Отзывы покупателей о Защитное стекло LUX для Motorola G32 Full Сover черный 0,3 мм в упаковке

Код:  354871977
Оценка пользователей 4.11/5
  • Власов Э***

Все підійшло

Достоинства:
    Чудове скло
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  re:Case

• Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case

скло як скло гадалось, але клей взагалі ніякий. на новий телефон, зняли старе скло (не бите) наклеїли інше, ідеально без пилинок, та отримали те що знизу взагалі не держе десь 20% та по бокам то там, то там. можна сказати що 30-35% не приклеїлось, і це ідеально вийшло без пилинок... з 1 разу приклеяли, тобто проблема не в наклейці, а в склі

Достоинства:
    відносно не дорого
    Недостатки:
    якість
    • Наталия К***

звернулися відразу та повернули кошти, тому можна вважати відгук не актуальним. брак трапляється кругом

• Продавец  re:Case

Вітаємо! Ми продаємо досить велику кількість цих стекол і вперше стикаємося з негативним зворотним зв'язком.
      Всі клієнти, які купували цю позицію раніше, лишалися задоволені,
      тому що у цій ціновій категорії навряд чи можливо придбати аксесуар більш високої якості.
      Та у будь-якому випадку, ми завжди готові йти на зустріч клієнту, і якщо у Вас виникла суперечлива ситуація, просто зв'яжіться з нами для її вирішення.
      Ми завжди будемо раді допомогти і намагатимемося вирішити ситуацію у ваш бік!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case

Після замовлення іншого скла у цьому магазині, проконсультувався з менеджером і обрали саме цей варіант. Чудово підійшов на мою Moto g32. Дякую за уточнення.

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case

Більше року прослугувало скло без нарікань і пару днів назад виконало свою основну функцію. Після падіння смартфона з висоти на кут стола, скло тріснуло і відкололось, а екран без подряпинки! Одразу повторила замовлення! Легко клеїться, під мій чохол ідеальне, стає без зазорів і не підривається чохлом. Гарне оліофобне покриття і прозорість.

• Денис Г***

Топ

• Инна Р***

Все добре

Достоинства:
    Ціна-якість
    • Продавец  re:Case

• Роман С***

Підійшло,все чудово...

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: re:Case

коротке по довжині, погано клеїться, підійде як тимчасовий варіант...

Достоинства:
    відсутні
    Недостатки:
    не відповідний розмір, погано клеїться...
    • Продавец  re:Case

Всі клієнти, які купували цю позицію раніше, лишалися задоволені,
      Ми завжди будемо раді допомогти і намагатимемося вирішити ситуацію у ваш бік!

• Аліна С***

Відмінно

Достоинства:
    %підходить

• Микола
    Продавец: re:Case

Довжина на 1.5мм коротша, експериментувати не став.

• Віталій

у мене на 3мм. коротше, тимчасово приліпив...