
- Підставки компактні, невисокі, можуть крутитися. Хороша ціна від відомого виробника.
- Недостатки:
- Ручка закоротка, ричаг маленький тому потрібно багато сили щоб дійсно підняти шафу.
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: FTC-GROUP
Товар прийшов швидко, відповідає заявленим характеристикам
- Достоинства:
- Компактний
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: FTC-GROUP
Товар прийшов швидко. Гарно упакований, цілий, повністю відповідає опису. Ще не користувалася.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
- Євген Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FTC-GROUP
Інколи це буває дуже потрібно, щоб вберегти підлогу та меблі
- Достоинства:
- Можливість повертати вже задіяні коліщата
- Недостатки:
- Ніби немає
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: FTC-GROUP
Спасибі, все добре.
- Виктор Т***
ДЯКУЮ, гарний помічник.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: PLATA
Збірка нормальна, користувався декілька разів, нарікань не має.
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: PLATA
Поки що не дала собі ради з колесиками, вони втікають з-під меблів, коли намагаюсь пересунути з їх допомогою. Буду ще шукати способи зафіксувати їх під ніжками.
Але підважувач виявився дуже корисним. Активно його використовуємо.
Загалом, враження достатньо позитивні.- Достоинства:
- Спрощує переміщення меблів
- Недостатки:
- З колесиками непросто мати справу, потрібно знайти підхід
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PLATA
Працює надійно, якість гарна. Меблі по квартирі пересуває спокійно
- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
- не має
- Vitaliy P***Отзыв от покупателя. Продавец: PLATA
Допишіть в описі розмір ручки. А так все влаштовує. Рекомендую.
- Достоинства:
- Товар відповідає фото. Доставили вчасно. Упакований чудово.
- Недостатки:
- Ручка короткувата.