Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Защитное стекло LUX для Samsung Galaxy S21 FE (G990) Full Сover черный 0,3 мм в упаковке

Есть в наличии

4.3/5
Оценка пользователей 4.3/5
  • Арсен Г***

Норм

• Вадим

Чудовий продавець

Достоинства:
    Швидко

• Марк Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case

По краю скла, де чорна лінія, скло не повністюприклеюється до екрану, є повітряні бульбашки які неможливо вигнати. Популярна та проблема, яку неможливо передбачити ніякому виробнику. Згідно мого досвіду 1 на 15 раз таке буває. Дуже рідко, але буває. Мені не повезло. В загальному давно беру саме це скло і показує себе воно добре.

Достоинства:
    Скло ціле приїхало
    Недостатки:
    Клей попався поганий
    • Продавец  re:Case

Вітаємо! Ми продаємо досить велику кількість цих стекол і вперше стикаємося з негативним зворотним зв'язком.
      Всі клієнти, які купували цю позицію раніше, лишалися задоволені,
      тому що у цій ціновій категорії навряд чи можливо придбати аксесуар більш високої якості.
      Ми завжди будемо раді допомогти і намагатимемося вирішити ситуацію у ваш бік!

• Джумеля В***

Скло норм!
    Продавцю респект, а вот доставка від Розетки - це жесть, біля 8 днів розетка доставляла це скло, ніби його в печі спецзаказом виплавляли!!!

Достоинства:
    Норм скло
    Недостатки:
    Доставка - дуже довго
    • Продавец  re:Case

• Инна Р***

Гарне

Достоинства:
    Чудове скло

• Андрій С***

Всё супер!

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case

Хорошая защита для экрана за данную сумму. Легло полностью по всей поверхности! Про запас закажу ещё. Кто там писал шо не подошло, указывайте правильно модель своего устройства, чтобы у остальных не было загадочных мыслей, по поводу данного товара. В целом всё отлично!

Достоинства:
    Цена/качество
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  re:Case

• Валерия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case

Шкода, але скло не підійшло за розміром, викинуті гроші на вітер

• Продавец  re:Case

Вітаємо! Скоріш за все ви помилились моделлю при замовленні. Та у будь-якому випадку, ми завжди готові йти на зустріч клієнту, і якщо у Вас виникла суперечлива ситуація, просто зв'яжіться з нами для її вирішення.
      Ми завжди будемо раді допомогти і намагатимемося вирішити ситуацію у ваш бік!

• Олексій К***

Оно стоит своего

• Джумеля В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case

Замовлення виконано швидко, товар відповідає опису, добре/рівномірно лягло/приліпилось

Достоинства:
    Гарно "лягло", рівномірно
    Недостатки:
    Поки не помітив, три дні як приклеїв)
    • Продавец  re:Case

• Антонина К***

Скло дуже добре)

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case

Хороше скло, купував собі та дружині і в нас обох воно ідеально тримається на наших телефонах, якісне, хороше, без жодних мінусів. Дякую продавцю, відправили швидко та без жодних проблем. Рекомендую!